اندیکاتورهای پولی ارزشمند به صورت رایگان

سلام دوست عزیز ورژن متاتریدر ۴ موجود هستش

پوزیشن جدید

نتیجه

در کنار این استراتژی میتونیم از اوردربلاک ها هم کمک بگیریم واسه ورود و خروج

پوزیشن جدید :blush:

اسم این اندیکاتور چیه آقا حمید

علی جان این اندیکاتور نیستش و تنظیمات دستی هستش

ورود جدید

نتیجه ریسک فری خورد :smiling_face:

تنظیمات اش رو یاد نمیدی تو متاتریدر ۵ آقا حمید

خب الان این عکسا به چه کار بچه ها میاد؟ مثلا خوشی کنیم میخوای کمک کنی دیگه این نقش بازی کردن ها نداره اگرم فقط امدی از معاملات عکس سود بفرستی که حرفی نیست ۴ نفر لایکت میکنن

محمد جان هر چیزی و که رایگان بزاریم حرفی زده نمیشه و لایک هم به قول خودت نمیکنی

کافیه یه چی بزارم و رایگان نباشه و یا حداقل فعلا رایگان ارایه ندم زودی محکوم میکنید متاسفانه

این استراتژی و حدود ۲ماهه تست میکنم و اگه صد در صد مطمین بشم که سود ده هستش و تا الان بوده خداروشکر شاید رایگان ارایه کردم

آخه همون رایگان ها هم باید به دردی بخورن وگرنه خودم ۵۰۰ تا اندیکاتور دارم همشون ضرر ده هستن وقتی یک چیزی با اینکه رایگان هست اما نمیتونه سود بده دیگه تشویق کردن نداره منظورم شما نیستی خودم‌میگم برم گروه جدید بسازم کلی اندیکاتور بزارم اونجا بعد بگم بچه ها نگاه کنید کلی اندیکاتور رایگان فرستادم چرا ازم تشکر نمی کنید هر رایگانی خوب نیست و هر چیز پولی هم‌ خوب نیست باید کار کنه سود بده این مهمه فقط

محمد جان هدف تنها این نیست که از اندیکاتورهایی که گذاشته میشه طرف سود کسب کنه

خیلی از دوستان هستند متاسفانه گول تبلیغات میخورند و همین اندیکاتور های بی ارزش و چندین میلیون پول میدن

هدف اول من این بود که این موارد و رایگان بزارم دوستان تست کنن که این هزینه ها رو نکنند

این که درسته ممنون

US30 Dow Jones Scalper MT4.

سلام و وقت بخیر. میشه لطفا برام پسورد ربات رو بفرستید. تنظیمات خاصی اگر داره هم ممنون میشم بفرمایید. و اینکه چطوری به حسابم وصلش کنم. ریسک رو تا چقدر میشه بالا برد.

ملت اسکول مردیهیچ کدوم کامپایل نمیشه نمیشه

یارو اسکوله نمیدونم چرا میزارن فعالیت کنه سرچ کن گوگل هیچی دربارش پیدا نمیکنی

پس برای من چجوری داره کار میکنه ؟
حتما متاتریدرت رو دستکاری کردی رفیق

سلام.آقای مهندس شما خودتونو ناراحت نکنین . مهم اینه شما موفق هستین :saluting_face:

سلام روز بخیر اینو چجور میتونیم بدست بیاریم ؟