گفتگو درباره خدمات و اعتبار آکادمی خلیفه

وقتی کاربر به پلتفرم دسترسی نداره و از پشتیبانی هم توضیح شفافی درباره مشکل و وضعیت حسابش نمی‌گیره، طبیعیه که نسبت به فرستادن یک لینک جایگزین و مخصوصاً تأکید روی لینک معرف حساس بشه. حتی اگر پشت ماجرا دلیل فنی یا محدودیت اینترنتی وجود داشته باشه، انتظار منطقی اینه که اول تکلیف سرمایه و حساب کاربران شفاف توضیح داده بشه، بعد راه‌حل ارائه بدن.

ببخشید سبحان صمدی یا محمد علی پور صمدی کدوم

ادام خودش سردسته پکیچ فروشاس

من دوره پور صمدی رو دیدم و بنظرم کامل ترین دوره س

اگر میخوای از صفر یادبگیری دوره پورصمدی رو ببین و اینم بگم هرکی ببینه پولدار نمیشه چون ترید و معاملع درربازار طلا روان خوب میخواد به هرحال من پورصمدی رو پیشنهاد میدم و از سال 98 قیمتش ثابته و طرف دوره فروش نیست و ازینایی نیست ک بگه کلمه فلانو کامنت کن

من بخوام از صفر ترید یاد بگیرم دوره پرایس اکشن پور صمدی رو میبینم

ممنونم رفیق … :folded_hands:

اتفاقا همون اوایل تبلیغاتش من چند سوال ازش پرسیدم که فقط پیچوند و از جواب دادن طفره میرفت،همون موقع فهمیدم قصدش کلاهبرداریه

لینک شو برام بفرست لطفا

وقتی یه نفر یک موضوعی که بیانش فقط نهایت ۱۰ دقیقه طول میشه آنقدر تکرارش کنه که بشه ۱ ساعت ۵۰ دقیقه آدم چه برداشتی می تونه از این آدم داشته باشه.

کانال سیگنالش vip هستش ..کسی نمیتونه وارد بشه

سلام الان شما اشتراک داعمی گرفتین دارین سود میکنید چجوریه

من به خاطر حرف شما تیر ماه انصراف دادم و پولم عودت داده شد.همون ماه یکی از دوستانم همراه من ثبت نام کرد و خدمات گرفت ازشون و الان داره فعالیت میکنه منم الان مجدد میخوام ثبت نام کنم

فعالیت نکن به درد نخوره و کاره خوبی کرده پولتو پس گرفتی

تو گوگل بزنین ی آدرس تو قائم شهر ازشون میاد

من دوره nrt از خلیفه گرفتم هم از پشتیبان ها و هم از کارشناس ها راضی بودم

خوب الان ما چیکار کنیم شما راضی شدی :joy: آخر عاقبت تو هم مثل مختار میشه و بعد ضرر های متوالی از بازار متوالی خواهی شد:joy:

نه داداش
سمتش نرید..برید میرید

یه مسابقه گذاشته بود تو روبیکا هی میگفت ممنونم از استقبال تون با 2 میلیون اعضا- 2 میلیون اعضا
آخرش 14 هزار تا ویو خورد لایوش و بقیه اون 2 میلیون فیک بودن
معلومم نبود اون 14هزارتا واقعی باشن

اول میگفت جایزه و قرعه کشی برای همه فقط با مشاهده ویدوئو ها و شرکت در تمرینات و سوالات مسابقه…یه مدت مارو مچل کرده بود

آخرش در اومد گفت 9-12 میلیون واریز کنین تا وارد قرعه کشی بشین واسه هزینه دوره و پکیج
دام پهن میکرد که بخاطر وقت و انرژی که گذاشتیم اون فن آخرشون واسه واریز هم انجام بدیم

جیب ملت بیچاره رو تو این اوضاع جنگ نشونه رفتن
بخدا همون البروکس و محمدعلی آهنگری و … دوره های معروف رایگان توی نت رو ببینین بیشتر از ادعاهای این آقایون حاصلمون میشه

:joy::joy::joy:چیکار داری بذار بره فنا بره راستی البروکس هم آموزش هاش یه جورایی چکاب هستن تمام آموزش های اون به صورت حضوری هستن و ودیو های که لایو تریدش یا اون ودیوهای که داره تکمیلی اون حضوری هاست و عملن آموزش کاملی وجود نداره متاسفانه خیلی ها اونا رو دوره میبینن ولی اینجور نیست و اون دوره پورصمدی هم ربطی به البروکس نداره و فقط کلیپ های ساده که قبلن در اومده برای مثال اهنگری قبل اینکه بیاد آموزش ترید بذاره اکادمی خلاق آموزش حضوری میدادن و گلیپ های هم میذاشت برای تکمیلی دورش از گره های مینور هم توضیح می‌داد که تو اینستاگرام اکادمی خلاق بنویسی هست در کل خواستم بگم این آموزش ویدئو تازگی مد شده و اون کار بلد ها اکثریت حضوری هستن

خوش به حالت دکمه لیکویید بازار

با احترام

من دوره nrt از خلیفه گرفتم هم از پشتیبان ها و هم از کارشناس ها راضی نبودم

اقای ابوالفضل سلام ..من چندین بار دیدم شما رو زیر پست ها کامنت گذاشتین ..ترید رو گفتین قمارِ… به بعضی دوستان که ادعای چندبرابر کردن سرمایه اولیشون رو از طریق ترید داشتن گفتین کال مارجین و لیکویید و اینها…

میشه چندتا سوال ازتون بپرسم؟