نقاشی واسه کامیونیتی . خسته شدی بیا اینجا ذهنتو آروم کن

حسین بهزاد

حسین بهزاد، استاد برجسته مینیاتور ایرانی، با نوآوری در سبک مکتب اصفهان، آثار بی‌نظیری خلق کرده است. یکی از شاهکارهای او، تابلوی «مولانا» است که با جزئیات دقیق و رنگ‌های زنده، چهره مولانا جلال‌الدین محمد بلخی را به تصویر می‌کشد.

مرتضی کاتوزیان

مرتضی کاتوزیان، از برجسته‌ترین هنرمندان واقع‌گرای ایرانی، با خلق آثاری که زندگی روزمره را با دقت و جزئیات به تصویر می‌کشند، شناخته می‌شود. یکی از آثار معروف او، تابلوی «انتظار بی‌امید» است که با ترکیب‌بندی قوی و رنگ‌های زنده، احساس انتظار و ناامیدی را منتقل می‌کند.

انتظار بدون امید - (2000)

"دختر پابرهنه " - (1994)

“مهمانی ساده” - (1991)

بهجت صدر

بهجت صدر، هنرمند نوگرای ایرانی، با سبک خاص خود که شامل استفاده از کاردک و رنگ‌های برجسته بود، آثاری خلق کرده که در موزه‌های معتبر جهان به نمایش درآمده‌اند. یکی از آثار برجسته او، تابلوی «نور دانش» است که با بافت‌های متنوع و رنگ‌های تیره، حس عمق و پویایی را به تصویر می‌کشد.

سلطان محمد نقاش

سلطان محمد، نقاش برجسته دوره صفوی، با خلق آثاری که ترکیبی از هنر سنتی و نوآورانه هستند، نقش مهمی در توسعه نگارگری ایرانی ایفا کرده است. یکی از شاهکارهای او، نگاره «معراج‌نامه» است که با جزئیات دقیق و رنگ‌های زنده، صحنه معراج پیامبر اسلام را به تصویر می‌کشد.

اثر استاد مرتضی کاتوزیان - “پرتره ای از دخترک زیبا” - (1986)

اثر استاد مرتضی کاتوزیان - "فرش باف جوان " - (1996)

اثر استاد مرتضی کاتوزیان - “دختر در زیر سایه” - (1986)

به یاد جوانان 1367 - نقاشی ایرانی (مینیاتور) - اثر استاد فرشچیان

هر چی نگاه میکنم انگار اسم من نیست🫤

تصعید (جزئیات 2)، 1385، شاهکارهای مینیاتور ایرانی. فرشچیان

آقا نادر خب اثرتون رو بزارین بنده نمیتونم پیداتون کنم اگه سایت هم هست که اثر شما گذاشته شده لطف کنید بگید جستجو کنم بیارم به نمایش بزارم

سیمرغ - شاهکارهای مینیاتور ایرانی - هنرمند استاد محمود فرشچیان

من دارم شوخی میکنم، جدی گرفتی:grin::laughing:

بالاخره هر صدایی باید اول شنیده بشه ما درخدمتتیم

اثر استاد مرتضی کاتوزیان - نام اثر : خسته از کار روزانه - (1997)

دیگه داری اصرار میکنی دیگه😏

اسم اثر ، سفر به آفریقا

به به :heart_eyes:

پشمام ریخت دست مریزا عجب ترکیب رنگی

اقا نادر هم وجود خودتون و هم اثرتون مایه افتخاره برای این تاپیک :heart_eyes: :heart:

:head_shaking_vertically: خواهش میکنم.

:grin: تو و خدا بلند نشین…

جدا از شوخی شما لطف دارید، ممنونم .

این اثر بسیار زیباست بنده جلوتون سر خم می کنم :clap: :clap: :clap:

نفرمایید …:melting_face::melting_face::melting_face:

شما لطف دارید. :hand_with_fingers_splayed: