مواظب تغییر قوانین ناگهانی پراپ فنفیکس باشید

در اکثر موارد همین شکلیه دقیقا ، درصد معدودی میان ترکیبی یا کامل ریل کار می‌کنند که اونا هم زیر ساخت حرفه ای و دقیقی میطلبه واقعا چیزی نیست که چند نفر دور هم جمع بشن رفاقتی و انجامش بدند

2 لایک کرده

فقط مسئله اینه که بدون تعصب خاصی نسبت به مجموعه‌ای این رو بپذیریم که پولی از ریل ترید کردن به عزیزی داده نمیشه

2 لایک کرده

بله درسته آخه اصلا اکثر همین بروکرهایی که داخل ایران فعالیت می‌کنند هم که B-book هستند هم به مارکت اصلی وصل نیستند و سودهای مردم رو از ضررهای بقیه پرداخت میکنند.

منطقی هم هست این قانون اینکه ۹۰ تا ۹۵ درصد افراد ضرر میکنند و معدود افراد سودده هستند در کل دنیا و بازارها صدق میکنه و مدل درآمدیشون هم به همین صورته.

2 لایک کرده

یه تئوری داخل اقتصاد هست که میگه حتی اگه همه پول های روی کره زمین رو بطور مساوی بین همه مردم تقسیم کنیم بعد حدود ۵ سال دوباره نظام پولداری و فقیری به همین صورتی که هست برمیگرده ۹۰ درصد ثروت برمیگرده دست همون ۵ درصد جامعه …

اینو اوایل تاریخ که پول رو اختراع کرده بودند چند دفعه امتحان کردند …

2 لایک کرده

دقیقا مخصوصا توی آمار کاربران بالا خیلی راحت تر میشه روی اون ۹۰٪ ضرر ده حساب باز کرد ضمن اینکه اون اقلیت سود ده هم مادام و پایدار توی سود نمیمونن بالاخره یجا یا رد میشن یا ما شنیدیم رد شون می‌کنند :man_shrugging:

1 لایک کرده

این آمار 95 درصد برای شرایط عادی ترید هست. حالا شما چند تا محدودیت که واقعا زیاده بهش اضافه کن میشه آمار شکست تا 98 درصد و بیشتر.

همگی می‌دونیم که داخل محیط واقعی ترید نمی‌کنیم مخصوصا متاسفانه در وضعیتی که ما هستیم.

ولی دیگه اینا به 95 درصد شکست هم راضی نیستند.

3 لایک کرده

دیگه حرف آخر رو زدی واقعا :+1:

1 لایک کرده

خدایی این پراپا رو از کجا پیدا میکنید🤣

2 لایک کرده

دقیقا منم راجبش خوندم و اولش برام قبولش سخت بود اما یکم با مثال و تحقیقات و آزمایشات نگا کنی میبینی در کمال تعجب همین اتفاق رخ میده

1 لایک کرده

پس هر پراپی یک تاریخ انقضایی داره اینجوری اگه فقط چالش بفروشه چون هی باید ازش بخرن اگه خیلیا ضررده باشن بعد چندبار شکست دیگه نمیخرن و پراپ ورشکست میشه. این نوع تامین نقدینگی تهش شکسته مگر انقدر یک پراپ معروف باشه گه همیشه خریدار داشته باشه در سطح جهانی مثل FTMO. پراپ اگه خودش سرمایه داره خودشم تریدره دپارتمان داره چرا نمیره خودش ترید کنه؟ چرا دنبال تریدره؟ چرا یک حساب پم نمیزنه تبلیغ کنه همه سرمایه شونو بزارن تو حساب؟ هرکس جوابی داره بگه مطلع بشیم. البته این موضوع یک تاپیک جدا میخواد

2 لایک کرده

ببین، قضیه پراپ‌ها خیلی ساده‌تر (و البته سیاه‌تر) از چیزیه که در ظاهر نشون میدن. حقیقت اینه که پراپ‌فرم‌ها اصلاً “شرکت‌های سرمایه‌گذاری” نیستن، اونا در واقع “کازینوهای آنلاینِ بازار مالی” هستن. وقتی میگی چرا خودشون ترید نمی‌کنن یا حساب پم نمی‌زنن، دقیقاً زدی وسط خال؛ چون اگه قرار بود با پول خودشون ترید کنن، باید ریسکِ ضرر رو هم خودشون می‌پذیرفتن. اما مدل پراپ یعنی چی؟ یعنی ریسک رو بنداز روی دوش تریدر، پولِ چالش رو ازش بگیر، و اگه تریدر ضرر کرد (که ۹۵ درصدشون میکنن)، کل اون پولِ چالش بشه سودِ خالصِ خودت!

اون “حساب‌های شبیه‌سازی شده” هم دقیقاً برای همینه که دستشون باز باشه. وقتی حسابی وجود خارجی تو بازار نداره، یعنی هیچ تعهدی هم برای پرداختِ سودِ واقعی وجود نداره. اینا عملاً دارن از پولِ ورودیِ آدم‌های جدید، “پاداش” آدم‌هایِ قدیمی‌تر رو میدن؛ خب معلومه که اگه ورودی کم بشه یا سیستم به تراز مالی نرسه، بساطش رو جمع می‌کنن یا به یه بهانه‌ای پرداخت‌ها رو میبندن

در واقع، این سیستم اصلاً برای این ساخته نشده که به تریدر کمک کنه پولدار بشه، ساخته شده تا اون تریدری که فکر می‌کنه زرنگه و می‌خواد با پولِ بقیه سود کنه رو، توی یه چرخه‌ی فروشِ چالش بندازه. تریدرِ پراپ، در واقع مشتریِ یک کالایِ دیجیتاله، نه یک همکارِ تجاری. اگر کسی با این دید وارد نشه که “دارم پول میدم که فقط توی یک محیطِ تستِ شبیه‌سازی شده قمار کنم”، قطعاً تهش بازنده است. این مدل تا وقتی “فروشِ رویا” خریدار داره می‌چرخه، ولی از نظر منطقِ اقتصادی، این یک بیزینسِ پایدار نیست؛ این فقط یک چرخه برای جابه‌جایی پول از جیبِ تریدرهایِ ناآگاه به جیبِ صاحبانِ پراپه

4 لایک کرده

اینو خودت نوشتی یا هوش مصنوعی؟

قربونت زیر سوال مون نبر :expressionless_face: من از ۹ سالگی دارم مینویسم (نویسنده نشدم ولی نوشتن رو دوست دارم ) البته قطعا تعاملاتم این یک ساله با ai روی نوشتنم بی تاثیر نیست

1 لایک کرده

فکر کنم شما با تمام پراپ ها کار کردید درسته؟ باید تجربه خوبی در این زمینه داشته باشید

نه اینکه بگم همه رو مثل کف دست میشناسم و زیر و بم شون رو میدونم ولی با مجموعه هایی که خوب بودن سعی کردیم کار کنیم و جاهای مختلف حساب داشته باشیم که اگر جایی از دست رفت دست خالی نمونیم و برنگردیم خونه اول

1 لایک کرده

شما الان کدوم پراپارو تایید میکنید؟

1 لایک کرده

نه قصدی نداشتم اصلا فقط از یک جایی به بعد احساس کردم هوش مصنوعیه. ممنونم از توضیحتون مفید و آموزنده بود اتفاقا.:folded_hands:

من اینو گذاشتم که به دوستان نشون بدم که تریدری نیستم که آشنا نباشم با سیستم یا مبتدی باشم و بخوام ایراد بگیرم بیخودی. و با وین 95 درصد تونستم تا حدود 10 درصد اکانت 50k رو بگیرم.

و از زمانی که دارن قوانین رو پشت هم اضافه می‌کنن دیگه می‌خوام باهاش کار نکنم

1 لایک کرده

ارادت دارم حامد عزیز

من یه موردی رو نوشتم در مورد مدل درآمدی پراپ ها دوست داشتی وقت بازار یه نگاه بهش بنداز

1 لایک کرده