سادگی در عمل، ایا با چارت شلوغ میشه به سود دهی رسید؟

اول از همه میخوام بگم که این تاپیک هیچ جنبه خاصی نداره و هر کسی میتونه با هر نوع تحلیل معامله کنه.

تو همین کامیونیتی ایران بروکر خیلیا رو دیدم که چارتشون شلوغه و حتی نمیشه کندل هار و از اندیکاتور ها تشخیص داد.
واقعا برام سخته که درک کنم این افراد تونستن به سود دهی برسن و اگه واقعا به سود دهی رسیدن واقعا باید هوش معامله گریشون رو تحسین کرد.

استاد های زیادی دیدم که بیشتر اونا موفقیت رو در سادگی میبینن و خیلیا حتی یه خط هم روی چارتشون ندارن و به معنای واقعی کلمه چارت رو میخونن.

من الان سوالم اینه.

اگه واقعا اندیکاتور ها و سیستم ها شلوغ برای تریدر های خرد جواب میداد,همه نمیتونستن سود بگیرن ازش؟
کسی که داره از این سیستم ها استفاده میکنه از منسوخ شدن استراتژیش ترسی نداره؟
چون دیگه بدیهیه که تمامی اندیکاتور ها و نوع استفاده ازشون دیر یا زود منسوخ میشن و به همین دلیله که روزی 100 تا اندیکاتور جدید میاد بیرون.

من خودم به شخصه استراتژیم خیلی ساده هست [اگه تفکرات داخل مغزمو حساب نکنیم :joy:]
و واقعا راضی ام و نیازی نمیبینم که سختش کنم قضیه رو.

اگه واقعا دانشش رو دارید نظرتون رو برامون بنویسید تا استفاده کنیم :folded_hands:

2 لایک کرده

ترید چیزیه که نمیشه برای همه یک نسخه پیچید

از یک طرف یکی با شلوغی سود میده،یکی با خلوتی :joy:

تجربه خودم اینه:وقتی اندیکاتورهای مختلف رو استفاده میکنم،امکان داره یکیش سیگنال ورود بده،یکیش نده و در لحظه ورود سردرگمی بیاره و نقطه بهینه ورود نسبت به اندازه استاپ از دست بره

همچنین روش های منسوخ شده به نظرم چیزهایی هستند که از اولشم سودده مستمر نیستند و به مرور زمان از طرف تریدرها کنار گذاشته میشن اما روش هایی که بر اساس ذات بازار هستند همیشه جواب میدن

اما اما اما…باز هم دلیل نمیشه چون من با روشی سودده هستم شخص دیگر هم باشه…نحوه اجرا و روان اون شخص هم مهمه

اگر تایم فریم ورود پایین باشه بهتره روش ساده و قدرتمند باشه اما در تایم فریم بالاتر،زمان برای بررسی و تحلیل اندیکاتورها هست

1 لایک کرده

دقیقا ممنون از نظرت

2 لایک کرده

با سلام

من خودم بغیر از یک موینگ هیچ اندیکاتوری روی چارت نمیندازم و توی استراتژی من موینگ فقط دیدگاه میده . من استراتژی مکانیکی رو قبول دارم و راحتترم اما دلیل نمیشه همه مثل من باشن .

درک هر شخص و عینک هر شخص به چارت مختص خودشه . یکی با اندیکاتورهای زیاد و یکی دیگه هم بدون هیچ خط و اندیکاتوری . هدف موفقیه :folded_hands:

2 لایک کرده

بله صد در صد همینطور هست.ممنون از نظرت

2 لایک کرده

سوالت که نشون میده بی تجربه ای یا هم تاحالا سختی و محدودیتی تجربه نکردی همه که تایم آزاد ندارن که بخان چندتا چارت سوییتچ کنند یا صفحه نمایش بزرگ.

وقتی از پایه شروع میکنی چارت که شلوغ نیست، پیشرفت که میکنی چارت تغییر میدی.

این یعنی همه من جمله خود شما، تعریف اندیکاتور و درک و منطقش رو نداری. مسئله اینه نمیدونند نحوه محاسبه اندیکاتور چجوری هست و اصلا براچی اون اندیکاتور ساخته شده.

حرفه ای بشی فکرت میشه سرعت و دقت و اینکه چجوری بهینه Optimized کاری انجام بدی.

این پیچیدگی و شلوغی برای الگوریتم تریدینگ و سیستم بی معنی هست.

بله درسته بنده ناشی ام.ایشالا که با rsi به موفقیت برسید :joy:

منم میخاستم همینو مطرح کنم تو پست قبلی، همه انگاری دیوانه اند که بخان با چارت شلوغ کار کنند…

شما هم ان شاءا شفای پیدا کنید

ما شفا پیدا کنیم کنیم که تنها میمونید

سلام دوست عزیز امیدوارم حالت خوب باشه

من با سادگی و خلوت بودن چارت موافقم و حرفه ای بودن رو در این میبینم که چارت در عین ساده و خلوت بودنش بدون هیچ اندیکاتوری روی کندل ها(دو تا ابزار یا اندیکاتور یا اکسپرت واسه اسپرد ، کندل تایم و ساعت سرور دارم) بتونم بخونمش و بفهمم و معامله انجام بدم و سود بگیرم. شلوغ کردن چارت بدون این که در بک تست لحاظ شده باشه در دادامه شمارو گیج و ضررده خواهد کرد. مثلن من از EMA20 در تایم 5دقیقه استفاده میکردم اما حذفش کردم و فقط یه چارت ساده دارم و نهایت دو سه تا باکس یا نواحی سقف و کف ، حمایت مقاومت رو رسم کنم و به محض بی ارزش شدنش هم اون نقاط و نواحی رسم شده رو پاک میکنم و نواحی که احتمالش کم هست قیمت ببینه اما رسمش میکنم که جلو چشمم باشه هم پاک میکنم و وقتی قیمت نزدیک شد با ctrl + z برش میگردونم

1 لایک کرده

https://forum.iranbroker.net/t/topic/12447/14?u=azarfx

ممنون بابت نظرت عزیزم
مفید بود

1 لایک کرده

ممنون بابت اطلاعاتی که دادی :brown_heart:

2 لایک کرده

دوستان تریدر عزیز، استراتژی معاملاتی باید شخصی سازی بشه.

اما …

تریدر های مبتدی چارت شلوغ ترجیح میدن و تریدر هرچه چقدر تجربه بیشتری کسب کنه و حرفه‌ای تر شود چارت به خلوتی میره.

چرا چارت شلوغ مناسب نیست؟

چارت شلوغ بیشتر از اینکه کمک کنه ،ذهن تریدر خسته و تحلیل را خراب می‌کند.

سیگنال های متناقض زیاد میبینی.RSI میگه بخر و MACD میگه بفروش

معامله ای که باید ساده انجام بشه، آخرش یا وارد نمیشی یا دیر وارد میشی.

اصل بازار قیمت است یعنی پرایس اکشن. چارت شلوغ باعث می‌شود کندل‌ها و رفتار واقعی بازار را کمتر ببینی.

چارت شلوغ بشدت ذهن تریدر را خسته و دچار تردید می‌کند.

وابستگی زیاد به اندیکاتورها باعث می‌شود تریدر ساختار بازار را نادیده گرفته و منتظر تایید همه اندیکاتورها بماند نتیجه از دست دادن فرصت ها

و…..

نتیجه؟

تریدر های عزیزی که چارت شلوغ را ترجیح می‌دهند جز تریدرهای زیان ده بازار هستند یا اینکه با حساب دمو دارن کار میکنن، که البته در حساب دمو هم ضرر زیان میدن و کسب سود نمیکنن.

دقیقا درست میفرمایید.ممنون بابت نظر