تا بیایم به دست بیاریم ….
الان بررسی کردم تایم بالا مشکل نداره
شرایط خیلی بد شده قیمت دلارو و این پراپ هایی که رحم ندارن حتی ساختن سرمایه برای ترید از پراپ هم سخت شده.من یک نکته بگم از تمام پراپ هایی که کار کردم و برداشت داشتم همشون اسکم شدن
تامین، پراپی،مای پراپ؛itff
و خیلی خوشبین نیستم که اس جی بتونه این سنتو خراب کنه😂و اسکم نشه
منم تقریبا با شما هم نظر هستم نه اینکه بگم sgb الان پراپ بد یا اسکمی هست اما ممکنه در اینده مثل همین مجموعه هایی که فرمودید از بازی خارج بشه البته که امیدوارم این فقط بد بینی من و شما باشه
مشکل اسلیپیج عمدی در سرور اختصاصی و توجیهات مسخره پشتیبان های SGB از قبل هم وجود داشت ولی قبل قطعی اینترنت اسپرد مناسب بود و تحمل میکردیم.
ولی الان با این وضعیت اسپرد وحشتناک و اسلیپیج مسخره دیگه نمیشه با سرور SGB ترید کرد.
مگه یک اسکلپر طلا در یک معامله با ریوارد 1 قراره چقدر در بیاره که هم اسپرد وحشتناک رو تحمل کنه ُ هم استاپش با فاصله بخوره و هم کمیسیون بده . تازه تاخیر در باز و بسته شدن پوزیشن هم بماند.
یعنی جایی که باید با ریوارد ۱ خارج بشی ، تازه کمیسیون و اسپرد و اسلیپیج سر به سر میشه .
در وضعیت فعلی اکثر تریدرها دارن SGB رو تحریم میکنن و فعلا منم نه اکانت جدید ازشون میخرم و نه رو اکانت قبلی کار میکنم تا وضعیت درست بشه ….
از ریوارد دو واسه تریدر ![]()
حالا یه سری دوستان میگن اگر اکانت های فاند بالا باز بشه شاید بهتر بشه شما نظرتون چطوره ؟
سلام دوست عزیز ! تایم بالا بکار اسکلپر نمیاد من کل پوزشنم گاهی به پنج دقیقه نمیرسه و نهایت نیم ساعت خیلی بازار رنج باشه و گاهی یک دقیقه و یک ثانیه میبندم. من خودم ویندزور کار میکنم اون هم حسابهای کم اسپردش تایم لندن گاهی اذیت داره بیشتر نیویورک میزنم. با این وصف سرمایه گذار برتر به کار اسکلپر نمیاد. همون حساب شخصی بهتره البته من کامبت هم یک حساب 25 کا دارم بد نیست البته امروز بانک هالی دی بود و دو تا استاپ مفت با واید شدن اسپرد خوردم بستم چارت رو
من اسکلپ نمیکنم کمترین تایمی که روش تحلیل میکنم ۱۵دقیقه هست و معاملاتم بالایه شاید نیم ساعت تکلیفش مشخص میشه با امارکت حساب زیرو کار میکنم اسپرداش عالیه کمیسیون۲۰دلار برای هر لات میگیره اسپرد شاخص هایی که کار میکنم رو امارکت حساب زیرو
دوست عزیز، در این تایمی که شما صحبتشو میکنی ، اصلا اسپرد مهم نیست که چقدر باشه … اصلا اسپرد دیده نمیشه .
برو با خیال راحت هر بروکر یا هر پراپی که میخوای کار کن. برای شما این مسئله اسپرد و اسلیپیج و کمیسیون هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
این صحبتی که اینجا با دوستان میکنیم در سطح لالیگا و ترید حرفه ای بصورت اسکلپ و فست اسکلپ در تایم یک دقیقه هست ….
شما راحت باش ….
چطور مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟استاپ میزارم ۱۰۰دلار معامله ۱۶۰دلار ضرر بسته میشه چه فرقی میکنه اسکلب کار کنی یا غیره سر موضوع اسلیپیج تو اس جی تمام کاربرا با هر سبکی از اسلیپیج موقع حد ضرر خوردن ناراضی هستن.درمورد استاپ با اسلیپیجم تو همین تایپک با عکس توضیح دادم.این اسپردو اسلیپیج فقط مشکل اسکلب کارا نیست مشکل همه هست با هر سبکی.موفق باشید
درسته شما دیگه سبکت هرچی که باشه اون اسلیپیج رو میخوری ![]()
این فقط میتونه در تایم یک دقیقه به این شکل اتفاق بیفته که 60 درصد بیشتر استاپ بخوری. اونم دلیلش بخاطر استاپهای تنگ هست. در تایم های بالاتر استاپ اینقدر تنگ نیست ….
اینطور نیس اسلیپیج ربطی به تایم کندل نداره.حرکت شارپی تو بازار اتفاق بیفته نگاه نمیکنه شما رو تایم کندل ۱دقیقه ای یا ۱ساعت.البته تو اس جی این حرکت ها کنترل شده خودشونه واسه ضرر زدن بیشتر به کاربر.گفتم که من تایم۱۵دقیقه ترید میکنم و این اسلیپیج رو حد ضرر خوردن واسم اتفاق افتاد.یه راهکار برای رد شدن از اسپلیج خوردن حد ضررت داری اونم اینه تو نواحی مهم استاپ نذاری و من رو نواحی مهم استاپ میزاشتم.و با اسلیپیج زیاد معامله تو حد ضرر تاچ میشد چون معمولا قیمت موقع رسیدن به نواحی مهم خیلی سرعتی تر عمل میکنه.من دو روزه این کارو انجام میدم اسلیپیج رو حد ضرر هام کمتر شده
معاملات امروز سه تا حد ضرر خوردم که اسلیپیج کمتری اعمال شده اونم به خاطر اینکه استاپ هامو نواحی مهم و حساس نزاشتم.و یه دونه حد سود خوردم برعکس اومدم تی پی سودمو رو نواحی مهم گذاشتم تو عکس مشخصه چقدر اسلیپیج خورده رو حد سودم و یه بارم به نفع ما شد عکس تقدیم نگاه زیباتون
اسلیپیج و اسپردشون خیلی اذیت کننده هست
براش شما هم اتفاق افتاده ؟ روی تی پی هم دیدید این مورد رو ؟
باید SGB تحریم بشه و ازش اکانت نخریم تا این موضوع درست بشه.
این کارا که اسپرد رو 3 تا 4 برابر کرده و این اسلیپیج های عمدی نشانه خوبی نیست. احتمالا در روند اسکم شدن هست.
اینکه اکانت های بزرگ هم باز نشده بخاطر اینه که نمیتونه سودهای بزرگ رو بده ….
استدلال های قابل قبولی هست ولی از طرفی هم باید sgb سیاست خودش رو شفاف کنه که علت این موارد چی بوده قبلا هم ما با اسلیپیج مواجه شدیم اما تعدادش اینقدر بوده نه اندازه اش اینجوری بوده اما لزوما نمیشه گفت حتما در مسیر اسکم شدن هست یا نه
قبلا هم اسلیپیج عمدی داشت ولی به این شدت نبود.
الان که اسپرد هم 4 برابر شده ، دیگه نمیشه اسکلپ کرد.
تمام این صحبتهای پشتیبان که میگه از بروکر هست و ما دخالتی نداریم ، چرت محضه …
روی سرور اختصاصی خودشون هر اندازه اسپرد که بخوان میتونن تنظیم کنن و هیچ ربطی به جای دیگه نداره. تمام تنظیمات اسپرد و اسلیپیج و کمیسیون و بقیه دست خودشون هست.
وگرنه بروکرهای دیگه هیچ تغییری در اسپرد و چیزای دیگه نداشتن و دقیقا مثل قبل قطعی اینترنت دارن کار میکنن ….
اصلا مزیت اول سرور اختصاصی همینه دیگه ( برای هر کسی که داره ) اینکه شما میتونی میزان اسپرد رو کمیسیون و …. شخصی سازی کنی که اگر زیر ساخت قوی و بدرد بخور باشه شما میتونی اسپرد و کمیسیون و اسلیپیج و اینا رو برای هر کاربر شخصی کنی بگی برای اکانت ریل 20کا مروان مثلا اسپرد باشه X پیپت این چیز عجیب و نشدنی نیستش