زنده باشی علی جان امیدوارم حس شیرین برداشت برای همه دوستان اتفاق بیفته
مرسی ولی هیچ کس نمی آید با نام بد رابین سود ازش پراپ بگیره
نوش جونت داداش
چرا پلن فول فاند پلاس نمیگیری؟ ۴ ماه وقت داری پاسش کنی؟ میتونیا؟
سلام دوستان کسی هست با رابین سود کار کنه؟
کسی از رابین سود برداشت داشته چالش رایگان ؟؟؟؟
رابین سود اعتبار کافی را ندارد اصلا فکرش هم نکن
کل کامیونیتی ایران بروکر رو این پراپ ته جدولی پر کرده شانس اورد نت ملی شد وگرنه کی از اینا چالش میخرید
خدایی ایرانی جماعت نفرین شده اس با بدبختی یه پراپ خارجی پیدا میکنی هزارتا گرفتاری میکشی که احرازت کنن چندتا سود بر میداری فرتی نت میپره! از اونطرف با بدبختی دنبال یه پراپ غیر کلاهبردار توو داخل باید بگردی که قطعا چندبارم کلاه سرت میره حین پاس کردن چالشم دغدغت ترید نیس! دغدغت اینه پراپت دزده یا نه!!
چه گیری افتادیم… الان کسی هست که مرد باشه و دروغ نگه و بگه خداییش دزدن این پراپه یا نه؟ نمیخام رایگانشو تست کنم میخام چالششو بگیرم
یه چرخ تو سامانه پگاهشون بزن لیست پرداختی ها و پاسی هاشون هست پیامای قبلی این موضوع رو هم بخون بعد تصمیم بگیر
سلام سامانه پگاهشونو لینک دارید؟
من قبل جنگ چالش رابیکو از رابین سود برداشتم. برداشت اولم رو چون قبل از جنگ با اینکه به تارگت رسیده بودم درخواست برداشت نزدم. جنگ که اتفاق افتاد حساب ها رو همه رو ریست کردن و این سود من پرید ولی مرحله دوم باز به تارگت رسیدم و برداشت سودم رو اول صبح جمعه ای انجام دادم ریفاند رو هم کمی بیشتر از ۱۰۰ درصد دادن.
من خیلی وقته رابین سود رو میشناسم
دو سه بار چالش برداشتم ازشون،
پشتیبانی با حوصله
قوانین آسون
بدون ریسک شناور،
الان هم برداشت زدم 2روز بعد زدن به ولتم،حسابم هم 24ساعت کمتر برام ریست کردن،
دوستی اگه تریدر منظم باشه بدونه چی میخواد به سود میرسه،
خیلی ایزی هم برداشت میزنه
عساتید پلاستیکی،که حتی من مطمئنم ترید هم نمیکنن
فقط گنده گویی مجازی میکنن متاسفانه صاحب نظر هم هستن:joy:![]()
![]()
![]()
یه سری شرایط که نشون میده شما در پنج روز معاملاتی روند معاملاتت حفظ شده باشه
در واقع ترید الکی نزنی و سود منظم و زمان معاملاتی مستمر داشته باشی،نه با یه ترید الکی یا شانسی سود کنی🙏🏼
درود بر همه دوستان
یک سوال دارم: آیا کسی تونسته حساب فول فاند یا فول فاند پلاس رو پاس کنه و جایزه رو بگیره؟! اگه کسی هست میخوام بدونم که آیا حساب هم می دن اگر میدن چه نوع حسابی میدن. ممنون ![]()
امیدوارم این روزهای تاریک (بدون اینترنتی) هم زودتر تموم بشه همگی برگردیم سر خونه (بروکر) زندگیمون.![]()
سرورش خوبه ولی چارت رو تاخیر داره ولی از واچ لیست دقیق اعداد میزنه