تایم فریم پایین کار میکنید اره !؟
تایم ساختار ۳۰ مین و تایم تریگر ۵ مین
برای اینکه بتونید توی پراپ ها برداشت تون بیشتر و یه جورایی مستمر بشه، اینه که بعد از اینکه به ریل رسیدید تارگت برداشتم یک یا دو درصد بزارید،،، به محض رسیدن به این عدد دیگه تا روز برداشت ترید نمیکنید تحت هیچ شرایطی،،،، بعد از اینکه اولین برداشت تون رو انجام دادید ذهنتون باور میکنه و قبول کنه که پس میشه،،، اعتماد به نفستون هم بالا میره و برداشتای بعدی براحتی رخ میده،،،، اتفاقی که برای خودم رخ داد، من نزدیک ۱/۵ سال توی پراپ ها فقط حساب از دست میدادم یا توی چالشها یا ریل،،، ولی بعداً گفتم من یه برداشت کوچک میزنم تا خودباوری ام تقویت بشه، توی یه حساب ۱۰ تایی، یک و نیم درصد که سودم شد دیگه ترید نزدم و برداشت کردم،،، بعدش اینقدر تعداد برداشتام زیاد شد که تونستم طی چند ماه ضررهای مالی ۵ ساله ام توی فارکس رو کاور کنم و حتی سود برم
شما به دلیل مانیتورینگ چارت که انجام میدین و رصد دائم قیمت در همان تایمی که پشت سیستم هستید ، تحت تأثیر احساسات زیاد قرار میگیرد و خود کنترلی کمتری دارید روی خودتون ، به همین علت یا یک بار تحلیل کنید و نقطه ورود خودتون را مشخص کنید و دیگه از پای چارت بلند بشین به اصطلاح set&forget کنید یا اینکه از تایم فریم بالاتر استفاده کنید مثلا تایم تریگر 1 ساعته یا 15 دقیقه که مجبور به چک کردن دائم قیمت نباشید
مشکلی که هممون تقریبا داریم
عدم صبر
عدم پایبند بودن به پلن
عجله برای رسیدن به نتیجه
ممنون از راهکارتون.. هدف منم اینبار همینه که فقط یک برداشت هر چند کوچیک بزنم. به امید اینکه اینبار بشه و بیام سرتیفیتکشو اینجا بزارم.
سلام دوستان لینک هم میشد بزارید خوب بود
ماشااالا اقا متییییی ![]()
![]()
![]()
من مستمر فعالیت نکردم ولی جمع و جور یکسالی میشه. با همین روالی که چالش هارو پاس میکنین اگه ریل رو هم ادامه بدین به سود می رسین انشالا
سلام و عرض ادب
امکانش هست توضیح بدین کانفینگ رو چطور به صورت اختصاصی متصل میکنین به متاتریدر؟
فکر کنم vps بگیری خیلی بهتر باشه
بلدش نیستم ولی شنیدم یه چیزایی
دوستان تجربه دارن بگن؟
ماشالا متی جون.
برای ویندوز به چه صورت هست ؟اینکه دوستان میگن پروکسی به خود متاتریدر وصل میکنن تو ویندوز به چه صورته
ممنن کیان جان
ولی ایفون و مک همچین گزینه ای نداشت متاسفانه
در واقع تانل می کنند پروکسی رو، و فقط اپ یا نرم افزار مورد نظر رو اجازه عبور بهش میدم تا حجم خیلی کمتری مصرف بکنه، معمولا در تنظیمات پروکسی قرار داره و برای هر پلتفرمی پیدا میشه فقط داخل پلتفرم رو باید کمی جستجو کرد با عنوان معادل هم میشه کار رو انجام داد.