گفتگو درباره خدمات و اعتبار آکادمی خلیفه

میشه یه استاد اینور آبی مطمئن معرفی کنی؟

خود شما اگر آزمون خطا کرده باشی در این مارکت استاد خودتی . هیچ استادی نمیتونه به اندازه خودت پای چارت بهت کمک کنه چه از نظر تکنیکالی و چه از نظر ذهنی . این که کندل چیه و مقاومت و حمایت چیه که هوش مصنوعی بهت میگه . خود شما بهترین استادی برای خودت .توی ایران اما اگه مسیر رو با زحمت طی کرده باشی
اما کانال سیگنال خلیفه نوبره:joy::joy::joy:

من خودم از سبحان صمدی که شاید خیلیا بگن کپی برداری میکنه یا قبولش نداشته باشن خیلی چیزها یاد گرفتم اما تا زمانی که متوجه شدم تهش خودم تنهایی باید کلیک کنم خیلی چیزها تغییر کرد برام. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم .

بخش روانشناسی و مدیریت سرمایه خیلی مهمه…نمیتونم ذهنم رو کنترل کنم

دقیقا تمام تریدر ها به این نقطه میرسن و به نظر من و فکر میکنم تمام تریدرها ..این مهمترین بخشه و غول مرحله آخره باید برای موندن توی مارکت این مرحله رو رد کنی . ذهنیت و روانشناسی در عین سادگی مشکلترین بخشه . مطالعه کن و به خودت زمان بده

من هم خلیفه رو شرکت کردم دوره ی اولش رو …

واقعیت رو میگم که چه ایراداتی داره : پشتیبانی خوب بوده و همیشه با ادب جواب دادن . سیگنال هایی که میدن ۷۰ درصدش خوبه و سود سازه . اما ایراداتی که هست اینه : بعضی موقع سیگنالشون استاپ میخوره و میگه تاییدیه نداد! سیگنال هایی که ۴۰ خط سود میده و استاپ میشه واسه ماها که میخوایم تاییدیه بگیریم و با اختلاف ۱۵ خط وارد میشیم ۴۰ خط سود رو نمیده و استاپ حساب میشه ! باید همه سیگنال هاشو بگیری که برایندت مثبت بشه. اکثر اوقات بعد ۴ دیگه سیگنال نمیده ..

من شخصا با کانال سیگنال مخالفم و درکی ازش ندارم . مثال : من ساعت 10 صبح تا 2 میخام بشینم پای نمودار و کانال سیگنال تو اون تایم هیچ سیگنالی نده چی میشه؟
عملا باید تمام قد منتظر باشی که کی و چه وقت و مدام درگیر .
پشتیبانی خوب که دلیل موفقیت نمیشه و متاسفانه هر وقت شما استاپ خوردی توی این مارکت به اندازه کافی بهونه هست .

به نظرمن ماهیگیری رو یاد بگیر تا اینکه کسی بهت ماهی بده . شاید اوایل اذیت بشی ولی پایانش بهتره . :folded_hands::folded_hands:

به هر حال با عرض معذرت . من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم . امیدوارم موفق و پر سود باشید :folded_hands:

من زدم همچین کانالی نیست تو رو بیکا

نیست همه دروغ

فقط ضرر

دقیقا

اصلا همون سیگنال استاپ میخوره واسه من واسه استاد سود

نمیدونم چطور

همش دروغ دروغ

خوب همینه دیگه

سیگنال استاد رو همون لحظه که میگه وارد میشم

استاپ میخوره بر میگردم تو گروه ولی استاد در حال سود کرده

عجیب واقعا عجیب

برو شکایت کن نگو‌۵۰۰ تومن ارزشی نداره برای پولش نیست شکایت نکنید با ۱۰۰۰ نفر دیگه همین رفتار زشت میکنند

همچین چیزی که میگی نیست ..چون من خودمم تو کانالش هستم …ورودت اشتباهه..

من کانال سیگنال خلیفه دارم

اگه خواستین پیام بدین بفرستم

سلام عزیزم

اگه دوره شون خریدی میخوام بهت بگم که فقط پول تو حروم کردی

اصلا داخل پلتفرم پول واریز نکن چون همش ضرر هست

من خودم ۱۱میلیون ضرر کردم

دقیقا همین جوری که گفتین هست

تروخدا ساده نباشید

ولشون نکنید این بی وجدان ها رو بخدا کلاهبرداری است روش جدید کلاهبرداریه

اینایی هم که کامنت میزارن و میگن درآمد خوبی داره و… از خودشون هستن مواظب باشید

سایتشون اینماد داره از همین اول کار میتونید از اینماد شکایت ثبت کنید اینترنتی است راحته.

دوستان من تونستم 500 تومنمو بگیرم روششو به شما میگم باید زیر فشار اینماد بزارید.

از طریق لینک زیر که میزارم روی اینماد سایتش شکایت ثبت کنید و بعدش از ترس اینکه درگاه پرداختشون رو. نگیرن واریز میکنن. درگاه پرداخت رو برای بقیه راهشون نیاز دارن. حتما انجام بدین نه بخاطر پولتون بیشتر بخاطر اینکه سر چهار نفر دیگه رو کلاه نزارن تو این وضعیت اقتصادی.

شمارمو میزارم کسی راهنمایی خواست تماس بگیره یا اگه جوابگو نبودم توی واتساپ یا تلگرام یا روبیکا پیام بده 09126056682