حرف شما درسته ولی ب نظرم یسری نکته های کوچیک هست ک اگه ب موقع بفهمیشون سرعته پیشرفتو میبره بالا ، و این ک ۱۸ سال زمانی ک صرف این کار کردید تحسین برانگیزه ، و ب نظرم الان اطلاعات خیلی بیشتری تواینستا یوتیوب و گوگل میشه برای این شغل بدست اوورد و خیلی راحت اموزش دیدو پیشرفت کرد.
در حالی ک ۱۸ سال پیش زمانی ک شروع کردید یوتیوب اینستا ب کل نبود .
پس میشه ۵ سال جدید رو با این همه اطلاعاتی ک هست با ۱۸ سال زمانی ک شما گذاشتید برابر دونست یا اگه برابر ندونیم اختلاف چندانی نداره ، جدا از اطلاعت و اموزش ها مهمترین چیز روانشناسیه بازار ک هر کسی ک ب خودش سخت تر بگیره بهتر و زود تر نتیجه میگیرع.
و من تو این راه در مقایسه با شما چیزی نیستم و شما خیلی بهترید .
ترید رو بعد از یه مرحله نمیتونید رها کنید بخصوص اگر که پول ترید کردن رو مداوم داشته باشید. علتش چیه؟
روی سه تا میمون این آزمایش انجام شده (منبعم از یوتیوب انگلیسی و کانالهای روانشناسیشون هست): یک وسیله رو میذارن قفس سه تا میمون اولی وقتی به وسیله دست میزنه بلافاصله و همیشه بهش یه موز میدن میمون اول شرطی میشه. در قفس دوم« میمون دوم هر قدر با اون وسیله ور میره هیچ وقت چیزی بهش نمیدن مدتها این کار تکرار میشه تا وقتی که حتی وقتی موز میدن به میمون دوم، باز هم ارتباطی بین موز و دست زدن به اون وسیله نمیبینه و اون کار رو انجام نمیده . اما میمون سوم،،بدون هیچ نظمی گاهی با دست زدن به اون وسیله بهش موز میدن و گاهی نمیدن و این طور میشه که اون میمون سوم جور دیگه ای شرطی میشه و چون نمیتونه همیشه پاداش بگیره برای همین با این که از مثلا ۱۰ بار تکرار اون حرکت گاهی فقط یک موز میگیره ولی دیگه نمیتونه اون حرکت رو انجام نده چرا؟ چون مغزش طالب دوپامین موز شده و اگر بعد صد بار شکست فقط یک بار موز بگیره اون یک بار موفقیت براش ارزش بیشتر از صد بار شکست رو داره.
بلانسبت همه، ما تریدرها مغزمون مثل اون میمون سوم بعد یه مدت به سودهای گاه گاه و کم ترید چنان عاشق میشه که بعد هزار بار ضرر وقتی یک بار سود میکنیم مغرمون دوپامین آزاد میکنه و روز از نو روز ی از نو…
برای همین هست که بعد از یه مدت، تریدر هر کاری هم بخواد بکنه دیگه ترید رو نمی تونه ترک کنه چون با وجود ضررده بودن متوالی مغزش اسیر اعتیاد به اون سودهای گاه به گاه هست و حس نزدیک شدن به موفقیت هر بار براش تداعی میشه.
ترید خیلی سخته خیلی ساده است بدرد هر کسی هم نمیخوره و خیلی ها باید خیلی چیز ها را مثل شخصیت خودشان را تغییر دهند تا بتوانند ترید کنند در حالی که این افراد تریدر نمیشن
برسم به آرزوم یا تیری به تاریکی بخوره بتونم تو بورلی هیلز آمریکا با یه دختر خوب آشنا و ازدواج کنم و بتونم کسب و کار خانوادگیشون در کنار پدرش یا بعد پدرش اداره کنم مثل خیلی هایی که تو ایران شانسشون میگه و بعد ازدواج بجای بدتر شدن وضعیت برای رفاه دخترشون حاضرن داماد بیارن تو کار و پر و بالش بدن
ترید برای من ترک نشدنیه ،اون لذت بسته شدن پوزیشن سود رو توی متاتریدر هیچ وقت نمیتونم با هیچ چیز دیگه ایی مقایسه کنم یا اومدن سود توی حساب ،ضررش هم به آدم درس میده .
بازی با پولو دوست دارم، محاسبات و دخالت توی کسب و کار ها و تحلیلشونو دوست دارم، خوندن اقتصاد کشور ها و کلان اقتصاد هارو دوست دارم. اینکه جدیدا آدما از چه محصولاتی استفاده میکنن و حالا سهامشو کی بخرم …
میدونی شاید تریدو ول کنم، هرچیزی ممکنه مسیرمو عوض کنه ولی سرمایه گذاری و اقتصاد رو نمیتونم!