سلام دوستان کسانی که مبالغ سنگین داخل بروکر دارن لطفاً راهنمایی کنید
کدومشون موقع برداشت اذیت نمیکنه ؟
سلام دوستان کسانی که مبالغ سنگین داخل بروکر دارن لطفاً راهنمایی کنید
کدومشون موقع برداشت اذیت نمیکنه ؟
اروبکس دیدم مبلغ سنگین گذاشتن کار کردن
چقدر سنگین ۵۰۰ هزارتا یا ۵ میلیون ؟
نزدیک صد کا
.
.
Gtc بروکر
.
.
..
.
.
.
.
مثلاً چه مبلغی؟![]()
![]()
سلام وقت بخیر
اگر تو roboforex از قبل حساب فعال داری از همه نظر بهتره ولی الان یوزر جدید از ایران نمیگیره
سلام والا من تا 300-400 دلار از وینگو برداشت زدم..اوکی بوده
بالای هشتاد کی
.
.
اگه میخوای این مبلغ بذاری باید تا الان خودت بروکر پیدا کرده باشی.
تجربه ی شخصی من ویندزور بروکر خوبی بود و برای من مشکلی ایجاد نشد
تا چقدر خوب بود؟ اسکرین موجودی کیف پول یا حساب لایوتو بزار
الان دیگه با پراپ کار میکنم قبلا با سرمایه ی شخصی کار میکردم تا 20 هزار دلار برام مشکلی ایجاد نشد
کدوم پراپ و چقدر سرمایه گرفتی… اگه اسکرین از حساب قدیمی ویندزور داری بفرست من پلتفرم افشورشو قبول ندارم اینطوری شاید نظرمن همچنین بقیه عوض بشه راجبش
من با رابین سود . پراپکو . مای پراپ کار کردم که البته هر کدوم نقاط ضعف و قوتی دارند که از مای پراپ خیلی ناراضی هستم
متاسفانه از حساب چیزی ندارم برای سه سال پیش است ولی اگر پورصمدی هم بشناسین من یکبار از ادمین برای بروکز پرسیدم این بروکر را معرفی کرد میتونید جهت اطمینان به دایرکتش پیام بدین اطلاعات خوبی در اختیارت میزارن
برداشتی از این پراپا داشتی؟؟؟ چجوری بود رابین سود و پراپکو؟ وحساب چند دلاری رو گرفتی؟ من تازه رفتم سراغ پراپ اولین پراپمو از سگب گرفتم اگه این دوتا هم راضی کننده باشن میتوته کمک خوبی باشه کنار پراپای دیگه وگرنه باید غید اینارو زد کلا و شنیدم الپاری هم پراپ خودشو راه انداخت و مونتامارکتس هم پراپ خودشو مونتافاندد راه انداخت بروکر مونتا به ایران خدمات نمیده ولی پراپش خدمات میده اگه خاستی یه سر بزن ببین چجوریه من بعدا گزینه دوم بعد اینمه برداشت داشتم از سگب شاید مونتافاند حساب بگیرم بروکرش که راضی کننده بود میگفتن حتما پراپشم راضی کنندست
بله برداشت داشتم مای پراپ سودمو داد ولی پشتیبانیه بسیار بدی داره دیگه کار نکردن باهاش میخواد بخوره پشتیبانی از اون رو
پراپکو سرورش قطعی زیاد داره اکانت دارم ولی سودی برداشت نداشتم
رابین سود پشتیبانی خوبی داره سودمم پرداخت کرده پلتفرمش اوایل که اومده بود باگ داشت اذیت میشدم ولی الان اپدیت کردن من راضی هستم مشکلی برام پیش نیومده از بعد از اپدیتش محیطش با متا فرق داره اوایل اذیت میشدن الان عادت کردن و مشکلی ندارم دیگه
میتونم بپرسم چند تا برداشت داشتین ؟
از شرکت های مختلف متفاوت است ولی کلا شغلم ترید هست
عالیه در حال حاضر از کدام شرکت پراپ استفاده میکنید؟