سلام خدمت همه رفقا
میخواستم ازتون بپرسم کانال سیگنال دهی توی پیام رسانهای ایرانی میشناسید که واقعا خوب عمل کنه؟چون یه کانالی مثل البا گلد واقعا چرت بوده توصیه هم نمیکنم سمتش برید همیشه استاپ میخوره بعد مینویسه فلان قدر سود داده
سلام خدمت همه رفقا
میخواستم ازتون بپرسم کانال سیگنال دهی توی پیام رسانهای ایرانی میشناسید که واقعا خوب عمل کنه؟چون یه کانالی مثل البا گلد واقعا چرت بوده توصیه هم نمیکنم سمتش برید همیشه استاپ میخوره بعد مینویسه فلان قدر سود داده
سلام دوست عزیز شاید سیگینال ها شاید یه ترید خوب بسازه ولی تریدر نمی سازه سعی کن خودت آقای خودت شوی رو پای خودت باشی با احترام
همه ی سیگنال ها یه خطا و نویزی دارن باید یکیو پیدا کنی نزدیک استراتزی خودت کار کنه سیگنال که داد بتونی بخونی حرکتشو وگرنه همینجوری بری سیگنال بگیری بزنی خیلی سخته اغلبم سود نمیشن
با سلام و درود
بنده خودم یک مدتی از کانال های مختلف و از تحلیل های اساتید معروف زیادی استفاده کردم و واقعا یک نصیحت برای شما دارم. به هیچ وجه سمت کانال ها نرید و سعی کنید دانش، تلاش و پشتکار خودتون رو داشته باشید.
من الان خودم سوددهی خیلی کمی دارم ولی از دید خودم بسیار با ارزش تر از اینی هستش که از دیگران تقلید کنم.
تجربه ای که دارم هم براتون مینویسم و امیدوارم به کارتون بیاد:
بنده یک مدت در کانال شخص معروفی بودم، یک شخصی که لایو ترید طلا میزاشت و هر وقت پوزیشن میزد، میگفت.
نحوه عضویت هم به صورت این بود که شما باید با لینک رفرالی که میدن، عضو بشید و به اصطلاح رایگان بودش.
بعد از مدتی سود دهی، بنده متوجه شدم این شخص الکی پوزیشن میده که ما باز و بسته کنیم و بعدش که میرسید به نزدیکای نقطه ورود میگفت ببندین بره.
اخر روز میومد میگفت به عشق شماها من خودم باز نگهش داشتم چون ریسکی بود.
خلاصه یهو کسی که اینقدر سودهای خفن میگرفت، بعد از مدتی فقط سیگنال الکی میداد و میگفت ریسکیه.
سود این شخص علاوه بر رفرال هایی که بودش، از ضرر و کمیسیونی که بابت پوزیشن ها ایجاد میکرد هم قطع به یقین فراهم میشد و وقتی من خودم متوجه این مسئله شدم دیگه کامل ازشون کشیدم بیرون.
نمیشه به این اشخاص ایراد گرفت چون اشتباه ما هستش که فرصت کلاهبرداری بهشون میدیم و دوست داریم صرفا سریع تر به سود دهی برسیم و باید بگم خیلی خیلی از این اشخاص در فضای مجازی زیاد شده و باید مراقب باشید.
در اخر هم تشکر میکنم که مطالعه کردید و مجددا خواهش میکنم بیشتر بر دانش خودت متمرکز باشی تا بر دانش دیگران. شنونده باش اما عمل گرای غیرمنطقی و کپی بردار به هیچ وجه نباش.
پیروز و موفق باشید نیما جان ![]()
سلام دوستان من به شخصه با چندتا کانال سیگنال کار کردم و به این نتیجه رسیدم که هیچکدوم برای من سود ده نبودن ،تصمیم گرفتم رو خودم وقت بزارم و قدرت تحلیل خودمو تقویت کنم
هیچ وقت سمت کانال سیگنال نرو،
با سکه ترید کنی نتیجه بهتر میگیری.
تحت هییییییییییییچ شرایطی اگر دوره آموزشی دیدید، به سمت کانال های سیگنال دهی نرید و شده حساب میکرو کار کنید تا یاد بگیرید ولی سمت اینا هرگز نرید. هر چی هم معروف تر بودن بیشتر بترسید ![]()
اگر هم هیچی حالیتون نیست و میخواید کپی ترید کنید، بدونید احتمال سود دهی از این کانالها 40 درصد در بهترین حالتشه و دارید قمار میکنید.
سلام کانال اقا مهدی بهتون پیشنهاد میدم اگه واقعا دنیال یک شبه پولدار شدن کسی تباشه نتیجه خوبی میگیره
سلام کسی بونس 50$ رایگان خواست بهم پیام بده واسه صرافی هست ؛در بله @viwino