در اولین کامنت بیاد بگم من شخصا حدو ۱۰ سال است که ترید میکنم و شغل و کار من تحلیل و پژوهش بازارهای مالی و ترید کردناست .
در مورد ساختار بازار یکی از بزرگترین مشکل ها که در تمام بروکر ها و ارائه دهنده خدمات (نمایش چارت و خرید و فروش) کم و بیش دیده میشود کندل سازی است حتی در چارت تریدینگ ویو
البته بسته به ارائه، دهنده خدمات اینکندل سازی ها متفاوتاست
از دید من نو ساختاری بازار بسته به دلایلی عمدتا اخبار مهم دستکاری میشود .
مثال : قرار است قیمت از ۱۰۰ حرکت کند و بعد از طی کردن مسیر و تشکیل چند موج در تایم ۵ دقیقه به تارگت ۲۰۰ برسد .
قیمت از ۱۰۰ تا ۱۴۰ یا ۱۵۰ بالا میرود و بعد یا بخاطر خبر یا دستکاری برگشت قیمتی داریم تا مثلا ۹۸ و بعد قیمت دوباره بالا میرود و به ۲۰۰ میرسد .
خب این مواقع ۲ نوع امکان وجود داره
۱-زده شدن نقدینگی (که عادی و نرمال است)
۲- دستکاری در بازار که اکثر مواقع در پایان هفته یعنی روزهای شنبه و یکشنبه و در بعضی مواقع نیز پایان ماه کندل ها دوباره بازسازی میشوند .
یعنی قیمت تا ۱۰۱ یا ۱۰۲ را برای اصلاح نشان میدهند نه تا ۹۸ را
خب در مورد دوم کاری از دست ما ساخته نیست .
بحث من در مورد اول است .زده شدن نقدینگی .
که چه زمان و کی اتفاق می افتد .در زمان خبر مارکت میکر و بانکها و موسساتبزرگ چون زیاد اسکلپ کار نمیکنن هج انجام میدهند یعنی معامله دوطرفه باز میکنند .
که بعد از خبر یک سود معقولی داشته باشند البته اگر طبق تحلیلشان قیمت قرار است دوباره به محدوده قیمت قبل از خبر برگردد .
ولی در زمان که خبر خاصی نیست بعضی مواقع نقدینگی های با فاصله زیاد از قیمت فعلی زده میشوند و بعضی مواقع نقدینگی های نزدیک نیز زده نمیشوند .