ماه آینده میخوام یدونه پراپ بگیرم واسه اولین بار(۲ سالی هست دارم اموزش میبینم) استراتژی و اینا رو دارم
و میخوام تا اون زمان درباره پراپ اطلاعات کسب کنم.
چه توصیه ای میکنید واسه پاس کردن پراپ
چیا رو رعایت کنم
چه کاری رو انجام ندم
مدیریت سرمایه به چه شکلی باشه بهتره
نظر و تجربیاتتون رو بگید دوستان
عجله نداشته باش برای پاس کردن مدیریت سرمایه جوری باشه که خودت در راحت ترین حالت باشی برای من نیم درصد ریسک و rبه r 1 هست این عدد البته از این هفته همون نیم درصد با r2 میخوام شروع کنم. تصمیم بگیر کدوم پراپ رو میخوای بگیری قوانین کامل بخون همین فقط عجله نکن و به قوانین دقت کن اگه از تکنیکال خودت مطمعن هستی دیگه چیزی نمیمونه اکانت کوچک بکیر چون اکانت اول به احتمال خیلی زیاد میره اگه از زورا تصمیم گرفتی اکانت بگیری حتما با بیمه بگیر تا اگه حساب از دست رفت یک بار رایگان از همون حساب بهت میده
و خیلی اینجا نیا با احترام به بعضی از دوستان عزیز . اینجا ماشالا همه پسر عمه پیتر تاچمن هستن همه از کف nyse پیام میدن اینجا نیا تا مغزت و روانشناسی نابود نشه
حتمن حتمن حتمن قوانین هر پراپ رو کامل بخون. تفاوتهای جزئی در قوانین پراپها وجود داره که میتونه اکانت رو ازت بگیره. و اینکه ببینی کدوم پراپ با استراتژی تو همخوانی داره. در وبسایت ایران بروکر برو قسمت پراپ فرمها و نظرات هر پراپ فرم رو بخون تا متوجه بشی کدوم پراپ فرمها رو تو لیستت داشته باشی و برای خوندن قوانین اونها وقت بذاری.
سلام بنظر من :
اگر استراتژیت اجازه میده تایم فریمت را یه پله ببر بالا و ریسکتم یه پله بیار پایین
مهمتر از همه انتخاب شرکت پراپه، پراپ خوب و بد نسبیه برو بخون قوانینشو ببین با کدوم راحت تری
اورترید نشو
اگرم تا حالا پراپ نگرفتی هر چند با دمو مخالفم کلا ولی دمویه پراپ خوبه، فاندد نکست بهت دمو پراپ میده البته اگه متاش بیاد بالا برات چون منطقه ای درست شده.