نوع حرکت قیمت و شروع و پایان سیکل از دید شما چگونه است؟

دوستان میخوایم ببینیم از دید باقی تریدر ها قیمت چگونه حرکت میکند

چیزی که از نظر پرایس زدن نقدینگی محسوب میشه از نظر سبکهای دیگه ایا دلیل دیگری دارد؟

مثلا برگشت قیمت به کیجن در ایچیموکو

و یا پایان سیکل قیمت در تایم فریم بالاتر .در سبک سیکل و چرخش های قیمتی

و یا پایان یک پترن و یا یک موج در الیوت و…

اگر مایل بودید تو بحث شرکت کنید

و اگر خواستیتد با تصویر و یا ویدیو نظر بدید

نیاز نیست سبک خودتون رو اموزش بدید فقط نظر شخصی خودتون رو بدید

البته اگر با مثال باشد و اگر در بازار تکرار شده باشد که خیلی بهتر

در اولین کامنت بیاد بگم من شخصا حدو ۱۰ سال است که ترید میکنم‌ و شغل و کار من تحلیل و پژوهش بازارهای مالی و ترید کردن‌است .

در مورد ساختار بازار یکی از بزرگترین مشکل ها که در تمام‌ بروکر ها و ارائه دهنده خدمات (نمایش چارت و خرید و فروش) کم و بیش دیده میشود کندل سازی است حتی در چارت تریدینگ ویو

البته بسته به ارائه، دهنده خدمات این‌کندل سازی ها متفاوت‌است

از دید من نو ساختاری بازار بسته به دلایلی عمدتا اخبار مهم دستکاری میشود .

مثال : قرار است قیمت از ۱۰۰ حرکت کند و بعد از طی کردن مسیر و تشکیل چند موج در تایم ۵ دقیقه به تارگت ۲۰۰ برسد .

قیمت از ۱۰۰ تا ۱۴۰ یا ۱۵۰ بالا میرود و بعد یا بخاطر خبر یا دستکاری برگشت قیمتی داریم تا مثلا ۹۸ و بعد قیمت دوباره بالا میرود و به ۲۰۰ میرسد .

خب این مواقع ۲ نوع امکان وجود داره

۱-زده شدن نقدینگی (که عادی و نرمال است)

۲- دستکاری در بازار که اکثر مواقع در پایان هفته یعنی روزهای شنبه و یکشنبه و در بعضی مواقع نیز پایان ماه کندل ها دوباره بازسازی میشوند .

یعنی قیمت تا ۱۰۱ یا ۱۰۲ را برای اصلاح نشان میدهند نه تا ۹۸ را

خب در مورد دوم کاری از دست ما ساخته نیست .

بحث من در مورد اول است .زده شدن نقدینگی .

که چه زمان و کی اتفاق می افتد .در زمان خبر مارکت میکر و بانکها و موسسات‌بزرگ چون زیاد اسکلپ کار نمیکنن هج انجام میدهند یعنی معامله دوطرفه باز میکنند .

که بعد از خبر یک سود معقولی داشته باشند البته اگر طبق تحلیلشان قیمت قرار است دوباره به محدوده قیمت قبل از خبر برگردد .

ولی در زمان که خبر خاصی نیست بعضی مواقع نقدینگی های با فاصله زیاد از قیمت فعلی زده میشوند و بعضی مواقع نقدینگی های نزدیک نیز زده نمیشوند .

در تصویر اول تایم 5 دقیقه پایان سیکل قیمت مشخص شده

که قیمت به ان واکنش نشان داده و بعد رنج شده

در تصویر دوم، قیمت پایین‌تر آمده و در محدودهٔ پایان سیکلِ ۳۰ دقیقه، برگشت داشته است.

به طور کلی سه عامل برای پایان گام های حرکتی هست.

اول: پایان گام در تایم فریم معاملاتی

دوم: پایان گام در تایم فریم بالاتر

سوم: سطوح حمایت مقاومت

شما داری در مورد پایان گام های حرکتی صحبت میکنی ؛ اینا ترکیبی هستن و مدام در لایو مارکت سناریو رو عوض میکنن. به همین دلیل میگن بازار پویا هستش

1 لایک کرده

بله و دلیل اینکه میگن بازار قیطعت بطور کلی نداره یعنی همین

شما میتونی در تایم 5 دقیقه به قطعیت برسی ولی در تایم ها بالاتر چون

با اینکه نویز کمتر میشه ولی سیکلها های قیمتی بزرگتر و زمان بیشتری برای تکمیلشون هست

درصد موفقیت تست شده پایین می اید

و بجز تایم فریم :الگوریتم های بزرگ بازار که همن مارکت میکر ها هستند روش ها و سبک های متفاوتی را اجرا میکنند.

من فقط یک روش را تست کردم که توی این چند سال جواب داده البته دیتا از سال 2109 تا الان بوده

بله زمان که اضافه بشه ریت تحلیل میاد پایین

به این خاطر میگیم قطعیت نداره که درک کاملی از تمام جوانب بازار نداریم وگرنه بخش عمده بازار الگوریتمیک و قابل پیش بینیه

میشه روشی که بدست آوردی رو توضیح بفرمایید