بررسی ورژن جدید پلتفرم رابین سود

ناراحتی نداره که

یه چیز رایگانی بود شرکت کردید و حالا به هر دلیلی باختید

چون نفر اول و دوم الان بالای 50 تا بردن حسابو

نرماله که همه هول بشن و بخوان غیر عادی ترید کنن

سرهمین تعداد باخت ها هم میره بالا

در کل فدای سرتون

بازم فرصت میشه

سلام و احترام خدمت همه عزیزان:rose:
روز هشتم
فول فاند پرو - ۱۵ روزه - دوره اول

بالانس اولیه حساب ها: ۱۰۰۰۰
تعداد شرکت کننده ها:
313 نفر فعال + 898 نفر حذف = 1211 شرکت کننده

image

:1st_place_medal: یاسر سنایی فر

:2nd_place_medal: محمد عبدی

:3rd_place_medal: حامد عباس زاده

اوه اوه ببینید چی شد. دعاهاتون همگی مستجاب شد و اقای راشد و آراد نیک منش از گردونه رقابت ها حذف شدند :joy:
جدا چقدر اینجا پشتش حرف زدیم. منم عذاب وجدان گرفتم به خدا :joy:
اما در کل اقای راشد زارعی دوباره انگار 350 تومن پرداخت کرده تا مجدد شرکت کنه. باید دید دوباره میتونه حسابشو رشد بده یا نه. خانم نگین عثمان وند هم حسابشون فیل شد و دوباره پرداخت کردن.
امروز انگار روز فیل شدن بوده به لطف طلا :joy:
چقدر من اینجا نوشتم براتون که زیاد دلخوش به این قضیه نباشید که الان 51 هزارتا گرفته و دیگه تمومه. هر لحظه ممکنه همه چیز عوض بشه و در اخر هم شد. اما واقعا اشتباه مبتدیانه ای انجام دادن جفتشون. طمع کردن میشه مساوی با از دست دادن کل زحمت هایی که کشیدن.
خلاصه نفرات اول تا سوم کلا جا به جا شدن و اقای سنایی فر که نفر 5 ام بود تا پایان روز 5ام، الان شده نفر اول با 3900دلار تقریبا سود.
الان رقابت جذاب شده و دوباره میشه گفت انگیزه بین تریدرها شکل گرفته. باید دید تا اخرین روز، چی میشه و هنوز به نظرم بازم چیزی مشخص نیست عزیزان. با فرض اینکه شنبه و یکشنبه لحاظ نشه چون مارکت بسته اس، میشه گفت حدودا 5 روز بیشتر وقت نمونده به هر حال.
خواهیم دید چه خواهد شد :sweat_smile:

لایک یادتون نره :heart_eyes:
تا نتایج روز بعدی، موفق و موید باشید :rose:
رابین-سود

همهههه رفتند کسی دیگه اوووول نیست :joy: با ریتم معین بخوانید

روز نهم

تعداد شرکت کننده ها:
263 نفر فعال + 1026 نفر حذف = ۱۲89 شرکت کننده

image

:1st_place_medal: دانیال آمیغ

:2nd_place_medal: نگین نوزاد عثمان وند

:3rd_place_medal: محسن بیانی

خب دوستان روز 8ام هم تموم شد. خانم عثمان وند دوباره بعد از خرید مجددی که داشتند خیلی قوی برگشتن به صدر و اختلاف کمی با نفر اول دارند. احتمال اینکه دوباره نفر اول بشن خیلی زیاده.
نفر اول جدید داریم آقای آمیغ که 5545 دلار حسابشون رو رشد دادند.
اقای سنایی فر هم که نفر اول بودن، امروز 200 تا ضرر کردن و رشدی ندادن خلاصه به جایگاه 4ام نزول کردن.
فعلا در کل چیزی مشخص نیست و رقابت بین 3 نفر اول، کمتر از 600 دلاره و هر لحظه میتونه جا به جا بشه.
توصیه میکنم اگر کسی شرکت کرده، دست از تلاش فعلا برنداره چون ممکنه همه چیز یهو عوض بشه.

رابین-سود

روز دهم

تعداد شرکت کننده ها:
۲14 نفر فعال + 1116 نفر حذف = ۱330 شرکت کننده

image

:1st_place_medal: نگین نوزاد عثمان وند

:2nd_place_medal: دانیال آمیغ

:3rd_place_medal: محسن بیانی

روز نهم هم تموم شد. عملا سه روز از مسابقه بیشتر نمونده. شنبه و یکشنبه آینده دیگه فکر نمیکنم کسی ترید بکنه و هر نتیجه ای باشه تا جمعه مشخص میشه.
طبق پیش بینی که کردم، خانم عثمان وند رتبه اول رو دوباره پس گرفت و آقای آمیغ هم با هزارتا اختلاف رتبه دوم شده.
به نظرم اینبار دیگه اشتباه نباید بکنند چون دیگه فرصت جبرانی ندارن.
باید دید تا جمعه چیکار میکنند این دوستان.

رابین-سود

در مورد حساب های جدید 500 دلاری که رابین گذاشته انشاالله فردا مفصل نظرمو مطرح میکنم و توضیحات لازم رو میدم عزیزان که درست تصمیم بگیرید
همگی شب خوبی داشته باشید :rose:

روز دهم

تعداد شرکت کننده ها:
179 نفر فعال + ۱205 نفر حذف = ۱۳84 شرکت کننده

image

:1st_place_medal: نگین نوزاد عثمان وند

:2nd_place_medal: محسن بیانی

:3rd_place_medal: سعید کریم فرد

تقریبا رسیدیم به روز اخر دوستان. امروز تکلیف مشخص میشه خلاصه. اخبار NFP داریم که روی مارکت خیلی نوسان درست میکنه. به نظرم کسانی که فکر میکنند عقب موندن میتونن از این فرصت استفاده کنند تا جبران کنند.
از طرفی دیگه میشه گفت خانم عثمان وند نفر اول شدنشون قطعی شده مگه اینکه امروز کسی از اخبار درست استفاده کنه و عقب ماندگیش رو جبران کنه.
از طرفی دیگه معمولا جمعه ها مارکت خوب حرکت میکنه. در کل فرصت و روز جذابی هستش. اقای آمیغ هم که حذف شد.
اقای سنایی فر فکر کنم بعد از 11 بار تلاش، دوباره حذف شدن.
ببینیم امروز خلاصه چطوری میشه شرایط.
انشاالله اخرین پست مربوط به این دوره اول رو فردا براتون میزارم.

رابین-سود

خب بریم سراغ چالش های جدیدی که گذاشتن و نظرمو بگم در موردش:

1- اول از همه این مدل هارو اسمش چالش نمیشه گذاشت، صرفا بالانس های جدیدی اضافه شده و نیازی نیست اسمشون رو اصلا چالش جدید بزاریم.

2- این بالانس ها روی فورجامپ (4 مرحله ای)، رابین هودی(3 مرحله ای) و فرصت ها (2 مرحله ای) وجود داره و فرقی نیست بینشون. باز به جهت اینکه کارتون راحت باشه عکسشو میزارم اینجا

3- من همینجا فقط تکلیف یک مسئله ای رو مشخص کنم و اونم اینکه من کاری به بالانس 60 کایی ندارم چون که کسی که بخواد 60 کا بخره خودش قطعا سوادش از من بیشتره و تجربه بیشتری هم داره.
پس نیازی به اینکه بخوام راهنمایی بکنم نداره اصلا :sweat_smile:

4- اما درمورد حساب های 500 دلاری. ببینید تو هر سه مدل هستش. ولی من مشکل اصلیم با این حساب صرفا فقط بحث مدیریت سرمایه کردنش هستش.
من خودم به شخصه روی طلا عادت دارم ترید کنم و کم میرم سراغ جفت ارز ها.
پس نکته اصلی رو همین الان بگیرید چی دارم میگم:
این حساب ها بیشتر روی جفت ارز ها میتونه مدیریت سرمایه درستی بهتون بده مگه اینکه روی طلا بخواید با تایم فریم یک دقیقه کار کنید و از اون ور هم استاپتون کم باشه که بازم سخته.

5- من به شخصه این مدل بالانس رو به دو بخش تقسیم بندی میکنم (با این فرض که شماها حتما بخواید پراپ تهیه کنید):

دسته اول اگر تازه کار هستید، برید سراغ نوع فورجامپ. اینطوری هزینه کمتری میدید، ریسک کمتری میکنید. روی طلا هم ترید نکنید و فقط جفت ارزها. به هیچ وجه هم دیدگاه پاس شدن و رسیدن به سود و اینطور چیزارو نداشته باشید.

دسته دوم اونایی که براشون مدیریت کردن اسونه و تکنیکال قوی دارند، ولی خب حال نمیکنند با پراپ و صرفا به دنبال تست کردن پراپ هستند. اینطور افراد خب نیاز نیست برن سراغ فورجامپ و الکی وقتشون رو برای 4 مرحله تلف نکنند. مستقیم برن سراغ دو مرحله ای ها و ببینن ایا میتونند از پس این مدل چالش بر بیان یا خیر.

6- فکر نمیکنم دیگه نکته ای بمونه که تو بحث خریدن کردن بخوام بهتون بگم که توی تصمیم گیری کمکتون بکنه. فقط جمله اخر اینکه به نظرم تو این شرایط اقتصادی، این اقدام شرکت برای اونایی که به شدت دوست دارند پراپ داشته باشند خیلی حرکت خوبی بود.
خیلی ها بودجه های یکسانی ندارند. خیلی ها اصلا دنبال هزینه کردن نیستند و خیلی مسائل دیگه.
اینکه شما تنوع پذیری در حساب هاتون رو با توجه به تقاضای کاربرها افزایش بدید واقعا میتونه کمک کننده باشه.
حالا بعد از یک ماه فکر کنم شرکت دیتایی از میزان استقبال کاربرها نسبت به این نوع بالانس رو گزارش بکنه و اونوقت به طور قطعی مشخص میشه که ایا این حرکت مفید بوده یا نه.
به نکات 4 و 5 خیلی بیشتر توجه کنید و سعی کنید خوب درکش کنید که چی نوشتم.
اگر مسئله یا نکته دیگه هم یادم بیاد که جا مونده باشه، باز براتون مینویسم.

امیدوارم موفق باشید و بهترین تصمیم رو بگیرید به هر حال :rose:

روی طلا هم میشه مدیریت سرمایه کرد برادر

شما تایم فریم یک دقیقه داشته باشی میتونی روی استاپ رو کم کنی دیگه

نمیگم سخت نیست

اتفاقا خیلی باید طرف زنگ باشه چون شما مجبوری دیگه از موقعیت هایی که داری درست استفاده کنی

مثلا 10 تا موقعیت روی طلا هست

فقط اونی رو بگیری که اطمینان بیشتری داری

حالا روی جفت ارز هم اگر کسی کار کنه که خیلی خوبه و حتی میتونی ارامش بیشتری داشته باشی

ولی اینکه شما میفرمایی فقط جفت ارز به نظرم اشتباهه نیماجان :heart:

اینم حرفیه به هر حال و مرسی بابت نظرت :rose:
بستگی به تریدر داره کلا

man chon balad nistam ziad

miram hamin 4jump ro migiram