مواظب تغییر قوانین ناگهانی پراپ فنفیکس باشید

هر وقت که کل معاملات بازتون رو میبندید

به این دقت کن هر وقت که همه معاملات رو ببندی ابدیت میشه نه با بستن هر معامله

این دست قوانین بیشتر داره حرکت های انفجاری رو فیلتر میکنه نه اینکه لزوما هدفش رد کردن یا ندادن سود این جور چیزا باشه فقط داره احتمال ایجاد سود های انفجاری رو فیلتر میکنه

متاسفانه یه پراپ به اسم پرافیکیشن خریدم بعد چالش بدون مهلت زمانی، واسه تست استراتژی هام رو فورواد تست بود، زیاد مهم نبود، بعد یهو دیدم نمی تونم ترید بزنم، پیام دادم چی شده؟

گفتن ک شما مهلت زمانی تون تموم شده.

من گفتم خب مگه چالش بدون مهلت زمانی مگه نییست؟همین الان هم تو سایت دارین بدون مهلت زمانی می‌فروشید گرونتر ،دگ این چ حرفیه دگ آخه؟

گفتن نه قانون جدیدمون هست و همه چالش ها 70 روز مهلت زمانی بیشتر ندارن :grinning_face_with_smiling_eyes: :smirking_face:گفتم خب اعلان نکردید اصلا یعنی چه؟ برگشته میگه چرا تو فایل قوانین پی دی اف مون گذاشتیم و شما موظفید به عنوان ترید هر روز قوانین رو بخونید.

کلا پراپ های بی در و پیکر یا از اول ک هستن یا وقتی بی در و پیکر میشن اینکارو میکنن، مگر ن شما قوانین رو اصلا به هر دلیلی آپدیت کن، ولی اعلان کن دو

توی‌ بازار فعلی ثبات قوانین عملا دیگه یه گزینه مورد انتظار نیست حقیقتا ولی همون طور که گفتی انتظار می‌رن یه مجموعه حرفه‌ای از قبل اطلاع رسانی لازم رو انجام بده

نشنیدم اسم این پراپ رو. مگه قبل از تهیه حساب شرایط رو نخوندید؟

پرافیکیشن بود اول بعد شد اپیک پیپس،بعد تبدیل ب بروکر شد که الان همون بروکر stb هستن و پراپ دگ فعالیت نمی کنن ک دستشون درد نکنه خخ

قبل از تهییه حساب چیه ؟قوانین رو عوض کرده بودن و اعلام نکرده بودن و به بند اضافه کرده بودن، بعد میگفتم خب باشه، شما قوانین عوض کردید ن تو تلگرام ن ایمیل نکردید،شما بعد یک ماه هنوز تو سایتت تون دارین پراپ بدون مرحله زمانی می‌فروشیم هنوز آخه لااقل اونو آپدیت کنید بگید فقط با محدودیت زمانی داریم، بعد پرو پرو میگفتن نه اون بدون محدودیت زمانی هستش ولی محدودیت زمانی کلی 70 روزه و شما باید میرفتیم میخونید و با ما نیست اعلام کنیم حتی :grinning_face_with_smiling_eyes: :joy: :expressionless_face: کلا میگم ک یکی از نشونه های در پیت شدن پراپ ،قوانین عوض کردن پی در پی هست، اسکم نشه هم ببندن درش رو،یکاری میکنن ک سود هم ندن

اون موقع که اپیک پیپس یودن روزی 20 با زنگ میزدن

حالا هم شده اس تی پی فرت و فرت پیام میده :smiley:

بله منظورم همین بود :+1:

من پراپ تریدر نیستم، ولی پیگیری میکنم، متوجه نمیشم چرا باید یه پراپ اینطور باشه، جز شما از کسای دیگه هم راجب پراپ های مختلف اینو شنیدم، انگار مخالف سود تریدر هستن

پس شما هم مشکلت همینه دقیقا. واقعا کلافه کنندست

اینجوری که مشخصه باید دائم صفحه قوانین رو چک کنیم

اگر سیستمی بخواد زیر آبی بره شما ۷/۲۴ هم که صفحه قوانین رو باز نگه داری می‌رن یه جا دیگه مینویسه :man_shrugging:

پراپ های معمولی بلههه،فعلا فقط سرمایه گذار برتر

میدونید در مورد پراپ ها بهترین کار اینکه همزمان چند تا معامله باز نکنید.

اگه معامله اولتون بسته شد نتیجه اش مشخص شد بعد معامله جدید باز کنید ….

دیگه دردسر این ریسک شناوره تموم میشه

ببینید وقتی پراپ رسماً داخل توضیحاتش قید می‌کنه که حساب ها کلا شبیه سازی شده ان.

و پراپ مسئولیتی در قبال پرداخت حتمی پول ها نداره و سودهای پرداخت شده صرفا پاداش می‌باشند نه سود واقعی ….

باید از اول با قبول ریسک اینکه ممکنه به هر دلیل غیر. منطقی یه روزی پول پرداخت نکنند حتی با میل شخصی خرید رو انجام داد

ازه تا یه جایی این موضوع خیلی کمک کننده میشه و مدیریت رو راحت تر میکنه اما یکم برای کسایی که پله ای ورود می‌کنند یا تعداد معاملات شون بالاست شاید این فیلتر براشون سخت تر باشه البته باز مشتاقم نظر کسایی که این سبک رو دارن بشنوم

دقیقا این که یه چیز بدیهی هستش و خیلی خوبه که این مورد رو گفتی (منم یادت باشه توی تأویل مدل درآمدی راجب همین موضوع گفتم) و تقریبا تمام پراپ فرم های ایرانی فعالیت شون روی حساب شبیه سازی شده است و بیایید قبول کنیم که پرداختی هایی که انجام میشه (جدا از بحث راستی آزمایی مدارکی که منتشر میشه) از طریق فروش چالش هست و همون طور که شما هم گفتید میتونه هر لحظه بازی عوض بشه، حتی به فرض شما ممکنه امشب که میخوابید فردا صبح چمیدونم دیگه سرمایه گذار برتری نباشه و نقطه سرخط و تمام :man_shrugging:(البته مثال بود ها)

فقط پراپ فرم های ایرانی نیستن، الان فانددنکست که ایرانی نیست هم حسابش شبیه سازیه …