مواظب تغییر قوانین ناگهانی پراپ فنفیکس باشید

چون فقط پرداخت یا عدم پرداخت سود که نیست که بگیم تموم شد. داریم با روانمون بازی میکنیم

1 لایک کرده

ی کم از تجربه هاتون رو اگه وقت بذارید و بهمون بگید ممنون میشم. ی سری باید و نباید ها که تا الان بهش رسیدید

امیر عزیز حقیقتا با وضع موجود من اصلا جرات نمیکنم در این باره چیزی بگم چون شرایط پایدار نیست واقعا و هر لحظه ممکنه هر اتفاقی بیوفته

بنظرم سمت هر مجموعه خواستی بری حتما سعی کن به قوانینش کامل مسلط بشی و حتما زیر ساختش رو تست کنی ببینی برات جوابه یا نه

1 لایک کرده

من توی تحقیقاتم مدل کسب و کاری پراپ هارو و نحوه درآمدشون رو از ویدیو های آقای گلشاهیان یاد گرفتم و بعد خودمم رفتم سرچ کردم. آقای گلشاهیان که پراپ کامبت مال ایشون هست خیلی شفاف مسیر پراپ کامبت رو توضیح دادن و گفتن پراپ هایی که فقط استخر نقدینگیشون از فروش چالش پر بشه درنهایت مشکل میخورن و علاوه بر اون کلی هم هزینه بابت تبلیغات باید بدن تا مشتری جذب کنن. اما پراپ کامبت رویکردش این هست که کپی ترید میکنه ترید های تریدرهای سودده خودش رو و تامین میکنه. از طرفی هم گفتن که تبلیغات ندارنو هزینه نمیکنن که نکردن انصافا. دنبال تریدر واقعی هم هستن و حساب ریل ۲۵k به بالا بود اگه اشتباه نکنم رو از دست بدید دیگه نمیزارن چالش حسابهای ۲۵k به بالا رو بخرین که بنظرم بهترین و شفاف ترین پراپ همین پراپ کامبت آقای گلشاهیان هست که مصاحبه هم داشتن با افراد موفق که یکنفر ۳۰ تا برداشت داشت. حالا بازم باید تحقیق کرد

1 لایک کرده

تغییر قوانین مداوم باعث میشه که خب شما به عنوان تریدر مجبور بشی مکررا سیستم کاریت رو تغییر بدی تا متوازن با شرایط و قوانین بشه عملکردت و این تغییرات تمرکزت رو بهم می‌زنه قطعا (نمیگم حتما پراپ هدفش اینکه اما ممکنه در لایه زیرین به این فک کرده باشه )

1 لایک کرده

باز نظرات متفاوت هست کامل توی این سیستم ولی اعلام اینکه از معاملات توی ریل استفاده میشه لزوما به این معنی نیستش که از همه معاملات افراد ریل دقیقا مشابه عملکرد شون و تا ۱۰۰٪ استفاده میشه

البته که من در جزییات مجموعه ایشون خیلی ریز نشدم این رو هم بگم

اگه پراپی بوده که با اینکه تمام قوانینش رو رعایت کردید ولی زمان برداشت گیر بیخودی داخل مصاحبه و… دادن و از این موارد رو لطفا بهمون معرفی کنید

1 لایک کرده

من دارم سعی می‌کنم این موارد رو بصورت تاپیک های جداگانه بنویسم و بزارم اگر کسی دوست داشت مطالعه کنه ( تا الان چند تا گذاشتم ) خوشحال میشم اگر موضوع خاصی رو مد نظر داری بگی که بتونم ازش استفاده کنم تا شاید برای سایرین هم بتونه مفید باشه

بسیار هم عالی دم شما گرم حتما مطالعه میکنم و اگر موری بود بهتون پیام میدم. متشکرم زمان گذاشتید و مطالب رو نوشتید کار بسیار ارزشمندی هست آگاهی دادن.

1 لایک کرده

خیلی خوبه که تجربیاتتون رو به اشتراک می‌گذارید. ممنون از شما

1 لایک کرده

این مورد جزو تجربیات شخصی خودم هست و ممکنه خب برای عزیز دیگری رخ نداده باشه (پس بصورت صد درصد مجموعه رو رد فلگ نمیکنه )

من ( منظورم از من، من و یکی از دوستان نزدیکم هست که ما خیلی وقته کنار هم فعالیت می‌کنیم ) روی فنفیکس حساب داشتم که خب در مراحل چالش مشکلی نداشتیم و توی برداشت اول هم مشکلی نبود و درست تایید و واریز شد اما در برداشت دوم بعد از درخواست اعلام شد که در ما ‌در روز اول معاملاتی قانون ip رو نقض کردیم که ما مستندات رو کامل فرستادیم ( اینم بگم ما حتی در پراپ هایی که این محدودیت رو ندارن اگر حساب داشته باشیم بازم رعایتش می‌کنیم که اگر وسط راه اضافه شد ما مشکلی بر نخوریم ) بعد پیگیری و …. در نهایت حساب بدون پرداخت سود ریست شد و حساب جدید هم متاسفانه درادون کل تاچ شد

1 لایک کرده

ممنونم بابت انرژی مثبت حامد جان

باعث افتخاره نظرت رو بشنوم که بتونم کارم رو هم بهبود بدم

1 لایک کرده

ارادت دارم خدمتتون

منم دارم از تجربه سایر عزیزان استفاده می‌کنم

همین تجربه شما می‌تونه یک ماه از وقت و هزینه و انرژی یکی مثل من رو که با فنفیکس آشنا نیست نجات بده.

کاش یاد بگیریم داخل کامینویتی ها تجارب واقعیمون رو به اشتراک بذاریم. نه اینکه به همدیگه حمله کنیم.

من داخل تمام تاپیک ها میبینم این به اون حمله می‌کنه و بالعکس. و هر کسی میخواد بگه سیستم نفر دیگه اشتباهه و تریدر نیست.

با تجربه کمی که من دارم به این نتیجه رسیدم که وقتی یک تریدر به یک پختگی سطحی داخل ترید میرسه اول به این نتیجه میرسه که استراتژی اشتباه یا حتی مدیریت ریسک اشتباه نداریم.

1 لایک کرده

دقیقا ، نمی‌دونی آخر حرفت چقدر درسته و دقیقا همین اتفاق هم میوفته حتی برعکسش هم هست شاید خودتم تجربه کرده باشی که مثلا استراتژی z رو یکی داره خیلی خوب باهاش جلو میره ولی انگار تو خوب باهاش مچ نیستی این به معنی بد بودن اون استراتژی نیست تو نیاز داری مسیر خودت پیدا کنی ( به قول رضا مارمولک برای هر کسی یه راه هست برای رسیدن به خدا :joy:)

انتقال تجربه خیلی میتونه مفید تر از صرفا زیر سوال بردن نفر مقابل باشه اما انگار یکم زمان مسیره این موضوع پذیرفته بشه کامل

3 لایک کرده

درود به شرفت.مثلاً من هزار دلار رو تبدیل کردم به 8 هزار دلار و در ادامه کردمش 15 هزار دلار داخل 3روز کاری. مدارکش هم موجوده.

اصلا میترسم به عنوان یک تجربه داخل یک کامینویتی بذارمش همه حمله میکنن که تو تریدر نیستی و تو قمار می‌کنی و….

خب هراز گاهی ی ریسک اینجوری میکنم و تو ذهنم قید هزار دلار رو میزنم. حالا بذار از هر سه بار دو بارش کلا هزار دلارم بره.

فقط تنها چیزی که هست و خطرناکه اینه که این تجربه ها رو افراد مبتدی بخونن. که باعث میشه احساس کنند همیشه همینطور هست و حساب هاشون پشت سر هم کال شه.

2 لایک کرده

این تجربه رو هم شما منتقل کنی بالاخره چه برای مبتدی چه برای حرفه ای کمک کننده هستش (البته اگر فرد بخواد که چیزی ازش یاد بگیره) در نهایت من پیشنهاد می‌کنم اگر بازم خودتون صلاح میدونید منتقلش کنید حتی اگر به یکی دو نفر هم واقعا کمک کنه و اموزنده باشه براشون شما اون رسالت اصلی رو انجام دادید الباقی صحبت ها فقط باعث انحراف تمرکز تون میشن که نیازی هم نیست حتما باهاش کلنجار رفت

در کل دوست دارم که هر چیزی رو که می‌دونم و تجربه کردم در همین حد اندک رو به اشتراک بذارم. خیلی خوب میشه که یک عده تریدر سازنده شناسایی بشن مثل شما از داخل همین کامیونیتی و ی گروه خوب تشکیل داد.

گاها دیدم کسایی بودن که نظرات سازنده و منطقی ای داشتند بدون سوگیری یا جهت گیری خاصی. ولی یک مطلب گذاشتن و بهشون حمله شده و دیگه ندیدم مطلبی بذارن.

چون اینجا اگه یه عده رو هم داخل یک تاپیک جمع کنیم باز ی عده میان و روان جمع رو به هم می‌ریزند.

مثلاً دیدم عده ای داخل یک پراپ حساب دارند و اون پراپ خط قرمز ها رو رد کرده و فقط بخاطر اینکه داخلش حساب دارند ازش سرسختانه و با تعصب جانبداری می‌کنند .

یا عده ای چون داخل یک پراپ به صورت عادی ضرر کردند و مشکلی از پراپ هم نبوده ولی میان مغرضانه پراپ رو زیر سوال میبرند.

و حتی در مورد بروکر و….

3 لایک کرده

بله درسته. ایشون خیلی شفاف توی یوتیوب همه چیز رو توضیح دادن و گفتن اول کار حساب هارو کپی کردن و تریدرهایی که به ریل رسیده بودن یهو ضررده شدن و کلی استخر نقدینگیشون آسیب دید سر همون بعدا فهمیدن که نباید حسابهارو خیلی راحت کپی کرد و فاکتور ها و فیلترهای بیشتری نیاز هست‌ پیشنهاد میکنم حتما ویدیو های مربوط به پراپ که ۳ تا هست در کانالشون رو مشاهده کنین البته نت که نیست من دارم اگر وسی مایل بود توی روبیکا یا … بفرستم عزیزان که تحقیق میکنن حتما به کارشون میاد.

1 لایک کرده

خامی و بی تجربگیی :expressionless_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: ..یک سال پیش بود یه حساب میخواستم که دموباشه ولی دمو هم نباشه اینم هزینه ای خوب بود و هم سرور و بروکرش خوب بود.

کسی نبود بزنه تو سرم بگه سگب بخر و تاحالا استارت دومینو اسکم شدن پراپ ها نخورده بود هم یکی یکی پشت هم.تو سه تاش بودم هعییییی