من زمانی که وارد کانال شدم فکر میکردم بخاطر تعداد بالای مخاطب پیام هام دیده نمیشه اما هرباری که پیام دادم تاخیر داشتن اما زمانی که جواب میدادن کامل به همه سوالام جواب دادن و راهنماییم کردن
ممنونم از تیم خوب خلیفه:rose:![]()
من زمانی که وارد کانال شدم فکر میکردم بخاطر تعداد بالای مخاطب پیام هام دیده نمیشه اما هرباری که پیام دادم تاخیر داشتن اما زمانی که جواب میدادن کامل به همه سوالام جواب دادن و راهنماییم کردن
ممنونم از تیم خوب خلیفه:rose:![]()
میدونین چیه همه دنبال پنیر مفت تو تله موش هستیم
خب یکم دانش خودمون و ارتقا نمیدیم چند بار پشتیبانی گله کردم لینک کانال آموزش خودشون رو فرستادن عضو شدم تمامی سوال هام تو کانال بود با ویدیو عکس.
خودم شرمنده شدم نمی دونم چرا بد پشتیبانی و میگن کدوم مجموعه و آموزش پشتیبانی داره
والا ما که دوره و تهیه کردیم سوال تخصصی هرچی میپرسیم قبل یک روز درست جوابمونو میدن نمیدونم چرا انقدر نظرها بده
من این نظرات خوندم پشیمون شدم از ثبت نام، الان کلا اتاق معاملاتی که خلیفه معرفی کرده کلاهبرداریه ؟یا سیگنالاش ضرر؟ یا سیگنال نمیده پیچونده؟ یا پشتیبان جواب نمیده؟ یکی که دوره قبل ثبت نام کرده لطفا بیاد جواب بده، موندم چکار کنم؟
پس چرا جواب ما رو اصلا نمیدن اصلا جایی برای پاسخگویی ندارن .شماهم حتما وابستگی بهش دارید
من ثبت نام کردم پلتفرمش فک کنم مشکل داره چون ب کیف پولتم دسترسی داره تو معامله فقط باید مباغی ک گذاشتی درگیر بشه ولی یهو میبینی کل کیف پولتم خالی شد من ۳۰ تومنم ب باد رفته هیچ سودیم برنداشتم فقط هم داره عضو گیری میکنه بیشعور
پلتفرمش فکر میکنم مشکل داره همیشه خدا تو واریز مشکله من یکبار ی تومن فقط برداشت زدم ولی ۳۰ ملیون پولمو از دست دادم چون سیگنالایی ک میذاره یا سریع از اون خط عبور میکنه بهت نمیگه ک تاییده وارد شو بعد ک رفت میاد میگ اینقدر سود داده به کیف پولت دسترسی داره وارد معامله میشی فقط مقداری ک تو معامله بردی باید درگیر معامله باشه نه مبلغ کیف پولتم بارها کیف پولم خالی شد حتی منو بدهکارم کرد ک بار بعدی پول ریختم پولمو کم کرد پشتیبانی هر چند روز جواب میده اونم دره پیت درست حسابی شمارو روشن نمیکنن حد سود و ضرر نداره کار نمیکنه کلا
سلام هنوز پس ندادن؟
من چندبار گفتم بهشون وجه رو عودت بدن یه چیز دیگه جواب دادن آخرش هم سین زد جواب نداد.
اگه پول رو پس ندن میام اینجا باز مینویسم.
با پس ندادن پول عدم صداقت خودشون رو تایید میکنن
agha moteassefane bache mahalle ma hastesh
kolahbardare aziz
nafari 500 gereft
poole 3ta tiba daroomad
ke yekish ro dadan be mardom o 2ta ro gozashtan jibeshoon
سلام وقت به خیر
ساکن قائم شهر هست اگه آدرسی دارین لطفا بگین
اینجا خیلی ها هستن ده میلیون دادن اشتراک دائمی خریدن هیچ بازخوردی نداشته و متاسفانه هفته پیش هم دوباره دوره فروخت و چند هزار نفر بی خبر به کانال اضافه کرد
valla adress nadaram khoonasho avaz karde
manam omadam gharbe mazandaran
be zoodi ba poola mire DUBAI
قائم شهر ساکن هست ؟
متاسفانه با اینکه پلتفرم مشکل داره با تبلیغات عکس سودهای آنچنانی میذاره که مردم دوره بخرن
تو وبینارش گفته بود اگه نتیجه نگرفتین ضمانت عودت وجه داره ولی پشتیبان اصلا پاسخگو نیست
نون و پنیر با دل دردش حساب کنی همون پول چلوکباب بهت میوفته!برای آموزش خودتون وقت بذارید بجای اینکه پول به این دوره فروش ها و سیگنال فروش ها بدید.
دوستان عزیز برای پولتون ارزش قائل باشید و هر سایت یا بروکر یا صرافی که میبینید با سر نرید داخلش.
گول این تبلیغات فریبنده رو نخوووورید،اینا حتی خودشون ترید نمیکنن چون نمیتونن و ضرر میدن بجاش روی میارن به دوره فروشی های ناکارآمد،سیگنال فروشی با کمترین درصد موفقیت.
فقط پول شما رو میخوان و کوچکترین اهمیتی برای شما و سرمایه تون قائل نیستن.
جهت اطلاع: بین ۹۳ـ۹۵ درصد تریدر ها زیان ده هستند و بخش قابل توجهی از این تعداد مثل شما فکر میکنن.
بلهمن اقدامکردم حساب کردم40میلیون ضرر دادم شده 200میلیون خرج میکنم برا40تومن هرکسی هم ضرر داده بخاطر اینکه مردم تو این اوضاع تو دام این کلاهبردارنیفتن حداقل یه گزارش بدن به فتا وروبیکا
کلاهبرداری هر ماه برگزار میکنه میگه اولین باره گولت میزنن پولتو میدی بعد متوجه میشی هر ماه کارش اینه یه تیم کلاهبزداری درست کردن اینور خودش 10میلیون میچاپه یه اتاق معاملاتیم معرفی میکنه میری 6تومن 6تومن باخت میدی بعد متوجه میشی کلاهبرداره
اتفاقا من با کامنت های منفی که میزاشتن با خلیفه اشنا شدم و کنجکاو شدم رفتم توی وبینارشون شرکت کردم و چون خودم تجربه ترید در ریت گلد و داشتم مشتاق شدم و یکی از دوره هاشونو خریدم و همچنان دارم از سیگنال هاشون استفاده میکنم و حس میکنم تمامی این نارضایتی ها به خاطر هدف خاصی بیان میشه🤔
سلام دوستان من هرچی نگاه میکنم تو اشتراکی که از خلیفه گرفتم هیچ ضرری نکردم بلکه سودم کردم چطور تو این وضعیت مالی که پول به سختی در میاد میتونید بد ی اکادمی که راحت پول دراوردن و یاد میده بگید؟؟؟دلتون برای قشر ضعیف بسوزه لطفا
من نزدیک 1ساله با اکادمی خلیفه اشنا شدم دارم کار میکنم تو بازار و خداروشکر راضیم خدا به خودشو خانوادش سلامتی بده واقعا
اوایل که میخواستم بیام تو بازار خیلی میترسیدم ولی به لطف خدا با این اکادمی اشنا شدم تونستم تو این شرایط سخت زندگی دووم بیارم
فقط باید بازارو خوب یاد بگیری به نظرم به تلاش خودت بستگی داره هرکی میگه ضرر کردم مشکل از خودش بوده چون اگه کلاهبردارن من چجوری دارم با سیگنالاش سود میکنم؟
میدونی، وقتی توی بازار طلا سرمایهگذاری میکنی، خیلی مهمه که بدونی داری با چه ابزارهایی کار میکنی و کی کنارت هست که اگه لازم شد کمکت کنه ما تو آکادمی خلیفه یاد گرفتیم که چطور با استراتژی و پشتیبانی همیشگی، حسابی توی این بازار موفق باشیم. اینجوری دیگه لازم نیست نگران باشیم که کسی بخواد جلو راهمون رو بگیره، چون خودمون مسیرمون رو پیدا کردیم و قوی پیش میریم من اصلا کاری با این موضوعات ندارم
اما با اموزش ها خودم واقعا تحلیل گر شدم و اموزش میدم به بقیه و مستقلا عمل میکنم
امیدوارم از مسیری که تشکیل شده به بهترین نحو استفاده کنید