دیسیپیلین توی ترید

دوستان که تجربه بیشتری دارن برای اینکه توی ترید دیسپلینتون رو حفظ کنید چه کاری انجام دادین ممنون میشم تجربتون رو بگین هم قبل از این اتفاقات هم الان

1 لایک کرده

سلام وقت بخیر سوال خوبی پرسیدی واقعیتش اینکه دیسیپلین رو بر خلاف استراتژی نمیشه یک بار یاد گرفت وهمیشه استفاده کرد بستگی به مود ادم ها داره من خودم با یادداشت کردن وبررسی کردن معاملات قبلی میتونم تایید بگیرم که اگر به استراتژی پایبند باشم سود میکنم

2 لایک کرده

دوره فوتون بخش روانشناسی ( بازی سکه) رو چند بار ببینید - تو یک روز میشه دید - اون وقت نظم واردناخوداگاه تون میشه چون ترس و طمع از بین میره

1 لایک کرده

سلام توصیه من به شما کتاب the power of disipline هستش خودم کامل مطالعه کردم و عمل کردم، بنظرم کاملا مفید هستش، میتونید نسخه دیجیتالش رو از سایت هایی که قانونی پی دی اف کتاب رو میذارن خریداری کنید ولی خودم طرفدار کتاب فیزیکی هستم… در کل حتمن مطالعه کنید خیلی کار سازه هم توی ترید هم توی کل زندگی

2 لایک کرده

نظم در ترید همون استراتژی میشه دیگه! ینی تمام کارهایی که در زمان ورود و خروج از معامله باید رعایت کرد رو باید مکتوب داشته باشی و برای هرکس متفاوته
اگه منظورتون نظم تریدر هست که خب بحثش فرق میکنه و به نظرم من مهمترین و مهمترین و مهمترین چیز برای یک تریدر خواب هست! تریدر باید خواب کافی و منظم داشته باشه! خیلی تاکید میکنم چون واقعا تاثیر بسیار زیادی داره! به هیچ وجه سر سری نگیریدش
خواب رو دریابید!
همیشه سیر خواب باشید!!
اگه پای سیستم خوابتون گرفت بخوابید حتی اگه اون روز 10ساعت خوابیده بودید. خواب معجزه میکنه باور کنید. نترسید بذارید موقعیت از دست بره ولی خسته و خواب آلوده پای چارت نشینید. مارکت همیشه موقعیت ورود میده

2 لایک کرده

اسمی از ناشر و مترجم و عکسی از کتاب هم بزارین.

1 لایک کرده

سلام

خوب به نظر من دو راه حل وجود داره که به شخصیت افراد بستگی داره

1 - مطالعه و آزمون و خطا

مزیت: در دسترس و تایید شده - ایراد : خود شما باید تمرین ها رو بصورت مداوم انجام بدین و کمی هم آزمون و خطا باعث طولانی شدن پروسه میشه

2 - استفاده از تریدر کوچ ها و روانشناسان آشنا به ترید

مزیت: شما در محیط قرار میگیرید و مجبور به انجام تمرین ها هستین - ایراد: پیدا کردن کوچ مناسب و دلسوز کار سختی هست، بسیاری از افراد اسکم هستن

من خودم تلفیق رو پیشنهاد میکنم، مطالعه اولیه شما رو آگاه میکنه و اگر نتیجه گرفتین که عالی و اگر کافی نبود این آگاهی به شما کمک میکنه که بتونین فرد مناسب رو از کلاه بردار تشخیص بدین

1 لایک کرده

نویسنده: دنیل والتر ، مترجم: خانم مرضیه نصرتی، عکس نمیتونم بذارم چون با سیستم هستم

1 لایک کرده