استراتژی برای پاس پراپ

دوستان لطفا استراتژی برای پاس پراپ دارید پیام بدین

ممنون

2 لایک کرده

چه حجمیه پراپت؟؟

پستهای من رو از اول این تاپیک بخون چندین روش نوشتم

1 لایک کرده

توی کتگوری و قسمت استراتژی های معاملاتی چرخی بزن.

دوستات استراتژی های خوبی گذاشتن، ببین با کدوم ارتباط برقرار میکنی، خودمم یکی گذاشتم به اسم orb+volume ولی برای پاس پراپ ستاپ خیلی بهتر دارم چون اون ک گفتم یکم بخاطر مارکت که تو حالت استندبای انگار رفته برای خبر های بعد جنگ و مذاکرات، کمی برای پاس مناسب نیست ولی بازم همین ماه جنگ سر ب سر بوده

1 لایک کرده

پراپ ۵۰۰۰ کا هست

از استراتژی های مورن در تایم فریم ۵ و ۱ دقیقه طلا استفاده کنید

وابسته به سشن خاصی نیست.بر پایه سایکل های البروکس هستند

یک استراتژی از یک سایکل رو انتخاب کنید و باهاش ترید بزنید

فقط قبلش چارت خوانی باید بلد باشید و بدونید در لحظه ورود کجای مارکت هستید

استفاده از ستاپ های مالزیایی که سایت بایننس فارسی آموزش میده

میشه یکم در مورد این توضیح بدید یا بگید که کجا میتونم پیداش کنم؟ استراتژِ مورنینگ استار ؟

یکی از دوستان به من اصرار داشته که براش ی استراتژی طلا پیدا کنم که هروقت چارت رو باز کرد بتونه ترید کنه. بهش گفتم من ندارم و من اینجوری نمی پسندم ولی هست از این استراتژی ها هم. برا این میخوام

نه.مجموعه استراتژی های مورن

شخصی هست توی اینستاگرام به اسم معین اسکلپر

سبک پرایس اکشن و smc رو چند سال کار کرده و با ترکیب این ۲ به چند استراتژی رسیده

یه مدتی با اشتراک ۵ تومن سری کلیپ های آموزش و ترید کردنش رو داخل اسپات پلیر میداد

نقطه ورودهاش بهینه ست

برای اسپایک۳تا،کانال ۳تا،رنج ۲تا استراتژی داره که خودش میگه در شروع فعالیت بهتره ۱ قسمت از مارکت رو مستر شد و در صورت نیاز رفت سراغ بعدی

اگر تایم ۱یا۵ طلا کار بشه هرروز نقطه ورود داره

1 لایک کرده

اینارو هم با باز کردن چارت شاید در لحظه نقطه ورود نده

مثلا توی کانال هست و استراتژی شما اسپایک،باید قیمت رو دنبال کرد تا چرخه تموم شه و چرخه جدید شروع شه

تایم ۱دقیقه طلا،اگر به چرخه و سایکل شناسی وارد باشی در کل زمان چارت نشینی کمی داره

خودم جمعه هفته پیش،سشن نیویورک،حدود ۳۵ دقیقه منتظر نقطه ورود بودم و پوزیشنم با ۹۰ پیپ سود توی ۸ دقیقه به تارگت رسید(با بک تو ایون کانال+sp2l ورود زدم)

1 لایک کرده

شما حسابو بسپار به من هرچی سود کردم نصف نصف

اقا اینو بدین بیرون بازی بلد نیست مافیاشوی

پیشنهاد دوستانه

بیخیال این شخص بشین

اگر مورد خاصی ازش دیدین لطفا بگین