چالش پاس کردن پراپ هزارتایی

بنظرم ۱ درصدی معامله کن ولی بجای ۵ معامله تعدادش رو کمتر کن

ببین روی اکانت خودم دو درصدی میزدم.ولی اینجا همون می‌خوام یک درصد بزنم.اگه سه تا استاپ تو روز بخورم روزم و تموم میکنم.

این درسته. اگه برنامه مشخص داری فقط قانونهای پراپ رو خوب مطالعه کن حله :raising_hands:

مطالعه کردم.فقط اکانتم که گرفتم دیدم اسپردش چهله منم اردر ست میکنم.اسکلپرم هستم.امیدوارم اون اذیتم نکنه

دوستان کسی از زورا اکانت پراپ گرفته؟

اکانت هزارتایی یکی از مشکلاتش همین مدیریت سرمایه هست که اذیت کننده هست .امیدوارم اذیتت نکنه

داخل تاپیک های دیگه هستن دوستان از پراپ های دیگه . مطالعه کن . من از سرمایه گذار گرفتم.

من خودم روی جفت ارزها کار میکنم

(Gbpusd و audusd)

روی اکانت هزار تایی نمیشه روی نماد های پر نوسان معامله کرد چون مدیریت سرمایه رو به هم میریژه

من خودمم همین مشکلو داشتم با داوجونز

دیگه تریدش نکردم تا اکانت بزرگ تر بگیرم

فقط تنها چیزی که میدونم درسته

اجرای صحیح استراتژی هست که بکتست گرفتی و برایند مثبتی داشته

فقط و فقط اجرای صحیح مهمه

الان مینیموم لات یک صدمه دیگه

شما بخوای کلا 50 دلار هم ضرر نکنی و در طول روز جا برای پوزیشن زدن داشته باشی روی طلا، باید مثلا استاپ 10 دلاری بزاری که بتونی در طول روز 5 بار حداقل ترید کنی

خیلیییی سخته جدا

اهاااا خب اگر پوزیشن کم بزنی میشه ولی در کل چون دراو داون کمه، مجبوری تایم فریم بیاری پایین

بعد چون تایم فریم پایینه، موقعیت در طول روز بیشتر از 3 تا واقعا بهت میده

پس باید خیلی حرفه ای باشی که بتونی اون 3 تارو به نحو احسنت استفاده کنی

حقیقتا خیلی از نظر روانی و مهارتی باید کنترل داشته باشی

چی شد گله من :grin: گزارشی از اکانت بده ببنیم در چه وضعیتی هستی

ایشالا دستت پر باشه اکانت های با بالانس بالاتر بگیری 1000 دلار برای این همه وقت و استرس نمی ارزه خدایی

دقیقا برای ریل هم کلا روی کمتر از 5000 دلار نمیتونی مدیریت سرمایه ی درستی انجام بدی

درود
وقت شما و همه دوستان بخیر و شادی
این فرمایشتون با اساس مدیریت سرمایه و ریسک همخوانی نداره!
شما باید با هر سرمایه ای بتونید مدیریت ریسک و سرمایه رو درست انجام بدید.
5000دلار مبلغ کمی نیست!!!
شما با همون اکانت 1000دلاری هم 1درصد هر ترید ریسک کنید میشه 10دلار و تی پی 2 میشه 20دلار. به راحتی میشه مدیریت سرمایه رو انجام داد. فقط بهتره روی جفت ارزهای ماژور کار کنید مثل یورودلار و …
فرمایش آقای ali maleki در راستای این هست که 1000دلار توی پراپ خروجی چشمگیری نداره!
امیدوارم همگی در این راه موفق و پر سود باشند.

ارادت بله دقیقا درست میگین و ممنون از وقتی که گذاشتین منظورمو دقیقا درست متوجه شدین . سپاس

درست می فرمایید سپاس

من هزارتا یی داوجونز دارم، مرحله 2 هست، مرحله یک اش زیر 6 تا ترید پاس شد، مرحله دو بعد قطعی نت ها هی سر ب سر میشه خخ نمیده 5 تا رو مارکت، امروز بریک ایون کرد و با اون هانت استاپ بی دلیل بازار، تیپی 4 رو روی یک درصد ریسک داد بعد فری کردن من

درود بر شما
درست می فرمایید
شاخص ها در هر بروکر متفاوته و همینطور نوع قراردادشون!!!
بعضی شاخص ها روی قراردادهای مختلف مثل فیوچرز و یا … ارزش پیپی بالاتری دارند و به همین دلیل خیلی مدیریت سرمایه درستی نمیشه روی سرمایه کم انجام داد! و در پراپ خصوصا چون لوریج پایینی میدند سخت تر میشه! به همین دلیل پیشنهاد اینه روی سرمایه های پایین تر روی جفت ارزهای ماژور مثل یورودلار، پونددلار و … کار بشه!
پرسود و پیروز باشید.

چقدر تاپیک پاس کردن حساب هست و انگار نتیجه ای نداشته متاسفانه