خوش اومدی البته اینو پراپا با بروکرا میگن،
اگه برای آرزوهات اومدی باید حداقل۲برار آرزوهات تلاش کنی توش
خوش اومدی البته اینو پراپا با بروکرا میگن،
اگه برای آرزوهات اومدی باید حداقل۲برار آرزوهات تلاش کنی توش
الناز خانوم فکر کنم بد زمانی شروع کردی:sweat_smile:![]()
پی ستاپ عجیب نباش یه آدم حسابی پیدا کن دوسال روش وقت بزار یواش واش دستت میاد چی کار کنی
فعلا یادگیریه
اهنگری رومیبینم پورصمدی هم شروع کردم
ب هیچ کس هیچی از این کار نگو مخصوصا کسایی ک زیاد کنارتن مثه پدر و مادرت پیش خودت باشه همه چی بقیه چیزارو خودت یاد میگیری.
ما هم هنوز شاگردی این حرفه رو میکنیم،اما در حد درک خودم این توصیه رو میکنم:
سعی کن معاملاتی که توی یکی دوسال اول انجام میدی کمترین حجم ممکن باشه،که اگر پولی از دست رفت مقدار کمی باشه،اینطوری شما بجای اینکه اون پول رو در عرض چندماه (احتمالا و نه قطعی)از دست بدی میتونی برای ۱ الی ۲ سال ازش کار بکشی و توی بازار بمونی.
موفقیت تو این حرفه به توی بازار موندنه،اینقدر باید بمونی تا به نتیجه مطلوب برسی و اگر پولت تموم بشه ممکنه وسط راه به خودت بیای و ببینی الان دیگه میتونی بازار رو تحلیل کنی اما متاسفانه پولی نمونده که بخوایم ازش استفاده کنیم.
موفق باشی …فعلا که وضع نت معلوم نیست زمان خوبیه برای یادگیری
مقدار پول اضافی که حاضری همین الان با کبریت اتیش بزنی رو تقسیم بر ۱۰ کن. هر سال یکدهم شارژ کن حسابتو اگه سود کردی که نوش جونت اگه ضرر کردی تا سال بعد صبر کن و فقط مطالعه و تست استراتژی انجام بده . دوباره سال بعد یکدهم شارژ کن . استراتژیت همین باشه بعد ده سال تا حدی میفهمی تو این مارکت چه خبره .
پراپم گزینه خوبیه برای شروع یادگیری مدیریت ریسک و سرمایه بشرطی که ۱۰۰۰ تایی برداری نه بالاتر فک کنم هزینش ۱۷ دلاره . این باعث میشه کل زندگیتو یه دفعه به باد ندی
سلام بعد اینکه مفاهیم اولیه رو کامل یاد گرفتی همون آهنگری یا پورصمدی و کامل چند بار ببین دنبال آموزش های دیگه نباش چون گیج میشی از دل آموزش هاشون دوتا استراتژی که باهاشون راحتری و بهتر میفهمیشون انتخاب کن نه بیشتر،بکتست زیاد بگیر تا نقاط ورود خروج دستت بیاد و ملکه ذهنت بشه با همون دوتا استراتژی کار کن فقط.بیشتر از دوتا یا سه تا استراتژی و نمیتونی تو لایو چارت درست مدیریت کنی.مهمترینشونم مدیریت سرمایه و روانشناسیته..پیشنهاد من صفرتا هزار آهنگری چندبار با دقت ببین خیلی عالیه
1.هرجا دیدی عموم مردم به سمتش میرن شما نرو
(مثل ثبت نام توی بروکر،گرفتن حساب از پراپی خاص،خرید ارز دیجیتال به توصیه دوستان،…)
۲.همه ی سرمایه اصلی خودت رو در شروع وارد مارکت نکن
بجای حساب دمو،حساب نانو یا سِنتی باز کن،مقداری شارژ کن و حداقل،حداقل ۶ماه کار کن.اگر ۴ماه پشت سر هم سودده بودی،حساب دلاری مناسب رو با میزان حداقلی که میتونی شارژ کن و ادامه بده
۳.اگر سرمایه زیادی داری،همه رو توی فارکس نیار،با مقداریش سبد سرمایه گذاری روی ارز دیجیتال،طلا،تتر بساز
۴.به کسی نگو ترید میکنی
۵.از سودها و ضررهای روزانه ات به کسی نگو
۶.در سود طمع نکن،در ضرر افسرده نشو
۷.اگر روزی سودده شدی از فامیل،دوست،آشنا به هیچ عنوان پول برای ترید نگیر(سود ترید از سود بانک بیشتره و اکثر آدمها دنبال چند برابر شدن پولشون هستن)
۸.بین سبک ها،استراتژی ها و استادان مختلف زیاد نچرخید.آموزش دیدن خوبه اما آموزشی که در مسیر خودت بهت کمک کنه نه اینکه تورو سردرگم کنه
هم وقتت تلف میشه و هم منتالت رو به هم میریزه و هم اجازه ساده دیدن چارت رو ازت میگیره
تنها جمله من اینه ما انسان ها از حرفا دیگران تجربه بدست نمیاریم.نتیجه پای چارت اشک میریزی شکست میخوری مسخرت میکنن رفیقو خانوادت همه پولاتو از دست میدی آموزش میبنی یهو چهار پنج سال میگذره .تبریک میگم شما جز ده درصد آدما موفقین .