آقا حمله نکنید
دارم سوال میپرسم
تهش با فول فاند شروع کردم که دستم بیاد
شما اگه نونوایی بسته باشه نمیری کافی نت عکس نون پرینت بگیری
رابین سود هم همینه، اصلا پراپ نیست ، شما کلا وقت بذار نیم ساعت تمام کامنت ها رو بخون مربوط به رابین سود
همین آدم های تکراری میبینی ازش دفاع میکنن که در واقع جیر ه خورن
مثل همین آقا تریداش دو دقیقه ای هست طبق ادعا خودش اما درادون روزانه میخوره ![]()
کلا فبریکته تمام دیتاهاش خودت تحقیق کنی میبینی
پس پیشنهاد شما چیه برا پراپ الان؟
اقا مسعود من استاد نیستم نمیتونم تو مباحث تخصصی شرکت کنم کسی رو راهنمایی کنم ولی راجب پراپی که 1 ساله دارم باهاش کار میکنم و برداشت سود داشتم میتونم نظرمو بدم شاید کمکی به کسی بکنه تمام اسکرین هارو هم میتونین ببینین ا چه تاریخی من اکانت داشتم ازشون حالا شما عرضه پاس کردن نداری دلیل نمیشه منو جیره خور خطاب کنی
دست گرمی میتونی هرچی بزنی
پراپ معتبر نداریم الان
بروکر هم ممکنه واس خیلی ها ریسکی باشه با این شرایط
خریدن پراپ اصلا مشکل نیست من شخصا پاسخ سوال ابتدایی شما رو دادم
خداییش چقد طول کشد تا بالاخره حساب ریل گرفتید؟
من 2 سال کامل رو ضرر بودم اولین حساب ریلمم از سرمایه گذار برتر گرفتم ک اصلا به برداشت نرسید فیل شد ولی الان خدارو شکر 5 مرحله برداشت زدم تازه دارم طعم سودو میچشم
دو هفته هست وقت داشتی ارائه بدی
دیتا های تریدت فبریکیت و الکی بود
جوابتو قبلا گرفتی
نتونستی تحمل کنی، حمله شخصیتی کردی
خدا روزیتو جای دیگه بده
راه حل هم واست فرستادم خودتو به گیجی نزن
10 دلار ایپلنت سر ماه 500، گرفتی بگو ما بیاییم
شما نمیخواد جایی بیای برو حساب رایگانشو بگیر عرضه داشتی پاس کن من تمام حرفام با مدرک و اسکرین شات بود
مدرک؟
کجاست؟ همش رد شد که
چند نفر هم قهوه ایت کردن
خجالت بکش دیگه بچه پر رو
برو دیگه
دوستان دیگه بحث بسه
هر جوری ترید می کنید پر درامد باشید
موفق باشی
دست خدا یارت
سلام وقت همه علاقمند به پراپ بخیر
بنده حدود دو سالی هست با این پراپ آشنا شدم و تا این لحظه موفق شدم دو بار برداشت داشته باشم،از لحاظ برداشت سود خیالم راحت هست.از وقتی که کارامدیش در مدت جنگ دیدم هم خیالم راحتتر شد که انتخاب مناسبی هست برای کار .
مطمینا کارشون بدون ایراد نیست ولی اگه واقع بین باشیم برای کاربر داخل ایران گزینه مناسبی هست.بنده بارها از این پراپ چالش خریدم و همون طور که از تعداد برداشت هام مشخص هست بارها رد شدم ولی هنوز موردی نبوده که متوجه کارشکنی یا کلاهبرداری در این پراپ بشم.قبلا با پراپ سرمایه گذار برتر هم کار کردم ولی به علت ریسک شناور نتونستم به نتیجه برسم،با توجه به تغییراتی که پراپ رابین سود در محیط معاملاتی و پنل انالیز و زمان پرداخت سودها داده به نظرم این پراپ الان در بهترین سطح از حضور خودش در این بیزنس هست.در کل من از نظر برداشت سود خیالم هست.
اما
۱-نداشتن پیشتیبانی ۲۴ ساعته
۲ـپنل انالیز پیچیده و دور شدن از اصل سود در هر معامله( به این معنا که شما گاها مجبوری معاملاتی بزنی که با هدف گرفتن سود نیست بلکه فقط پاس کردن آیتم هایی هست که در پنل قرار دادند)
۳ـ نداشتن گزینه پرداخت ریالی برداشته سود( به گفته پنل پرداخت بزودی فعال میشه)
سلام اینکه برای پاس کردن چالش ها گفته اند که شرایط پنل آنالیز نیز باید برآورده شود یعنی چی؟
درود وقت بخیر این تاپیک رو مطالعه کن لطفا بعد تصمیم بگیر خیلی حواست باشه تجربه استفاده از پراپ رابین سود
چقدربرداشت داشتین؟
قانون سختی هست حتما با چالش رایگان تستش کن
درود بر شما
دم شما گرم حقیقتا
5 برداشت متوالی واقعا سخت و کار یک ترید حرفهای باید باشه ![]()