سلام، بله بزار یه توضیح ریزی هم بدم شاید کمکتون کنه توی ترید چهار تا نتیجه کلی هست ۱-ضرر بزرگ ۲-ضرر کوچک ۳-سود کوچک ۴-سود بزرگ من اوایل که شروع کردم ضرر های بزرگ میکردم یادمه کریپتو کار میکردم چندین بار لیکویید شدم بدون استاپ و مدیریت سرمایه بعد چندین سال آموزش و کار کردن ضرر های بزرگ رو از چرخه حذف کردم الان دارم نتایجشو میبینم اکانت پراپ پاس کردم به برداشت رسیدم ترید منو نه فقط از لحاظ مالی از لحاظ شخصیتی هم بزرگ کرد صبر رو یاد گرفتم تعهد نظم استمرار کلی آورده داشته واسه من من عاااشق این مارکتم چون منو رشد داد🌱
3 لایک کرده
تحت هیچ شرایطی بیخیالش نمیشم چون سودش رو دیدم البته که ضررش رو هم دیدم که بیشتر از سودش بود ولی همین که منت هیچ کسی رو نمیکشی آقا بالاسر نداری هر وقت خواستی کار میکنی و … به هر چی میرزه تنها ایرادش عدم ارتباط با جامعه و گوشه گیری ظاهری هستش که ترجیح میدم با چنین جامعه ای ارتباط نداشته باشم ولی متاسفانه در جامعه و مخصوصا والدین کار و درآمد اینجوری تعریف شده که هر روز ۷ صبح انگشت بزنی ورود ثبت کنی مرخصی بخوای ندن بهت و رئیست وقت و بی وقت بهت زنگ بزنه جوابش رو بدی و در کل برده بودن رو مناسب تر از واسه خودت کار کردن میدونن و هر کی هم بشینه پشت سیستم برای ناسا هم برنامه نویسی کنی اسمش بازی کردن هستش ترید اسنش قماره و…. در کل نمیتونن خارج از این چهارچوب چیزی رو تصور کنن
2 لایک کرده