کدام صمدی ؟ سبحان یا پورصمدی ؟
درهر دو حالت داخل گوگل سرچ کن سایتشون بالا میاد و توضیح داده تهیه دوره هاشون
کدام صمدی ؟ سبحان یا پورصمدی ؟
درهر دو حالت داخل گوگل سرچ کن سایتشون بالا میاد و توضیح داده تهیه دوره هاشون
چطوری دلالی ؟
من میخام تو خونه پول در بیارم بچه کوچیک دارم نمیتونم برم بیرون
خرید و فروش طلای آب شده هم یاد میدن؟
آکادمی خلیفه فقط پول به جیب میزنند
پشتیبانی تا وقتی جواب میده که گله و شکایت نباشه بعدش کلا جوابگو نیستند
پول یکنفر کارگر رو خوردن عاقبت نداره انشالله خدا جوابشون رو بده
توروخدا گول نخورید گول نخورید همش مکر و حیله هستش من ضربه خوردم که میگم
اکادمی خلیفه اخه؟
مگه جنگای صلیبیه ![]()
چه ربطی داره جنگهای صلیبی خودت بهتر حرف میزنی بیا توصیفش کن
بهتره به پلیس فتا شکایت کرد.
این روند باید متوقف بشه.
کسی اقدام کرده برای شکایت از آکادمی خلیفه؟
روبیکا میزبان یک کلاه برداری میلیاردی!
آکادمی خلیفه با عنوان درآمد ۱ تا ۱۰ میلیون در روز و وعده سیگنال از کاربران زیادی پول دریافت و بدون هیچ پاسخی آنها را رها کرده…
از آنجایی که این فرد مدتهاست در پلتفرم روبیکا مشغول کلاه برداری است ، این پلتفرم باید به کاربران خود در مورد میزبانی از نامبرده و ضرر مالی کاربران خود پاسخگو بوده و ضمن بستن صفحات این فرد و گروه کلاه بردار توضیحات ارائه دهد.
سلام در حال حاضر کلیه دوره های اموزشی بازار های مالی و صرافی غیر متمرکز سایت قبیله استاد ادام مرادی به طور کاملا رایگان گذاشته برای کسب دانش دنبال پکیج فروش ها نباشید سفره پهن می کنند برای کلاه برداری ترید اموزش پایه که با جستجوی ساده کاملا رایگان یادمی گیرید و بعد روانشناسی معامله گری است که خیلی مهمه راستی آدرس سایت رایگان هم براتون درج می کنم https://qabile.com/
آکادمی خلیفه هم باتمام احترام نیت خیر ندارد و از دوره های اموزشی فیک و محیط پارکینگ محل نامعلوم مشخصه نیتش خالی کردن جیب عوام هست با هیجان دادن به قشری که مشکلات درآمدی داریم و به دنبال راه حل هستیم با هوش هیجانی و احساسی کردم آدما فریب می دن قشر عموم مردم را
گفتم که ۵۰۰ تومن منو پس ندادن.گفتن این ضمانت نداره و بابت شرکت دادنتون داخل قرعه کشی تیبا پرداخت کردین.اینم از آکادمی خلیفه.ادم میمونه چی بگه.خدا نگذره ازشون
خب چرا کسی جلوشونو نمیگیره.خلیفه که همه میگن کلاه برداره.حالا منه کارگر هیچی که همین نیم ساعت پیش پولمو بالاکشیدن و ندادن.وقتی کلی ادم شاکی هستن،چطوری هنوز داره پژمان جمشیدی پول مردمو میکشه بالا
اینو برای هموطنام مینویسم.اکادمی خلیفه (پژمان جمشیدی) ۵۰۰ تومن پیش ثبت نام منو بالا کشید و بهم پس نداد.به زور حانمه میخواست دوره دائمی رو بهم بفروشه بجای یک ماهه.داخل وبینار گفتش نیم ساعته خرید و فروش رو یاد میگیرید حتی اگه زیر صفر بلد باشید بعدش پشت دست خودم سود میلیونی دارید و…. الان که تماس گرفته میگه ۲ هفتش صرف اموزشتون میشه.خب چرا باید اموزشمون جزو مدت حضورمون داخل کانال سیگنالشون حساب بشه؟چرا داخل وبینار اینارو نگفتن؟در حالی که داخل وبینار گفتن ضمانت داره.میگه این ۵۰۰ برا شرکت تو قرعه کشی تیبا هست پس دادنی نیست شب شما بخیر و قطع کردن.حرفارو میپیچونن و با کلمات بازی میکنن که دورشونو بفروشن.و از موسس این سایت تشکر میکنم
من همین وبینار اخریشو شرکت کردم حتی دومی که دقیقا ضبط شده اولی بود هم دیدم.۵۰۰ تومنو زودی واریز کردم چند دفعه هم از طریق لینک فیشمو فرستادم بعد یک هفته تازه تماس گرفتن و میخوان به زور دوره دائمی رو بهم بفروشن بجای یک ماهه.خانمه میگه چون میتدی هستی ۳ هفتش صرف یادگیریت میشه پس بهتره دائمی بخری و… ول کن هم نبود.گفتم طبق حرف خود عوستاد که گفتن ضمانت داره،خب پولمو پس بدین ولی گفت نه اون برا شرکت دادنتون داخل قرعه کشی گرفتیم و گوشی رو قطع کرد.خدا نگذره ازشون پول کارگر خوردن نداره
سلام مشکل شما هم تو واریز و برداشت بوده ؟ از سیگنال ها تونستین استفاده کنید
منم اشتراک دائمی گرفتم . دمو که مشکل خطا میداد همیشه. بعدش پلتفرم هم به مشکل واریز و برداشت برخورد کرد
سلام به من همینو فرستادن . گفتن فیلم آموزشی سارین برو از آپارات ببین
شما تو ریت گلد تونستین واریز و برداشت داشته باشی و از سیگنال ها استفاده کنید؟
دوستان سلام این شماره منه میخام نحوه سیگنال دهی کانال خلیفه رو ببینم لطفا کسایی که کانال سیگنال دهی رو دارن به این شماره پیام بدین
۰۹۱۸۶۴۷۲۵۱۰
و اگه کلاه برداریه تو پیگیریه قضایی کمکشون کنم
سلام داداش چکار کردی تونستی سود کنی؟ سرمایه اصلیت چی شد تونستی برداری یا نه کلاهبرداریه؟ ممنون میشم جواب بدی.
سلام چکار کردی تونستی سود کنی یا کلاهبرداریه؟ اسم سایتی که بهت معرفی کردن چیه؟ ممنون میشم جواب بدی.
سلام بر دوستان عزیز . من نه با آکادمی خلیفه آشنایی دارم و نه میخام داشته باشم .
برادرانه یه حرفی میخام بزنم امیدوارم سو ء برداشت نشه
از این آکادمی هایی که بی اصل هستن خواهشا دوری کنین .
هر آکادمی که گفت کانال سیگنال مطمعنا کلاهبرداریه
![]()