پراپ های ایرانی ❌

بچه ها کسی با پراپ فارکسیو آشنا هست؟ من دیشب ی حساب خریدم ازشون مدلل اکسس فقط ‌5 دلار ک بعدا بصورت پس پرداخت بعد پاس شدن هزینه کامل رو میدی، رکسی تجربه ای چیزی داره؟ من یه دوستام باهاشون کار میکنه ک رفته تو ریل و بتونه به برداشت برسه یه مدت دگ پرداختش آکی میشه ،مونتا هم دارم ک دوباره برگشت ولی پراپ فارکسیو هم جذابه این مدل حساب 5 دلاریش فقط

اطلاعاتی ک از پراپ فارکسیو در آوردم این بوده ک قبل قطعی اینترنت مدت زیادی کار می‌کردم با تم بنفش، بعد قبل قطعی کلا یک هفته ده روز یه تغییر اسم داشتن به اپکس کپیتال ک بعدش رو ما کلا قطع شد اینترنت ک بعد دوباره برگشتن به همون اسم سابق :roll_eyes: خدایش همون اول فارکسیو قشنگ تر بوده ک و کلا یک هفته اپکس بودن.

تو شبکه ها اجتماعی هم در آوردم ک فقط تو بررسی پراپ نوا یه نفر هست گفته 500 دلار منو ندادن، که انگار نقض قانون مارتینگل داشته خودش عکس ایمیلش گذاشته، و بالاتر رفتن دیدم همون فرد ک میگی 500 دلار منو ندادن، 7تا سرتیفیکت برداشت به جمع 1700 تا عکس گذاشته و دگ هیچ چیزی نیست، ک تو همون بررسی پراپ هم جواب اون آقا رو دادم ک خب اون هفت ها برداشت رو چرا نمیگی حالا ی دونه ک قانون نقض کردی میگی اینا اسکم اند؟ که پیام من پاک میکردن و چندبار نوشتم و اسم فارکسیو می آوردم، کلا این بررسی پراپ ها هم مافیا بازی شدن و زد و بندی واسه بالا آوردن هرکی ک خودشون بخان

[نظر سنجی دعوت از برندگان مسابقات پراپ ها به انجمن توسط نمایندگان رسمی]

ایده ی باحالیه واقعا هستمش