تجربه تلخ در هیوا اکس

من تازه امروز تونستم این ویدیو ها رو بارگزاری کنم و زمان این ویدیو ها ۱۱ خرداد ماه هست .

1 لایک کرده

و اما بریم سراغ گل سر سبد ماجرا

پشتیبانی هیوا اکس در پیام رسان بله که بعد از ۳۰ ساعت پاسخگو بود

۱۱ خرداد ساعت ۱۳:۲۰ پیام دادم

بعد از ۳۰ ساعت انتظار برای پاسخگویی و در نهایت پاسخی که داده:

واقعا خدا قوت.

دوستان عزیزم هیوا اکس برای کاربرای خودش هیچ ارزشی قائل نیست متاسفانه.

قشنگ از پاسخی که پشتیبانی در بله داده کاملا مشخصه که فقط یه جواب از سر باز کنی نوشته که فقط بگه من انجام دادم .

این حرفای منو شاید الان متوجه نشید زمانی متوجه میشید که اتفاقی براتون بیوفته ضرری کنید به مشکل بخورید و اون موقع به حرف من میرسید تمام این بحث ها یک هشداره برای اینکه شما ها اسیب نبینید .

یک تریدر به قدر کافی با مسائل معاملگری درگیر هست اگر یک بروکر و صرافی هم بخواد اینجوری اذییت کنه دیگه چیزی از تریدر باقی نمیمونه .

2 لایک کرده

من دقیقا نفهمدیم چی شده؟ ایا موقع حد ضرر گذاشتن سیستم عمل نکرده یا اینکه اصلا امکان بستند معامله را نداده؟

2 لایک کرده

معامله در حالت سریع باز شد و بعدش دیگه نشد حد ضرر و حد سود قرار داد .

و زمانی هم که میخواستم معامله فقط بسته بشه که بیشتر ضرر نکنم گزینه بستن معامله کار نمیکرد .

3 لایک کرده

عجب باید معامله را باطل کنند اگر سایت درست حسابی بود الان در همین ایران بروکر باید کارشناسان انها پاسخگو بودند

3 لایک کرده

دقیقا درست میگی باهات موافقم

2 لایک کرده

متعصب هیوا هستم در خدمت شما

بن بست؟ اگه بن بستی واسه هیوا بود که الان مث فراز غیب شده بود

منم امروز در تاریخ13خرداد 1405 همچین اتفاقی برام افتاد سایت خوب کار میکرد اما انگار یک لحظه سایت فریز شد بعد باز کردن معامله فروش،نزاشت نه پرتفو ببندم نه معامله ببندم نه حد سود حد ضرر بزارم مبلغ 2300000ت هم ازم دزدیدند پیام دادم گفتن نتت مشکل داره!خیلی جالب بود اصلا اونم یجوری جواب میدن انگار تو دزدی اونا نه،اصلا به سایتای ایرانی اعتماد نکنید اینو ینفر بمن گفت حرفشو ندید گرفتم،حالا خوبه مثل دوست بالایی منم زیاد نباختم ولی اصلا همچین اشتباهی‌ نکنید!ی نکته ای هم بگم الکی گول این حرف تریدرهای مشهور رو هم نخورید میگن با لینک من برین فلان سایت معتبره خوبه مشکل نداره اونا فقط اون درصدی که از سایت میگیرن براشون مهمه،از این طرفم سایت هی زرت زرتی اعلامیه میده بازار شلوغه نوسان داره فلانه سرمایه خودتان را مدیریت کنید نمیدونم حد ضرر حد سود بزارید که ضرر نکنید که مثلا مردم بگن بحبح چه سایت خوبیه اینجا،ولی همشون کار خودشونه هیچ نوسانی نداره بازار خوشون باگ میندازن تو سایت حالا یجا از چند نفرم شنیدم فراز گلدم کلاه برداریه پول خیلیا رو خورده،خلاصه برای بار چندم مواظب باشید.

2 لایک کرده

سلام پویا جان

متاسفم واسه سرقتی که توسط هیوا اکس ازت شده خیلی حس بدیه وقتی از اعتمادت سوءاستفاده میشه و بعدش جوری رفتار میکنن انگار تو مقصری

درکت میکنم.

فقط اگر ویدیو یا اسکرین شاتی داری که بقیه افراد ببین و مطلع بشن بی زحمت قرار بده ممنون :handshake: :clinking_beer_mugs:

1 لایک کرده

ارادت جناب،بله واقعا ادم یجوری میشه هر جا متاسفانه پای ی ایرانی وسطه پنجا پنجاه میشه دزدی و درستی،تو این شرایط مردم میخوان ی پولی دربیارن اونم اینجوری میشه خیلی حس بدیه.

درباره اسکرین شاتم مثل اینکه سایت نمیزاره اپ کنم عکس رو،ویدیو ندارم و اسکرین دارم از تاریخچه معاملات چون با گوشی کار میکنم من،ولی بازم امتحان میکنم عکسارو بزارم مردم باور کنن حرفامو.ک شاید مثل ما سرمایه از دست ندن.

2 لایک کرده

2 لایک کرده

توی یه کانال در پیامرسان بله این نظر سنجی رو دیدم گفتم به شمام نشون بدم.

جالبه

خدا میدونه از چقدر ادم دیگه دزدی کردن و صدای اونا به جایی نرسیده.

1 لایک کرده

کدوم پشتیبانی؟بزنی روی هم کل مجموعه شون ۳ نفر نیستن.

همه چیز برنامه ریزی شده است،قرار نیست کسی برنده بیرون بیاد.

3 لایک کرده

عه ناراحت شدیم

همیشه مشورت کنید

اون از دولت وقتی سایتی سرویسی افتتاح میکنه باگ داره همیشه، اینکه دگه عادی شده تو ایران.

3 لایک کرده

:+1: :+1: :clap: :clap: :clap:

2 لایک کرده