معامله گری که به ثبات واقعی در سوددهی رسیده باشه اصلا نه وقتش رو داره دم به دقیقه پست بزاره تو کانالا و اسکرین شات تحلیل بزاره و … و نه اصلا براش اون ۱۰ یا ۱۰۰ دلار حق اشتراک عضویت مهم هست.چرا که چندین برابر این مبالغ رو خودش به دست میاره و لازم نیست بار اضافی چندین نفر دیگه رو به دوش بکشه و …
به همین خاطر شخصا فکر نمیکنم دنبال کردن این مسئله منطقی باشه.
اما در نقطه ی مقابل افرادی هستند که به صورت کپی ترید و در بروکرها و با دیدن آمارهاشون یک شخص میتونه معاملاتشون رو کپی کنه،لازمم نیست دم به دقیقه وقتش گرفته شه به خاطر پاسخگویی به اعضای کانالش و …
شما میتونی بری داخل این نوع بروکرها و آمار افراد رو ببینی و تصمیم بگیری آیا منطقی هست حسابتون رو متصل کنین بهش یا نه.
فقط این مورد رو بگم قبل از اینکه بخواین حسابتون رو متصل کنین این سوال رو از خودتون بپرسید:
“ایا من تحمل این رو دارم که صبح بیدار شم و ببینم کل موجودی حسابم صفر شده؟و آیا این صفر شدن تاثیری تو روال زندگی من میزاره یا نه صرفا یه تجربه هیجان انگیز میشه برای من؟”
اگر میتونین بیدار شین و ببینین موجود صفر شده و بعدش راحت میرین به کارهای دیگتون میرسین کپی ترید خوبه،اگر نه منطقی نیست.
درسته که سیگنال دهی و سیگنال گیری رو نمیشه نسبتا درست دونست ولی بعضی اوقات زمانی که ادم درگیر کارای دیگه و فرصت ترید نداره شاید بشه مقداری از سبد سرمایه رو اختصاص بده به فردی که واقعا قبولش داره نمونه کار یا استیتمنت و نتیجه ی خوبی داشته
خودم هم حرف دوستان رو قبول دارم و کلا نمیشه به این مورد اعتماد صد در صد کرد و شخص یا مورد خاصی رو نمیشناسم
پرسیدم اگر دوستانی تجربیاتی از سیگنال گیری منظم از جایی دارن تجربشو بگن و اگر خوب بود توی خصوصی از هم بپرسیم که اینجا تبلیغ بیجا از کسی نشه