گیر افتادن در ترید پس از چند پراپ‌سوزی؛ از افت 9٪ تا اسلیپیج و استاپ‌های روانی

دقیقا فعلا فقط تیپی ۱ بگیر اعتماد به نفست بر میگرده . دنبال تیپی بالا توی این بازار نباش فعلا . بازار منتظر تصمیمات جنگ تا جهت بگیره

حتما از تجربتون استفاده میکنم . این هفته البته رو اون حساب ترید نمیکنم تا کاملا بدون هیجان باشه رفتارم . اگه شما این راه حسابتونو برگردونده منم میتونم پس . بله درسته بازار خیلی عجیب شده و زیادی رنج میشه … دو سه تای معاملات اولمم در کل سه روز با اسلیپیج و تاخیر در ورود بخاطر نت نابود شد … ولی حتما منم از تارگت 1 با حداقل حجم استفاده میکنم …. ممنون
واقعا داشتم رزومه میفرستادم برگردم سرکار امروز یه مصاحبه هم رفتم …. اما امیدوار شدم ممنون از کامنتتون واقعا
شما برداشت مستمر دارین ؟

بنده هم این تجربه رو داشتم،برای چند ماه تو این حلقه ی تکرار گیر کرده بودم.

مشکل من چیزی جز کمبود سطح دانش نبود.سعی کردم با مطالعات جدید و تحقیق روی روشی که دارم این کمبود رو جبران کنم.

نمیدونم ضعف شما دقیقا کجاست اما بهترین راه برای من افزایش سطح دانشم بود.

استاپ روانی … میدونم متاسفانه اینه مشکلم . ممنون از پاسختون
امیدوارم منم به زودی ازین لوپ در بیام

1 لایک کرده

کالبد شکافی ذهن یک تریدر!

تا نتونی ذهنت کالبد شکافی کنی،در ترید فقط باخت میدی.

تا نتونی با یک کودک ارتباط برقرار کنی،در ترید فقط باخت میدی.

سقوط در بازار یا سقوط در خود ! تا متوجه نشی،در ترید فقط باخت میدی.

راه حلتون چیه واسه این پیشنهاد

دوست عزیز من کلا مخالف پراپ ها هستم،و بهت توصیه میکنم شما هم از پراپ بیا بیرون و در یک بروکر معتبر معاملات خودت انجام بدی.

قوانین سخت گیرانه

قراردادهای مبهم

دستکاری بازار

کندل سازی و شدو زدن

قطع و وصل سرور ها

جابه جایی حدسود و حدضرر

گیر افتاده در یک چرخه پرداخت ها

عوض شدن ناگهانی قوانین

اتهام زدن به استفاده از ربات

هیچ حساب ریل در کار نیست که یک تریدر گند بزنه به حساب چند هزار دلاری بخاطر خرید چالش چند میلیون تومنی.

همه چیز از قبل برنامه ریزی شده،قرار نیست کسی برنده بیرون بیاد.

متاسفانه سرمایه ندارم و دقیقا این اتفاقاتی که گفتین بیشترش تو این ده روز اخیر افتاد که کارم به اینجا کشید …..

حتی اگه شده چند ماه کار کنی برای جور کردن سرمایه ارزشش داره ،عجله ای در کار نیست بازار پر از موقعیت های معاملاتی هست.

در ترید صبور باش مثل یک بیزنس و کسب و کار بهش نگاه کن. قرار نیست یک شبه همه چیز تغییر کنه.

مثل یک کسب و کار بهش نگاه کن نه قمار یک شبه.

2 لایک کرده

روی چی ترید میزنی؟ طلا؟

اگه با طلا وضعت اینه برو یورو اگه اسپرد مناسب داره جی پی وای یو اس دی یا یورو جی پی وای مثل طلاست برو کار کن چیزی که من فهمیدم نوسان یورو جی پی وای خیلی بهتره راحت بهت نواحی میده جی وی وای یو اس دی و یورو یو اس دی نوسانشون شارپی هست رو عصابه بدجور… یا اینکه جز طلا اگه نمیتونی حجمتو بیار پایین اگه ۰.۵ درصد ریسک میکردی اینبار برو ۰.۱ درصد ریسک کن یا ۰.۰۵ درصد

رو داوجونز … حسابم 1k هست اصلا این ارقام ریسک نمیگنجه … حداقلش همون نیم درصده با حداقل حجم
ممنون از پیشنهادتون دوست عزیز

اگه پتانسیلشو داری برو سمت طلا یه مدت روزانه ۰.۵ درصد یا ۱ درصد رو راحت میگیری با ۰.۰۱ لات حجم ورودی نگران نباش همین رو روی طلا پیاده کن

توی یک ماه میتونی راحت جمعش کنی و ببری توی سود حساب رو یا ۰.۰۱ لات نهایتا ۰.۰۲ لات

استاپت هم با این وضعیت باشه ۵۰۰ پوینت

اگه خیلی ریسکیه استاپ بزرگتر میخای مثل ۱۰۰۰ پوینت حجمتو ثابت بزار ۰.۰۱ لات که استاپت ۱ درصد لااقل دربیاد

چون تا سوختن فقط سه درصده نباید ریسک بره بالا … با حداقل حجم میزنم که ماکزیمم 40 پیپ استاپ بشه
نه واقعا طلا دیوونس یه سال رو طلا بودم واقعا دیوونم کرد
یکی از دوستان هم گفت ریوارد یک بگیر که بالانس کم کم بره بالا و اعتماد به نفس … فقط باید آرامشمو حفظ کنم واقعا دوس ندارم اور ترید کنم که بسوزه … اما واقعا ممنون وقت گذاشتین و راهنمایی کردین
چون پراپه طلا واقعا با این منفی حسابم جور در نمیاد بازم مرسی

مشکلت یه چیزه.

ترس از دست دادن داری.

همینو رفع کن.

1 لایک کرده

خوبه که جای دیگه هم مشغول باشین . فکرتون راحت‌تر و بهتر میتونین معامله کنین . من برداشت مستمر داشتم تا قبل جنگ حساب سرمایه گذار برتر دارم فعلا فریز صبر کردم که باز بشه . کلن معاملات تیپی ۱ هم راحت‌تر جواب میده هم درصد موفقیت بالاتر و سریع هم نتیجه مشخص میشه . امیدوارم بتونی حساب از منفی بیاری بیرون . ولی یچیز هم بگم داخل این بازار بخاطر حرکت‌های شارپ بسیار . گاهی استاپ ها حتی تا ۲۰ دلار هم بزرگ میشه . واسه همین سعی کنین برای مدیریت سرمایه حداقل حساب ۵ ک تهیه کنین

1 لایک کرده

گفتم از کوچیک شروع کنم پاس بشه بعد بزرگتر … اما ظاهرا حساب بزرگتر رو راحتتر میشه مدیریت کرد .. ممنون از راه حلتون
حساب بعدیو حداقل 5کا میگیرم متشکرم

1 لایک کرده

دوست عزیز،قبلاً بهت گفتم چرا از پراپ بیای بیرون،وارد بازی یک سر برد شدی.

برات آرزوی موفقیت میکنم چون خیلی بهش نیاز داری.

بابا این مشاوره ها چین ، یعنی چی اکانت کوچیک بگیر یا یک به یک ترید کن تا اعتماد بنفس برگرده یا کلا پراپس نگیر !!! ؟
اکانت کوچیک واسه ترید طلا که صد درصد از دست میدی چون مثلا اگر 1k بگیری حتی کوچکترین پوزیشن هم باز کنی مجبوری 0.01 باز کنی اینطوری یعنی با هزار دلار اکانت هر پوزیشن ۴۵۰۰ دلار ریسک می‌کنی !!! هر یک دلار حرکت طلا یک دلار سود یا ضرر که خیلی زیاده طلا شاید در روز سیصد دلار جابجا بشه ! ریسکش اونقدر بالاست که عملا ترید روش قابل انجام نیست! شاید با هزار دلار بیت کوین و اینا بتونی ترید کنی چون اونا میتونی سایز کمتری پوزیشن باز کنی .
ریسک و ریوارد یک ب یک هم ک کلا بیخوده یک به یک مخصوصا اگه وینریت کم باشه دیگه عملا همون انداختن تاس هستش چطوری با یسری ترید راندوم اعتماد بنفس برمیگرده خدا داند ، استراتژی و روشت رو بکتست کن اگه جواب داد انجام بده فوقش برو رو اکانت دمو چند وقت ترید کن اگه حالت خوب نیست
پراپس هم حالا مهم نیست پول رو بده یا نده وقتی شما رو پراپس نتونی سود کنی تو اکانت واقعی هم نمیتونی سود کنی مکه این ک کلا بجای ترید اینوست کنی و بلند مدت یچی بخری نگه داری ک همینم با این ریسک های تحریم و اینا ک تو ایران هست منطقی نیست و در کل اتفاقا پراپس بهتر هم هست من خودم رو اکانت های واقعی اوایل ک چیزی بلد نبودم بیست هزار دلار از دست دادم اگه اون موقع پراپس می‌گرفتم نهایت دو هزار دلار از دست میدادم

برای گذاشتن حد ضرر پیشنهاد میکنم از اندیکاتور ATR استفاده کنی که اینطوری کار می‌کنه که نوسان ۹ تا کندل قبل رو حساب می‌کنه و معمولا باید ۱.۵ تا ۲ برابرش حد ضرر بزاری اینطوری اگه جای اوکی ای بخری و ترند درست تشخیص بدی احتمال این ک با حرکت های شانسی استاپت بخوره خیلی کم میشه

الان سه هفتس دنبال کارم … که بقول شما بتونم با سرمایه خودم ترید کنم … اما کو کار …. واسه حداقل 2000 دلار پول جمع کردن باید چقدر کار کنم …. حرفتونو قبول دارم اما واقعا شرایظشو ندارم با 15 سال سابقه کاری هیچ کاری پیدا نکردم فعلا