دوستان نظر تخصصی میخام . چقدر به این جمله توجه کردین و ایمان دارین .؟
من شخصا دوست ندارم به بازار ببازم اما اگه بخام ببازم دوست دارم با برنامه ببازم ![]()
![]()
شما چطور؟
دوستان نظر تخصصی میخام . چقدر به این جمله توجه کردین و ایمان دارین .؟
من شخصا دوست ندارم به بازار ببازم اما اگه بخام ببازم دوست دارم با برنامه ببازم ![]()
![]()
شما چطور؟
بهترین بازنده ها ، برنده هستن
شما اگر بتونی ریسکتو کنترل کنی
دوره های ضررت رو کنترل کنی
خودت رو موقع ضرر کنترل کنی
اون موقع میشی بازنده ای که در بلند مدت برنده هست
پس میشه با برنامه باختن ![]()
من نمیدونم مردم چجوری حسابی که دراودان ۱۰ درصدی میخواد رو فیل میکنن
شما اگه درست ترید کنی با وین ۵۰ ریوارد ۲ سودده هستی
تمامممممممم
تنها چیزی که باعث اشتباه و ضرر میشه عدم کنترل خودته
رهام جان .اکثرا عجله داریم واسه سوده . و همین موضوع باعث میشه تا اولین استاپ تاچ شد میریم انتحاری .
یه سر به معاملات من بزن
هفته اول و هفته سوم رو باهم مقایسه کن لطفا
توجه داشته باش که من خودم هنوز سودده نیستم و تو مرحله دمو زدنم
دیدم اون تاپیک رو . من با تعداد معاملاتت مشکل دارم راستش . نمیدونم شاید تو راحت باشی باش. اما برای سود ده بودن اکثر سود ده ها فقط یه توک میزنن .
متوجه نشدم
و اینکه تفاوت هفته اول و سوم دقیقا توی تعداد معاملاته
منظورم تعدادمعاملاتت اگه طبق پلنه که هیچ . من شخصا با تعدادمعاملات زیاد در روز موافق و راحت نیستم .
من این هفته توی ریل طبق استراتژیم 3 معامله ورود داد و انجام دادم . فقط 3 تا
من چند روزیه یاد این انجمنای خارجی ترک اعتیاد و یا … میفتم.
قبل از اینکه حرف دلشون رو بزنن میگن سلام من فلانی هستم یه معتاد،چند ساله تو این کارم و …![]()
خوبیش اینه یه پیش زمینه میده به آدم.
فک کنم این سبک برای اینجا هم خوب باشه،بگن سلام اقای الف هستم،اینقدر سال در بازار فعالیت میکنم و به این دستاوردها رسیدم.
بعدش بیایم نظر بدیم،چون اینطوری نتیجه گیری نمیشه کرد.یکی مثل من که مبتدی هستم میام یه طوری صحبت میکنم انگار دهن بازارو سرویس کردم اینقدر سود کشیدم بیرون:joy:![]()
کاملا درست هست د رترید باید روی روانشناسی کار کنیم و بازنده خوب باشیم تا در طول زمان لبه معاملاتی ما در مجموع ما رو به سود برسونه.
باهات موافقم . قبلش یه معرفی کنیم و بهتر بشناسیم همو ،![]()