هشدار جدی درباره سوءاستفاده پراپ‌ها از وضعیت اینترنت | این رفتارها باید متوقف شود

این چند روز اینترنت عملاً فلج بوده و همهٔ ما تریدرها آسیب مستقیم دیده‌ایم.

اما چیزی که غیرقابل‌قبول‌تر است سوءاستفادهٔ آشکار بعضی پراپ‌فرم‌ها از همین شرایط است.

نمونه‌های کاملاً واقعی:

1. پراپ Zora رسماً اعلام کرده تریدرها فقط ۲۰ درصد سود را می‌توانند برداشت کنند!

یعنی مدل پرداخت که سال‌ها ۸۰ درصد برای تریدر و ۲۰ درصد برای پراپ بود، یک‌شبه کاملاً برعکس شده.

این یعنی تمام ریسک، استرس، اینترنت خراب، ضرر احتمالی و فشار روی تریدر — و سود برای پراپ.

این نه قانون است، نه انصاف؛ این فقط سوءاستفاده از شرایط بحرانی است.

این یعنی تریدر ریسک و سختی کار را تحمل می‌کند، اما تقریباً تمام سود به پراپ می‌رسد.

1. پراپ Invest Prop هم نظرسنجی گذاشته:

«دوست دارید در شرایط نت ملی فعالیت کنیم و سودتان را هم کمتر بدهیم؟

و بدتر از همه اینکه عده‌ ی زیادی هم رأی مثبت داده‌اند!

این یعنی اگر مقاومت نکنیم، این مدل رفتارهای غلط به‌مرور «عادی» می‌شود.

واقعیت ساده است:

وقتی اینترنت قطع است، تریدر درآمدی ندارد.

اما پراپ‌ها نیز زمانی سود میکنند که ما از آن ها چالش بخریم و در آن رد شویم.

پس اینکه در سخت‌ترین شرایط بیایند سهم ما را بزنند، فقط یک معنی دارد: فرار از مسئولیت و انداختن بار مشکلاتشان روی گردن تریدر.

در مورد پراپ‌های زرد، تقلبی و کلاهبردار مثل Robin سود، ApexFX و امثالهم حرفی نمی‌زنم؛ چون تکلیفشان روشن است و کسی از آن‌ها انتظار ندارد.

اما اینکه پراپ‌هایی که ادعای حرفه‌ای‌بودن دارند هم در بدترین زمان ممکن دست روی جیب تریدر بگذارند،

این دیگر «مشکل» نیست — هشدار جدی است.

اگر الآن اعتراض نکنیم،

اگر الآن صدایمان را بلند نکنیم،

اگر الآن نایستیم،

این رفتارها تبدیل می‌شود به «روال عادی».

ما تریدرها حق نداریم قربانی خاموش باشیم.

14 لایک کرده

سلام دوست عزیز
من در مورد پراپ های دیگه چون کار نکردم، نظری ندارم ولی در مورد رابین سود که باهاشون کار کردم، چالش رایگانی که گذاشته، از شما پولی نمیگیره و شما میتونی مهارت خودت را با اون چالش محک بزنی و تمرین کنی خلاصه. پس حداقل شما ضرر مالی نمیکنی و دزدی هم صورت نمیگیره.
بنابراین چیزی از دست نمیدی.
اما در مورد اینکه میگی دزد و کلاهبردار هم هستند، توصیه میکنم اگر از شما دزدی و یا کلاهبرداری توسط رابین سود صورت گرفته از مراجع قانونی بری پیگیری کنی چون این شرکت ثبت رسمی شده و مجوز فعالیت داره. اخیرا شفاف سازی در سامانه پگاه هم داشتند که اطلاعات زیادی از برداشت های سود و تریدر های موفق را به اشتراک گذاشته.

در مورد ابتدای مطالبی هم که نوشتی، مثل اینکه قوانین تغییر دادند یا اینکه 20 درصد سود را فقط میتوانید برداشت کنید و سایر نکات دیگه ای که مطرح کردی، توصیه میکنم اسکرین از تمام آن ها در ادامه پستی که نوشتی، بزاری تا مابقی دوستان هم با مدرک مشاهده کنند.
البته بنده جسارتی نمیکنم و همین که شما خودت این مطالب رو گفتی برای من کفایت میکنه و انشاالله که مشکلاتی که میگی زودتر حل بشه.
موفق و موید باشید :rose:

4 لایک کرده

اینا عرصه رو گشاد دیدن برای جولان

بزار رئیس برگرده و شروع کنه (منطور sgb)

اون وقت نه تنها سود رو درست پرداخت میکنند تخفیف های خوب هم میدهند

2 لایک کرده

شما به کلاهبرداری چی میگین دوست عزیز ، پراپ رایگانش که یه شو تبلیغی بیش نیست … در مورد پرداخت سود هم همان بگم اگه بخوای حتی پاس هم کنی پراپ رو با قوانینی که گذاشتن هر تعبیری بخوان میتونن از معاملاتت بکنن که سودت رو پرداخت نکنن یا در چال ردت کنن! میگی شکایت کدوم شکایت وقتی تو قوانینش عملا اورده وقتی از پراپ ما چالش تهیه میکنی یعنی قوانین رو پذیرفتی و هیچ حقی واسه اعنراض و شکایت نداری!

4 لایک کرده

سلام و درود مجدد
از نظر من، تعریف از دزدی این میشه که شما یک پولی به این شرکت داده باشی، بعد این شرکت به شما خدمات نده. شما حساب برنده شده باشی مطابق با همون قوانینی که وضع شده، بعد شرکت بگه نه من پول ندارم و سود شمارو نده.
بنده در مطلبی که نوشته بودم، به چالش فول فاند اشاره کردم. وقتی شما یک چالش رایگانی را شرکت میکنی و به هر دلیلی برنده نمیشی (به دلیل قوانین سخت یا هر مشکل دیگه ای)، مقصر شرکت نیست و این مسئله رو نمیشه اسمشو دزدی گذاشت.
ببینید اینکه شما میفرمایید قوانین رو تغییر میدن تا سود پرداخت نشه یا هر تعبیری که بخوان میتونن بکنن هم به نظر من اشتباه هستش. من از قبل از این پلتفرم و پنل آنالیز جدیدشون، تو چالش فول فاندشون شرکت داشتم و الانم اکانت فعال دارم. خود من تا الان هیچ تغییر اساسی تو بحث فول فاندشون حداقل ندیدم.
از طرفی دیگه، این شرکت لیست پرداخت های خودشون و لیست افرادی که پاس شدند را با مشخصات در سامانه پگاه به نمایش گذاشته.
شما باید غرفه این شرکت را در نمایشگاه مشاهده میکردید که چقدر شلوغ بود و چقدر از نقاط مختلف اومده بودند. به نظر شما اگر این شرکت کارش درست نبود، بازم این حجم از تقاضا وجود داشت؟
همچنین قبلا هم در کانال تلگرامشون، چند وقت یکبار لیست منتشر میکردن و سرتیفیکت های افراد را میدادن.
در مورد بخش آخر حرفتون هم که فرمودید، وقتی شرکتی ثبت رسمی شده باشه و تخلفی صورت گرفته شده باشه و شماهم با دلایل و مدارک درست و اساسی، شکایت کنید، قطعا قابل پیگیری هست و جای نگرانی نیست.
به نظرم شما یکم سخت گرفتید و بیشتر از روی دلخوری به این قضیه نگاه میکنید که کاملا قابل احترام هستش و نظرتون برای من محترم است. ولی خب متاسفانه با دیدگاهی که دارید نمیتوانم موافق باشم و نظرمو اینجا مطرح کردم و امیدوارم جسارتی نکرده باشم.
موفق باشید :rose:

1 لایک کرده