میخوام یه داستان و واستون شرو ع کنم که چرا اینجام
من برنامه نویس نیستم یعنی نمیتونم بگم برنامه نویسم وقتی استاد های بزرگی هستند من شاگردی خیلیا رو کردم و خدا رو شکر یکم کد زدن تو C++ و C# و پایتون و … بخوصوص این روزا mql5 و mql4 کار میکنم
تریدر نیستم ولی تریدر ها دوست دارم
سعی میکنم یکم از این بازار مالی گلیممونو از اب بکشیم بیرون
حالا این موضوعات بالا چه ربطی داشت
بعضی وقتا می بینیم ادما نیاز دارن به اندیکاتور یا EA که بتونه روند کاری خودشون بخصووص کسایی که حساسه به نوع ترید ماشینی هستند و بهتر کنه
نکته مهم : بعضیا یه سبک مطالعاتی میخوان مثلا ساعت 5 عصر روز جمعه کندل فلان در تایم فریم فلان در … چند بار تکرار شده یا فلان الگو چند بار تکرار شده و … اینها همه قابل شبیه سازی و برنامه نویسی هستش که بتونه سطح درک شما رو از بازار بهتر بکنه
صحبت کنیم
من مینویسم هر چی دلم بخواد و میخوام نسخه های فریشونو بهتون بدم
بعضی خوشحال میشم حمایت کنید و بگید تو فکرتون چی میگذره
یکم که رونق گرفت این موضوع که این جا شروع کردیم و دوستان اگه استقبال کردن برگه اس ها رو کم کم رو میکنیم
دمتون گرم
سعی کنید همیشه خوب باشید حتی وقتی میدانید در بدترین زمان خودتون هستید (خ.ت)
تذکر یه صحبت خودمون این اکسپرت دمو می باشد و اصلا برای فروش نیست دلیل پسورد روی فایل فقط میخوام اونایی که میخوان استفاده کنن و استفاده کردن و اگه برای بهبودش تونستن کمک کنن فایل اصلی با کد تقدیمشون میشه ( منظور از فایل اصلی فایل mq5 وmqh ها هستش )
۱. معرفی کلی
Khaleq_PinBar_PropEA یک اکسپرت معاملاتی خودکار (Expert Advisor) مبتنی بر زبان MQL5 است که بهطور خاص برای حسابهای پراپ (Prop Firms) طراحی شده است. این ربات با استفاده از الگوی کندلشناسی Pin Bar (دمبلند) سیگنال ورود تولید کرده و با رعایت قوانین سختگیرانه مدیریت ریسک – شامل حداکثر ۲ معامله در روز، ریسک ۰٫۵ درصدی، نسبت سود به ضرر ۱:۲ و کولداون پس از معامله ضررده – به معاملهگری پایدار و منطبق با استانداردهای پراپ میپردازد.
۲. ویژگیهای کلیدی
ویژگی
توضیح
الگوی سیگنال
تشخیص کندل Pin Bar صعودی/نزولی با تأکید بر نسبت دم به بدنه (حداقل ۲ برابر) و فاصله از سطوح حمایت/مقاومت
تأیید سطوح
استفاده از کندلهای هفتگی، روزانه و ۴ ساعته برای یافتن نزدیکترین حمایت/مقاومت به قیمت
مدیریت ریسک پراپ
ریسک ثابت ۰٫۵٪ از موجودی، حداکثر ۲ معامله در روز، کولداون ۲ ساعته پس از ضرر
نسبت ریسک به ریوارد
۱:۲ (حد سود معادل ۲ برابر حد ضرر)
محدودیتهای سفارش
کنترل حداکثر اسپرد و لغزش (Slippage) برای جلوگیری از شرایط نامساعد بازار
پشتیبانی از دو جهت
قابلیت غیرفعالسازی جداگانه خرید یا فروش
نمایش گرافیکی
رسم خطوط ورود، حد ضرر و حد سود بر روی چارت با رنگهای متمایز
گزارش وضعیت
نمایش اطلاعات لحظهای روی چارت شامل تعداد معاملات امروز، زمان کولداون و ریسک جاری
۳. پارامترهای ورودی (تنظیمات)
گروه SIGNAL (تنظیمات سیگنال)
پارامتر
نوع
پیشفرض
توضیح
InpTF
ENUM_TIMEFRAMES
PERIOD_H1
تایمفریم اصلی برای تشخیص الگوی Pin Bar
InpWickBodyMult
double
2.0
حداقل نسبت طول دم به بدنه کندل (هرچه بیشتر، الگوی قویتر)
InpSR_Lookback
int
5
تعداد کندلهای گذشته در تایمفریمهای W1/D1/H4 برای یافتن سطوح
InpNearSR_Pts
double
300
فاصله مجاز (بر حسب پوینت) از حمایت/مقاومت برای تأیید سیگنال
InpOnlyClosedBar
bool
true
سیگنالدهی فقط بر اساس کندل بستهشده (مطمئنتر)
گروه RISK (Prop Rules) (قوانین پراپ)
پارامتر
نوع
پیشفرض
توضیح
InpRiskPercent
double
0.5
درصد ریسک از موجودی حساب برای هر معامله
InpRR
double
2.0
نسبت سود به ضرر (TP = RR × SL)
InpMaxTradesDay
int
2
حداکثر تعداد معاملات ورودی در هر روز تقویمی
InpLossCooldownHrs
int
2
مدت زمان انتظار (ساعت) پس از یک معامله ضررده
InpMaxSlippagePts
double
30
حداکثر لغزش مجاز (پوینت)
InpMaxSpreadPts
double
40
حداکثر اسپرد مجاز (۰ یعنی غیرفعال)
گروه TRADE (تنظیمات معاملاتی)
پارامتر
نوع
پیشفرض
توضیح
InpMagic
long
9120143697
شماره جادویی (Magic Number) برای تفکیک معاملات این EA
InpDeviationPts
int
20
انحراف مجاز در قیمت برای ارسال سفارش
InpAllowBuy
bool
true
اجازه معاملات خرید
InpAllowSell
bool
true
اجازه معاملات فروش
گروه CHART MARKS (نمایش روی چارت)
پارامتر
نوع
پیشفرض
توضیح
InpDrawLevels
bool
true
فعالسازی نمایش خطوط ورود، حد ضرر و حد سود
InpClrEntry
color
clrDodgerBlue
رنگ خط ورود
InpClrSL
color
clrFireBrick
رنگ خط حد ضرر
InpClrTP
color
clrForestGreen
رنگ خط حد سود
۴. منطق تشخیص سیگنال
مراحل شناسایی یک ستاپ معتبر:
تشخیص کندل Pin Bar
کندل بستهشده (یا آخرین کندل در حال شکلگیری در صورت غیرفعال بودن گزینه InpOnlyClosedBar) بررسی میشود.
Pin صعودی : دم پایین (lower) حداقل InpWickBodyMult برابر بدنه بوده و بزرگتر از دم بالا باشد و حداقل ۵۵٪ از کل محدوده کندل را تشکیل دهد.
Pin نزولی : دم بالا (upper) حداقل InpWickBodyMult برابر بدنه بوده و بزرگتر از دم پایین باشد و حداقل ۵۵٪ از کل محدوده کندل را تشکیل دهد.
تأیید نزدیکی به حمایت/مقاومت
با استفاده از تابع GetNearestSR، نزدیکترین سطح حمایت یا مقاومت از کندلهای هفتگی، روزانه و ۴ ساعته (تعداد InpSR_Lookback) استخراج میشود.
برای خرید : Pin صعودی باید در فاصله InpNearSR_Pts پوینتی از یک سطح حمایت باشد.
برای فروش : Pin نزولی باید در فاصله InpNearSR_Pts پوینتی از یک سطح مقاومت باشد.
تعیین قیمتهای ورود، حد ضرر و حد سود
خرید: ورود در قیمت Ask، حد ضرر در پایینترین قیمت کندل منهای ۱۰ پوینت، حد سود با نسبت InpRR.
فروش: ورود در قیمت Bid، حد ضرر در بالاترین قیمت کندل بهعلاوه ۱۰ پوینت، حد سود با نسبت InpRR.
۵. مدیریت ریسک و قوانین پراپ
محاسبه حجم معامله
حجم (Lot) بر اساس ریسک ثابت (InpRiskPercent) از موجودی حساب و فاصله حد ضرر محاسبه میشود. اگر حجم محاسبهشده کمتر از حداقل حجم مجاز بروکر باشد، معامله اجرا نمیشود.
کنترل معاملات روزانه
شمارش معاملات ورودی (Entry) در روز جاری انجام شده و در صورت رسیدن به InpMaxTradesDay، از باز کردن معامله جدید جلوگیری میشود.
کولداون پس از ضرر
پس از بسته شدن هر معامله با سود منفی (ضرر)، تایمر InpLossCooldownHrs ساعته فعال میشود و تا پایان آن، هیچ معامله جدیدی باز نخواهد شد.
محدودیت اسپرد و لغزش
در صورت فعال بودن InpMaxSpreadPts، اسپرد لحظهای بررسی شده و اگر بیشتر از حد مجاز باشد، معامله انجام نمیشود. همچنین لغزش سفارش با InpMaxSlippagePts کنترل میشود.
۶. نحوه عملکرد در تایمفریمها
تایمفریم سیگنال (پیشفرض H1) : کندلهای این تایمفریم برای تشخیص Pin Bar استفاده میشوند.
تایمفریمهای سطوح (W1, D1, H4) : بهطور موازی برای یافتن حمایت/مقاومت به کار میروند. تعداد کندلهای بررسیشده از هر کدام برابر InpSR_Lookback است.
۷. خروجیها و نمایش گرافیکی
خطوط روی چارت
پس از باز شدن معامله، سه خط بهصورت افقی با رنگهای مشخص رسم میشوند:
Entry (آبی) : قیمت ورود
SL (قرمز) : حد ضرر
TP (سبز) : حد سود
تیک توضیحی
یک متن روی چارت نمایش داده میشود که جهت معامله، درصد ریسک و نسبت RR را نشان میدهد.
وضعیت در پایین چارت
با استفاده از دستور Comment() اطلاعات زیر نمایش داده میشود:
تعداد معاملات امروز
زمان باقیمانده از کولداون (در صورت فعال بودن)
ریسک و نسبت سود به ضرر جاری
۸. نکات کاربردی و محدودیتها
مناسب برای حسابهای پراپ با محدودیت معاملات روزانه و ریسک کم شفافیت بالا با نمایش دقیق سطوح و خطوط روی چارت پایداری با اعمال فیلترهای اسپرد، لغزش و حداقل فاصله حد ضرر بدون مدیریت تریلینگ استاپ – حد سود ثابت است عدم تشخیص اخبار – ممکن است در زمان اخبار مهم اسپرد افزایش یابد و معاملات انجام نشوند وابستگی به دقت بروکر – محاسبه حجم معامله بر اساس دادههای بروکر انجام میشود (در صورت عدم دقت دادهها، ریسک ممکن است تغییر کند)
۹. جمعبندی
Khaleq_PinBar_PropEA یک راهکار خودکار و منضبط برای معاملهگرانی است که به دنبال الگوهای قیمتی کلاسیک با مدیریت ریسک سختگیرانه و منطبق با قوانین شرکتهای پراپ هستند. این ربات با حداقل دخالت کاربر و حداکثر شفافیت، سیگنالهای ورود را در نزدیکی سطوح کلیدی تشخیص داده و با ریسک ثابت و نسبت ریوارد مطلوب، به معاملهگری پایدار کمک میکند.