چالش پاس کردن پراپ هزارتایی

معامله چهارشنبه

باز هم وقتی قیمت به tp2 رسید ریسک فیری کردم ولی بعد از خبر نتونست معامله منو فری کنه و با -۱درصد بسته شد

تا الان اکانت منفی دو درصد

معامله امروز پنجشنبه

اوردرمو گذاشتم و تیپی دو ریسک فیری کردم و تیپی سه خودشو داد

برایند اکانت مثبت یک درصد

عاالی افرین بر شما خیلی تمیز

متشکرم ازتون بابت اطلاعاتی که دادی

چقدر تمیز احسنت

پیش میاد از اینا بهترین کار ریسک فری هست در این مواقع

یک پیشنهاد

تک نماد رو هم بک تست بگیرید خیلی کمک کننده هست

تک نماد معامله میکنم

نماد audusd

عالی واقعا تک نماد معامله کردن بنظرم ارامش روانی به همراه داره

چون ریوارد سه میگیرم روی تیپی دو ریسک فیری میکنم

طبق بکتست هام ریوارد ریسک فیری در ریوارد دو و بستن معامله در ریوارد سه

از ریوارد دو برایند بهتری داره درسته که تعداد استاپاش بیشتره ولی خب چون استراتژیمه باهاش کنار اومدم

وگرنه تی پی دو هم برایند مثبتی داره

چون اگر من این ماه تی پی هامو دو گرفته بودم

الان اکانتم پاس شده بود

به به عالیه واقعا هر شخصی باید سبک مخصوص خودش رو پیدا بکنه مثلا من خودم ارامش روانم روی سریع خارج شدن هست بک تست زیاد گرفتم و دیدم وقتی تی پی 5 هم بگیرم انگار ارامش روان ندارم و با تی پی ها کوچیکی که بر اساس پیپ برای خودم تعیین میکنم میتونم سودده باشم این عالیه که هم من و هم شما سبک خودمونو پیدا کردیم درود بر شما موفق باشید.

دوستان الان شماهایی که هزارتایی میخرید، روی چه نمادی کار میکنید دقیقا که دراو داون اوکی باشه براتون؟

چون 5 درصد اگر باشه میشه 50 دلار و طلا خیلی سخت میشه با این مسئله

اگه تایم فریمت خیلی بالا نباشه همه نماد ها رو میشه کار کرد. لات سایز تغییر میکنه فقط

لات رو کمتر کن درست میشه رو هر نمادی بخوای میشه

درود داداشم.منم یدونه اکانت هزارتایی برای شروع گرفتم از دوشنبه استارت میزنم . تجربه‌ای حرفی سخنی نداری در اختیارمون بزاری

درود داداشم.ببین منم تازه گرفتم.قراره اسکلپ کنم.تو پنج درصد دراو روزانه داری.اینو تقسیم کن داخل سه تا پوزیشن.من خودم دارم یک درصدی میزنم.تقسیمش میکنم داخل پنج تا پوزیشن

سلام . خب اگه خدای ناکرده ۵تا استاپ شد که حساب از دست میره !

خب تو درکل ده درصد یعنی ده تا پوزیشن فرصت داری.اگه وین ریتم خوب باشه به مشکل نمی‌خوری.قبلش خودت اکانت دمو درست کن همه‌ی قوانین پراپ و خودت برای خودت تعیین و کن و رعایت کن بعدها یکی دو هفته میفهمی که میتونی پاس کنی یا نه

دراودان کل ۱۲ درصد از بالانس اولیه اس

پراپ سرمایه گذار روزانه ۵درصد دراودان داری کلا ۱۲درصد .