سلام روزتون بخیر
کانال زدن که واقعا کار زیادیه و ینفر کانال میزنه که چیزی برای اراعه داشته باشه من فک کنم از لحاظ تکنیکالی و سبکی تقریبا از اکثر بچه ها پایین تر باشم ولی خب شما یکار کن خودت یه گروه بزن
هم من معاملاتمو داخل گروه میزارم هم بقیه بزارن و این که کلا اونجا به هم کمک کنیم هم من چیزی یاد بگیرم از شما هم اگه من کمکی تونستم بکنم حتما انجام بدم
الان واقعا حضور ذهن ندارم از بس همه چیو بکتست و فوروارد تست گرفتم تقریبا بیشترشون رو یادم میره نتایجشو ، تا عصر به سیستمم دسترسی ندارم
شما گروهو بزنین من فایل بکتستمو میازم تو گروه
Reza.m1
(Reza.m)
جون 6، 2026، 12:02ب.ظ
23
https://t.me/DJIUSDSetup
خیلی ممنون که پذیرفتی بیای گروه تلگرام دمتگرم ،منتظرم تشریف بیار از تجربیاتت استفاده کنیم
اینم لینک گروه تلگرام هرکس که میخاد با این ستاپ کار کنه تشریف بیاره
https://t.me/DJIUSDSetup
Reza.m1
(Reza.m)
جون 6، 2026، 12:05ب.ظ
24
و اگه به هر دلیلی نتوانستید وارد گروه بشید تلگرام پیوی بنده پیام بدید تا اددتون کنم
@only_GOD_0933
طبق صبحتا خودم روی اکانت هزار تایی نمیشه مدیریت سرمایه رو به صورت صحیح اجرا کرد
استراتژی من بهم میگفت نقه ورودم اینجاس و حدضرر نسبتا بزرگی دارم ولی خب با توجه به بالانس کمم
نتونستم با ریسک یک درصد وارد بشم چون اینجا با کم ترین حجم هم وارد میشدم تقریبا ۳.۵ درصد میزان استاپم میشد
و از روی ناچاری مجبور شدم وارد این معامله بشم که استاپمو زد و
درسته که معامله ای که صحیح بود به تیپی خودش نرسید ولی حداقالش اگه اونجا وارد میشدم
استاپم نمیخورد
استراتژی منم میگفت با اون استاپ بزرگ وارد بشم .
به هرحال امروز یه استاپ خوردم که برایند حساب تا الان شد تقریبا مثبت ۳درصد سود
سرمایه گذار ریسک شناور داره شرکتی میشناسین که ۱۰۰۰ دلاری داشته باشه بدون ریسک شناور و معتبر باشه ؟
معاملات دیروز من روی داوجونز که طبق استراتژیم بود و هردو استاپ شد
طبق روز های گذشته نتونستم درست مدیریت سرمایه رو انجام بدم و این دو ضرر باعث ۳.۵دزصد صرر شد که برایند اکانتم شد منفی نیم درصد
احتمالا از امروز روی جفت ارز audusd معامله کنم تا وقتی یه اکانت بزرگ تر بگیرم و بتونم مدیریت سرمایه رو روی اون اکانت اجرا کنم .
استراتژی مخصوص audusd دارم که برایندش در بکتست و فوروارد تست مثبت بوده فقط تنها مشکلش اینه تایم کاریش بیشتره
نه متاسفانه زیاد با پراپ ها اشنا نیستم
اسپرد سرمایه گذار خیلی بالاست
feriFX
(Farzad)
جون 10، 2026، 8:34ق.ظ
32
امیر جان استراتژیت به نظرم نیاز به بررسی داره . این دو معامله خلاف جهت روند بوده تو این تایم فریم .نبوده؟؟
البته مطمعنم شما بهتر میدونی و استراتژیت رو میشناسی . من فقط نظرم رو گفتم . امیدوارم به حساب بی ادبی نزاری داداش
feriFX
(Farzad)
جون 10، 2026، 8:37ق.ظ
33
دقیقا همون نقطه معامله دیروز منه .
Malikar
(Malikar)
جون 10، 2026، 8:43ق.ظ
34
من پاس کردن مرحله دومم خودم پاس کردم و نمیدونم دنبال چی بودم که خرابش کردم دستی به هر حال که الان حسرت کار الکی مو میخورم
feriFX
(Farzad)
جون 10، 2026، 8:46ق.ظ
35
حسرت نخور . ذات اینکار همینه. تنها فرق تریدرهای حرفه ای با آماتورها همینجاست . اونا حسرت نخوردن و از اشتباهات درس گرفتن . اگر یک اشتباه رو برای بار دوم انجام دادی باید حسرت بخوری . پس با قدرت ادامه بده
از یه برادر کوچیکتر
اسپردش برای داوجونز و پوند که من معامله میکنم مناسبه روی نماد های دیگه چک نکردم
درسته که جهت روند نبوده ولی اصلا استراتژی منم بر اساس روند نیست
طبق بکتست و فوروارد تستام این معاملات طبق استراتژیم بوده.
استراتژیم که وین ریتش صد نیست وین ریتش تقریبا ۵۹ هست
یعنی از هر صدتا ۴۱ استاپ میخوره
این دومعامله هم جزو اون ۴۱تاس
زمانی استراتژی نیاز به بهینه تر شدن داره که برایند خوبی نداشته باشه ولی این برایند قابل قبولی داره
مشکل من فقط مدیریت سرمایس که قابل اجرا نبود برام .
لطف دارین نه بابا چه بی ادبی دارم چیزی یاد میگیرم ازتون❤️
نه دیگه حسرت خوردن نداره
بجاش دفعه بعدی این اشتباهو تکرار نمیکنی دیگه
Mind.Pips
(Mind--candle)
جون 10، 2026، 9:14ق.ظ
40
سرمایه گذار برتر پشتیبانی موارد روانشناسی ترید هم انجام میده ؟
feriFX
(Farzad)
جون 10، 2026، 9:24ق.ظ
41
عالی . امیدوارم پر سود باشی رفیق