وقتی به کامیونیتی ایران بروکر آمدم متوجه این مشکل بین دوستان شدم.که حدود سه ماه میشه
خیلی هم عالی
پس قبل از خرید چالش باید بپرسم از پشتیبانی
امکانش هست توضیح بدین کانفینگ رو چطور فقط به متا متصل میکنین؟
ببخشید درخواست برداشتو کی ثبت کرده بودی؟
قبل اینکه بر بستر ملی بیاد
خداروشکر نیاز به کانفینگ نیس دیگه😂
بله
قدمم سبک بود گویا:joy:![]()
چرا زودتر نیومدی پس ؟
من تو مرحله چالش ریسکم کمه حتما باید ریسک تمام معاملاتم زیر نیم درصد باشه وگرنه ورود نمیکنم بین ۳ روز الی ۲ هفته هم هر مرحله چالش رو پاس میکنم. ولی به محض رسیدن به ریل به امید گرفتن سود بیشتر و جبران تمام زیانهای گذشته گند میزنم. آخرین بار تو مرحله ریل ۴۰۰ دلار هم حساب رو رشد دادم که طبق پلن معاملاتی و ریسک کنترل شده بود اما بعد از دو هفته از دستش دادم و دراودون خوردم. یجورایی اعتماد بنفس زیاد تو ریل کارمو خراب میکنه
مهم این سوراخ در امد باز بشه که ذهنیت باور کنه
دقیقا همینطوره🤝🏼
خوش بحالتون که چالش ها رو راحت پاس میکنین. تو ریل هم مثل ربات کار کنین… یک چک لیست بسازین و قوانین رو زیر پا نذارین…. انشالا که واریزی سود هاتون رو ببینیم. بجز ترید به کار دیگه هم مشغولین یا کل تایمتون آزاده؟ من نمیدونم سرکار برم یا منتطر بمونم که از پراپ به درامد برسم
از نظر بنده ک پراپ تا زمانی ک به سود مستمر حداقل ۳ تا ۴ ماه نرسیدید باید شغل دوم باشه
درسته…. مثلا از ساعت 6 عصر تا 8شب وقت بزاریم کافیه؟ چون کار معمولا عصر تموم میشه. ولی خب ساعت های خوب بازارم 11:30 تا 3 و 4:30 تا 6:30 ه میگن معمولا
از نظر بنده ساعت ۶ تا ۸ رو به مدت۱ سال فقططط اموزش ببینید مطمین باشید یه روز دعام میکنید
ممنون. بله من کارمندم سر کار میرم و یه شغل پاره وقت آنلاین دیگه هم دارم. ولی بیشتر تایممو به ترید اختصاص میدم.
اینکه گفتید خوشبحالتون سریع پاس میکنید. نتیجه ۵ سال کار کردنه ولی هنوز هم به برداشت نرسیدم.
شما چند وقته تو فارکس فعالیت دارید؟
فک میکنید دلیلش چیه که برداشت تا حالا نداشتین !؟
عدم پایبندی به قوانین و استراتژی
وقتی تو سه روز تا دوهفته پاس میکنی خودش مشکل اصلیه
داری هردرمبیل پوزیشن میزنی
هردمبیل چرا ؟!
بعضی روزا مارکت ورود خوب میده سریع چلنج پاس میشه بعضی روزا هیچ ورودی نمیده و باید منتظر موند.. پس این به این معنی نیست که من شانسی ترید میکنم.
علت اینکه من تو ریل اکانتو از دست میدم اینه که بعضی روزها که استراتژیم ورود خوبی نمیده ولی من اصرار به معامله دارم