دقیقا
اصلا همون سیگنال استاپ میخوره واسه من واسه استاد سود
نمیدونم چطور
همش دروغ دروغ
دقیقا
اصلا همون سیگنال استاپ میخوره واسه من واسه استاد سود
نمیدونم چطور
همش دروغ دروغ
خوب همینه دیگه
سیگنال استاد رو همون لحظه که میگه وارد میشم
استاپ میخوره بر میگردم تو گروه ولی استاد در حال سود کرده
عجیب واقعا عجیب
برو شکایت کن نگو۵۰۰ تومن ارزشی نداره برای پولش نیست شکایت نکنید با ۱۰۰۰ نفر دیگه همین رفتار زشت میکنند
همچین چیزی که میگی نیست ..چون من خودمم تو کانالش هستم …ورودت اشتباهه..
من کانال سیگنال خلیفه دارم
اگه خواستین پیام بدین بفرستم
سلام عزیزم
اگه دوره شون خریدی میخوام بهت بگم که فقط پول تو حروم کردی
اصلا داخل پلتفرم پول واریز نکن چون همش ضرر هست
من خودم ۱۱میلیون ضرر کردم
دقیقا همین جوری که گفتین هست
تروخدا ساده نباشید
ولشون نکنید
اینایی هم که کامنت میزارن و میگن درآمد خوبی داره و… از خودشون هستن مواظب باشید
سایتشون اینماد داره از همین اول کار میتونید از اینماد شکایت ثبت کنید اینترنتی است راحته.
دقیقا اموزش بیکیفتی که سال ۴۰۲ ضبط کردن رو میدن و یه سری ویس ضبط شده برای پاسخگویی و هیچ پیگیری نیست فقط یه هزینه اشتباه
و بهت توهین میکنن دقیقا برای عودت وجه تماس گرفتم که تو سایت نوشتن یا گوشی قطع میکنند یا تلفنو به پشتیبان دیگه میدن و همون حرفا رو تکرار میکنند و جمله عودت وجه که تو سایت نوشته شده https://khalifeacademy.com/ کتمان میکنند و در نهاین اسکرین شات میفرستی میگن این در صورت منفی بودن برایند کانال هست و بشعورت با دورغاشون توهین میکنند
با ثبت نام و اعتماد به خلیفه هم پولت رو از دست میدی هم توهین میشه بهت و مهمتر از همه اینها تایمتو از دست میدی
این اکادمی بی اعتبار هست میتونید سایتشون رو چک کنید تعهد بازگشت وجه تا یک ماه داده اما دروغی بیش نیست به راحتی چیزی که کتبی نوشته رو کتمان میکنه و یه عده ادم دور هم جمع شدن و فقط دروغ میگن لطفا بیشتر توجه کنید پولی که با زحمت بدست اوردید رو برای کسانی که بجای پاسخگو بودن نیشخند میزنند و و توهین میکنند رو خرج خوش گذرونی ادمای بی اصالت نکنید.
سلام بهشون پیام بدید که می رید ازشون شکایت می کنید پول پس بدن اگه توجهی نکردن به صورت جدی برید شکایت ثبت کنید هم شماره کارتشون دارید هم شماره موبایلشون رو باید ازشون شکایت بشه وقتی امار شکایات بیشتر بشه دیگه هم میفهمن نباید سمت همچنن سایت وکانالایی برن
مگر تو تمام وبینارها اعلام نکرد اگر رضایت نداشتید وجه عودت داده میشه الان من اشتراک دائم گرفتم و ۴۰_۵۰ میلیون ضرر کردم میگن وجه عودت داده نمیشه گفتم ابن ۳ ماه اشتراک را کم کنید بقیه را عودت بدین قبول نکردن😔
سلام
لطفا حواستون باشه خیلی
منم ۱۰ میلیون واریز کردم الان کسی جوابگو نیست
اصلا به جایی دسترسی نداری
۱۰۰ درصد پشیمونم که چرا ۱۰ میلیون پول دادم
شما مواظب باشید لطفا
اقا حواستون باشه
ما اشتباه کردیم دوره خریدیم شما دیگه حواستون باشه لطفا اشتباه ما رو تکرار نکنید
۱۰ میلیون الکی پرداخت کردم کسی هم جوابگو نیست
۱۰۰ درصد مراقب باشید من که ضرر کردم
خیلی سخته وقتی پول پرداخت کردی و بعدش حتی کسی پاسخگو نیست. به نظرم فیش واریز، رسیدها، چتها و تبلیغات دوره رو کامل نگه دار و از مسیر مراجع قضایی پیگیری کن؛ گزارشهای مشابهی هم درباره عدم ارائه خدمات آکادمی خلیفه منتشر شده.
بله از بنده و خیلیا دیگه
به این صورت که پول میگیره عضو یه گروهت میکنه و سیگنال میده،، ولی سیگنال هاش فقط برای پلتفرم خاص خودشه و اصلا نمیشه تو سایر پلتفرما با سیگنالاش معامله کرد چون اختلاف داره
مورد بعدیم پلتفرمی که با هزار منت معرفی میکنه اصلا من و شما نمیشه داخلش معامله کنیم، معامله مثلا باز میکنی ۲٠ خط یهو میبینی تو ضرری، حتی موقعی که تو سودیم یهو کلی ضرر میکنی
دوستان اصلا گوش به حرف اینایی که طرف خلیفه دارن نکنید، اینا همش کارمنداشن و کارش همینه
اگه میخواین بدبخت شید خلیفه ثبت نام کنید