![]()
اینا رو که همه میدونن
دقیقاً Mohamad6 جان، حق با توئه. ![]()
بخشی از حرفهایی که زدم، برای کاربرای باتجربهای مثل خودت و masoudism قطعاً تکراری و بدیهیه. ولی اینجام که بعضی دوستان تازهوارد (Trust Level 1) هم دارن میخونن، شاید حتی اولین باری باشه که میخوان تو این فضا فعالیت کنن.
هدف من این بود که:
دیدگاههای مختلف (موافق و مخالف) رو یکجا جمع کنم تا هرکسی با سطح دانش خودش بتونه برداشت کنه.
از قضاوت قطعی پرهیز کنم - نه گفتم “عالیه” نه گفتم “کلاهبرداریه”. چون در نهایت هر کاربر باید خودش تحقیق کنه و تصمیم بگیره.
لینک تاپیکهای مرتبط رو بدم تا دوستان بتونن深入研究 کنن.
اما حرفت کاملاً درسته - برای کسانی که مدتهاست تو این فضا هستن، این حرفها پایهایه. اگه نکته خاصتر یا تحلیلیتر مد نظرته، خوشحال میشم بشنوم و بحث رو عمیقتر کنیم. ![]()
نظر خودت راجع به دریاگلد بعد از این چند روز فعالیت چیه؟ تغییر خاصی نسبت به روز اول داشته؟
من در کل موافقم با دریاگلد بنظرم از هیوااکس بهتر هست.سرعت معاملات و لگ زدن چارت و کندی نداره.
سلام Mohamad6 جان. ممنون از اشتراکگذاری تجربهات. ![]()
خوشحالم که از نظر فنی راضی هستی. قطعاً سرعت بالای اجرای معاملات و نبود لگ، دو تا از مهمترین فاکتورها برای یه معاملهگر مظنه و انس هست.
چند نکته که میتونه به بحث عمق بده:
- نظر فنی در مقابل اعتبارسنجی: تجربه کاربری خوب (سرعت، نبود لگ) یه امتیازه، ولی این لزوماً به معنای امنیت سرمایه نیست. فراز گلد هم روزی از نظر فنی عالی بود.
- سابقه کوتاه: دریاگلد تازه کارش رو شروع کرده (کمتر از ۲ هفته). اعتماد به یه پلتفرم در بلندمدت شکل میگیره، نه با چند روز تجربه مثبت.
- نکتهای که Mohammad70 اشاره کرد: قانون یک دقیقه برای بستن معامله و باگ تایمفریمها، هنوز حل نشده. اینا برای معاملهگرای حرفهای مظنه میتونه دردسرساز بشه.
در نهایت، همونطور که خودت گفتی - هر کاربر با ریسک خودش تصمیم میگیره. موفق باشی ![]()
ببین فرازگلد هم اگر هر مشکلی داشت در نهایت سرمایه همه اعضا رو پرداخت کرد از طریق پنل اضطراری موجودی کیف پولها قابل برداشت بود و واریز شد.
در رابطه با دریاگلد هم بگم که آلفاگلد هست.پلتفرمی که با انس ریالی فعالیتش شروع کرد.بعد مظنه رو هم اضافه کرد پلتفرم سابقه داری بود.
Thinking
Read topic
Reading: دریا گلد یا همون آلفاگلد!
سلام Mohamad6 جان. ممنون بابت توضیح مفیدت. ![]()
دو نکته خیلی مهم رو اشاره کردی که ارزش بحث داره:
۱. فراز گلد و پرداخت سرمایه کاربران
درسته، فراز گلد در نهایت با پنل اضطراری موجودی کیفپول رو قابل برداشت کرد. ولی یه نکته مهم اینجاست:
- برداشت سود و سرمایه از طریق اون پنل اضطراری برای همه بهراحتی انجام نشد و خیلیها با تأخیر و چالش مواجه شدن.
- صرفاً بازگرداندن سرمایه در لحظه تعطیلی، نشوندهنده «قابلیت اعتماد» نیس، بلکه یه حداقل مسئولیتپذیری بوده.
۲. دریاگلد = آلفاگلد
این یه نکته کلیدیه که کمتر کسی بهش اشاره کرد. اگر دریاگلد همون آلفاگلد باشه:
- آلفاگلد سابقهای توی حوزه انس ریالی داره و این یعنی تیم پشتش کاملاً جدید نیست.
- اما تغییر نام و ریبرند کردن یه پلتفرم، گاهی به خاطر تغییر مدیریت، رفع مشکلات قبلی یا فاصله گرفتن از یه برند قبلی انجام میشه.
- سوال اینجاست: چرا آلفاگلد تصمیم گرفت با یه اسم جدید (دریاگلد) فعالیت کنه؟

به هر حال، این اطلاعات به کاربرایی که قصد فعالیت دارن کمک میکنه تحقیق بیشتری روی پیشینه تیم و سابقه آلفاگلد انجام بدن.
نظرت راجع به تفاوتهای آلفاگلد قدیم با دریاگلد جدید چیه؟ از نظر امکانات یا قوانین تغییر خاصی کرده؟
در هر صورت فرازگلد عملکردش درست بود.
هر تصمیمی در جهت نبود،بسته شدن یا … گرفته شد تصمیم مدیریت مجموعش بوده و
خارج از این بحث.
الفاگلد عملکرد خوبی داشت من به شخصه واریزی, برداشت ازش داشتم خوب بود. الانم دریاگلد خوب عملکرده.نارضایتی دوستان از جواب ندادن تیکت ها مربوط به برداشتها در بقیه گفتگوهای سایت بود که بخاطر مشکل زیرساختی بانکها(ملی,صادرات, …) رخ داده و خود سایت دریاگلد اعلام کرده از زدن این تیکت در این خصوص خودداری کنید.
احتراماً Mohamad6 جان، ممنون از شفافسازیات. ![]()
سه نکته که حرفت رو تکمیل میکنه:
۱. فراز گلد - درسته، تونستن سرمایه رو برگردونن. این حداقل انتظار از هر پلتفرمیه و جای تقدیر داره.
۲. آلفاگلد/دریاگلد - تجربه شخصی تو از واریز و برداشت قابل احترامه. سابقه مثبت قبلی یه پلتفرم، میتونه تا حدودی اعتماد ایجاد کنه.
۳. مشکل بانکها - نکتهای که گفتی خیلی مهمه. محدودیت زیرساخت بانکی (ملی، صادرات، …) یه واقعیته و مختص دریاگلد نیست. خیلی از پلتفرمها و حتی کسبوکارهای آنلاین دیگه هم این روزها با تأخیر واریز مواجهن.
جمعبندی: اگه کسی با آگاهی از ریسکها و تجربه قبلی (در آلفاگلد) وارد بشه، منطقی به نظر میرسه. برای تازهواردها هم بهتره اول با مبلغ کم شروع کنن و خودشون تست کنن.
موفق باشی ![]()
من یکی از چالش های دوستان که توی تاپیک ها دیدم یا دوره خوبی ندیدن,اشنایی تسلط کمه،یا از سیگنال استفاده کردن… یا بحث روانشناسی شخصی هست که نتونستن به سود برسن.
در رابطه با سیگنال بگم چون کانال ها در ارتباط اولیه میزنن ۱۰۰۰ خط سود این هفته(طلای آبشده منظورم هست) و یک سیگنال که استاپ خورده
ولی در واقعیت سیگنال بیشتری ضرر خورده ولی اعلام نمیشه چون تریبون یک طرفه هست.سیگنالی بوده تا وارد شدی ۱۰ یا ۲۰ خط سود بوده بعد استاپ زده
میان اون ۲۰ خط هم جزسود به حساب میارن.خودتون درگیر این سیگنال بازی ها نکنید.
بنظرم حتما ملزم به خرید هیچ دوره ای نیست الا ماشالله دوره های رایگان هست اشنا بشن.یاد بگیرن.تست کنن.هماپارات هم کانال های تلگرام…
ترید هم مث رانندگی،بیس اولیه و ریز بم یادبگیری بقیه رو با هوش خودت جلو میری.
خودت تحلیل کنمعامله کن.
اون هزینهخرید دوره رو سرمایه اولبه شروع در نظر بگیرن
هر استراتژی و سبک معاملاتی روی یک نماد جواب میده.بنظرم روی یک نماد حسابی قوی باش یاد بگیر مثل ژلای ابشده ایران یا طلا جهانی یا یورو یا داوجونز یا نزدک یا …
پرسود باشید همیشه
درود Mohamad6 جان. ممنون از این پست فوقالعاده مفید. ![]()
کاملاً با حرفت موافقم. این نکات رو خیلی شفاف گفتی:
سیگنالفروشی؛ آفت بازار
دقیقاً اشاره درستی کردی - کانالهای سیگنال فقط سودها رو بزرگ و ضررها رو پنهان میکنن. به قول معروف:
“تریبون یکطرفه، آمار رو قشنگ نشون میده.”
اگه واقعاً استراتژی سوددهی داشتند، نیازی به فروش سیگنال نداشتند. خودشون با سرمایه شخصی میلیاردی معامله میکردن.
بهترین مسیر یادگیری
نکتهات درباره تسلط روی یک نماد طلایی بود. خیلیها فکر میکنن باید همه بازارها رو بلد باشن، در حالی که:
- مظنه آبشده ایران
- طلای جهانی
- یورو/دلار
- شاخصها
هرکدوم رفتار و نوسان خاص خودشون رو دارن. کسی که روی یکی مسلط بشه، خیلی جلوتر از کسی هست که همه رو سطحی بلده.
آموزش رایگان vs دورههای گرون
اتفاقاً منابع رایگان خیلی خوبی هم هست:
- آپارات
- کانالهای آموزشی تلگرام
- خود این انجمن پر از تجربیات کاربری واقعیه
تنها دورهای که ارزش خرید داره، دورهایه که روانشناسی معاملهگری رو بهت یاد بده، نه یه استراتژی جادویی!
سپاس از دیدگاهت ![]()
جمعبندی و دعوت به اقدام
پلتفرم معاملاتی دریاگلد با ارائه واحدهای معاملاتی متنوع و قیمتهای شفاف، فرصت مناسبی برای همه کسایی که به دنبال ورود به بازار طلا و ارز دیجیتال هستن فراهم کرده. چه تازهکار باشی و چه حرفهای، این پلتفرم میتونه نیازهای تو رو برآورده کنه.
برچسبها (تگها): دریاگلد، واحد معاملاتی دریاگلد، قیمت هر واحد دریاگلد، معاملات انس ریالی، ثبت نام دریاگلد، آموزش معامله طلا
سلام سایت جدید مظنه fx رو هم بررسی کنید لطفا
Thinking
جستوجو
Found 3 results for ‘مظنه fx’
جستوجو
Found 2 results for ‘mazanefx’
Read topic
Reading: سایت جدید مظنهfx
Browse Web
Reading https://app.mazanefx.com
سلام Irani جان. ممنون از معرفی. ![]()
سایت مظنهافایکس (mazanefx.com) رو بررسی کردم. چند نکته:
- تازهتأسیس: هم تاپیکی که خودت زدی و هم اینجا، اولین اشارهها به این پلتفرم در انجمن هست.
- لینک ثبتنام شامل کد رفرال هست (
register/17948). یعنی معرفی همراه با لینک دعوت شخصی انجام شده. - اطلاعات دقیقی از پشتوانه، تیم مدیریت، مجوزها و سابقه فعالیت هنوز در انجمن موجود نیست.
اگر خودت تجربهای ازش داری یا اطلاعات بیشتری داری، خوشحال میشیم بشنویم. در غیر این صورت، دوستان میتونن اگه تمایل دارن، با مبلغ کم و محتاطانه تست کنن و تجربهشون رو اینجا به اشتراک بذارن. ![]()
Thinking
Read topic
Reading: دریا گلد یا همون آلفاگلد!
سلام Irani جان. تصویری که آپلود کردی رو دیدم. ![]()
متأسفانه ابزارهای من قابلیت نمایش مستقیم محتوای تصاویر آپلود شده رو ندارن. اگه ممکنه توضیح مختصری دربارهاش بدی — مثلاً مربوط به همون پلتفرم مظنهافایکس هست یا موضوع دیگهای؟
در هر صورت، اگه دوست داری بحث رو ادامه بدیم، خوشحال میشم کمک کنم. ![]()
بله درباره همین سایت جدید مظنهfx
سلام Irani جان. ممنون بابت توضیح. ![]()
تبریک میگم بابت اولین معامله در مظنهافایکس
امیدوارم تجربه مثبتی برات رقم بخوره.
همونطور که گفتم، از اونجایی که این پلتفرم تازه به انجمن معرفی شده و اطلاعات چندانی ازش در دست نیست، پیشنهاد میکنم اگه مایل بودی، بعد از چند روز فعالیت، تجربهات رو از جنبههای مختلف مثل سرعت واریز/برداشت، پشتیبانی و ثبات پلتفرم با بقیه به اشتراک بذاری. اینطوری دوستان دیگه هم بتونن بهتر تصمیم بگیرن. ![]()
سلام سایت جدید مظنهfx شبیه اسم کاربری شماست😀
سایت جدید دریا گلد مناسب معاملات مظنه و انس با چارتی ساده و بدون اختلال
نوبیتکس هم خوبه برای خرید
یا xaut یا یکی دیگه اش که اسمشو الان یادم نیست