قابل توجه دوستان و همراهان عزیز
یه ربات و چندوقته بررسی میکنم و چه تو لایو چه دمو تا الان تقریبا ماهیانه تضمینی 20 تا 30 درصد داره سود میده
شاید راضی شدم و اینجا گذاشتم واسه دوستان ![]()
حد سود ضرر هم میزاره خوشبختانه و مارتینگل کار نمیکنه
قابل توجه دوستان و همراهان عزیز
یه ربات و چندوقته بررسی میکنم و چه تو لایو چه دمو تا الان تقریبا ماهیانه تضمینی 20 تا 30 درصد داره سود میده
شاید راضی شدم و اینجا گذاشتم واسه دوستان ![]()
حد سود ضرر هم میزاره خوشبختانه و مارتینگل کار نمیکنه
سلام دوست عزیز اندیکاتور هوسودا ایرانی و اگه میفرمایید متاسفانه مقدور نیست و این کار انجام نمیشه و فقط اندیکاتور و ربات های خارجی ارسال میشه در این تاپیک ![]()
اما اگه منظورتون profitalgo هستش ارسال کنم
متاتریدر
ربات TwisterPro Scalper متاتریدر 5
این ربات و دوستان بنده 1 ماه در لایو بازار در حساب دمو تست کردم و با سرمایه 200 دلار تا 1000 دلار هم چک کردم و یه سود منطقی 20 تا 30 درصد در ماه میده و خوبیش اینه حد سود و ضرر داره
دوستان عزیز لطفا و خواهشا به هیچ وجه در حساب ریل تست نکنید و یه مدت در حساب دمو تست کنید و از امکان بک تست آن هم استفاده کنید و پس از اطمینان 100 در 100 در حساب ریل استفاده کنید
هر گونه سود وضرر بر عهده خود شما میباشد لطفا بنده را شرمنده خودتان نکنید
با تشکر
TwisterPro Scalper_2.0.ex5 (70.7 کیلوبایت)
اطلاعات کامل این ربات ![]()
حمید خان ممنونم . همیشه با یک موضوع جدید وارد میشوید . ![]()
ربات Sharkyra Gold متاتریدر 5
اطلاعات سایت اصلی به قیمت 699 دلار
Sharkyra Gold V1.2.ex5 (461.2 کیلوبایت)
ادرس زیر و هم باید در قسمت tools و بعد option و در قسمت expert advisor اضافه کنید و تیکهای مربوط و هم بزنید https://nfs.faireconomy.media
درود بر آقای دولتعلی زاده عزیز
تو نیکی میکن و در دجله انداز… که ایزد در بیابانت دهد باز
یعنی اگه پیامبر باشی هم باز یکی یه نقی نوقی درمیاره
شما خودتون رو برای حرف و حدیث یه عده ناامید و ناراحت نکنین و لطف و رسالت خودتون رو انجام بدین
![]()
![]()
![]()
بله اگر مقدوره لطف کنید
سلام اندیکاتور هوسودا ایرانی اگه میخوای بگو تا بفرستم اما قوی نیست حالا خودتم تست کن روی دمو یک هفته اعتبار آزمایشی داره
God7272@
تلگرام پیام بده بفرستم از من میشنوی نخرید فقط تست کن اینجا بفرستم تبلیغ میشه ممکنه ۴ نفر برن بخرن مقصرش من میشم وقتی چیزی به درد نمیخوره چرا بخری پیام بده
MT5 to Telegram Signal Provider | Buy Trading Utility for MetaTrader 5 درود این رو میخوام از کجا رایگان پیدا کنم
متاتریدر ۴ موجود دارم اگه به کار شما میاد ارسال کنم
سلام و عرض ادب
جناب حمید خان این ربات نیاز داره وی پی اس بگیرم؟
آقا سینا عزیز تا از عملکردش مطمین نشدی و سودده نبود واست به هیچ وجه هزینه اضافه نکن - اما اگر خواستی استفاده کنی وی پی اس برای ربات جز واجبات هستش
شما خودت فکر بهتری داری بسم الله .چرا جو میدی؟؟؟؟زورت میاد یکی یهیز یاد دیگران بده از این کامیونیتی برو بیرون .تعجب داره واقعااا تهدید و ارعاب و …چته باباااااا؟؟؟؟؟!!!
دوست عزیز ممنون بابت حمایت شما
اینجا هیچ اندیکاتور و ربات ایرانی گذاشته نمیشه که حرف کسی به جایی برسه که چه بسا همین ایرانی ها که دارن تو پاچه ملت میکنن اکثر اونا خارجی هستند و چندتا کد عوض کردن دارن میفروشن متاسفانه
اگه اندیکاتور های ۸۰۰ دلاری رو به بنده خدایی بره بخره و فکر کنه که قراره با این اندیکاتور سود کنه و بیاد روی تریدینگ ویو نصبش کنه و در عمل همون اندیکاتور ضرر ده باشه یا اصلا نتونه صحیح سینگال بده یا اگرم سینگال میده به اشتباه یا اگرم سینگال میده ریپنتی هست اون ۸۰۰ دلار یا ۱۰۰ دلار از جیب هم وطن خودت برده میشه تمام حالا این که یه عده میان اندیکاتور های پولی رایگان یا اونایی که رایگان هستند میزاره اینجا که نرن بخرن این دیگه دعوا نداره عزیز یا ناراحتی نداره
بله درسته من رو حساب دمو میخوام تست کنم
تا حالا ربات کار نکردم
به عنوان اکسپرت گزاشتم رومتا ولی هیچ معامله ای نمیگیره
سیستمم خاموش باشه کار نمیکنه؟
رو سیستم بزارید و خاموش باشه نه دیگه متاسفانه کار نمیکنه
اگه بخواهید دایما روشن باشه رو سرور مجازی باید باشه
چطوری میشه اندیکاتور ولوم پروف را روی متا ۴نصب کرد؟؟