شما چقدر وقت هست که کار میکنید؟
و شما کدوم بازار رو پیشنهاد میدید؟!
شما چقدر وقت هست که کار میکنید؟
و شما کدوم بازار رو پیشنهاد میدید؟!
بله من اصلا با این بازار اشنا نبودم یکی از خوشاوندان پیشنهاد کرد
مسیر طولانی در پیش داری خواهر جان ولی اگر وضع مالیتون خوب باشه احتمالا سرعت پیشرفتتون بیشتر خواهد بود بقیه چیزارو دوستان راهنمایی میکنن
الهه خانوم . این مسیر طولانیه و اگه موفق بشه کسی تهش قشنگه اما این اگه یه چالش بزرگه به نظرم .
۱-اموزش دیدن(خودش مرحله بزرگیه)
۲-خودشناسی دقیق
۳-تمرین و پشتکار
۴-بکتست و فوروارد تست
۵-حرفه ای فکر کردن و عمل کردن
۶-سرمایه اولیه
و خیلی چیزای دیگه که توی مسیر باهاش برخورد میکنی
اغلب دوستانی که توی بازار فارکس هستن نوسان گیری میکنن و اصولا توی یک روز معاملاتی تکلیف سود و زیانشون مشخص میشه .
بعد از آموزش به یک استراژی شخصی میرسن و با همون استراتژی ازمون خطا میکنن و استراتژی رو بهینه میکنن و تازه بعد از اون توی حساب ریل باید به احساسات خودشون هم مسلط بشن که به نظر من مرحله واقعا مهمیه .
من پیشنهاد میکنم . ابتدا با خودت باید کنار بیای که واقعا میخای این مسیر رو طی کنی یا نه ؟
چون ورود با خودته اما خروج سخته خصوصا اینکه ابتدا حتی اگه از نظر مالی ضرر نکنی که بعید میدونم از نظر زمان و مغز خیلی هزینه میکنی
اگر به قصد خرید و نگهداری طولانی مدت بخواین فعالیت کنین همین نقره فیزیکی که میگین بهترینه. اما اگر میخواین سود بیشتری از معامله کردن روزانه و هفتگی کسب کنین باید برین سمت پلتفرم های خرید و فروش نقره آبشده که بدون اجرت و در لحظه بتونین خرید و فروش کنین. از این پلتفرمهای نقره هم داریم، الان فقط بحثی که هست یادگیری مهارت ترید و اصل مهم اون تحلیل تکنیکال هست که میتونه زمانبر باشه. اگر علاقمند به بازارهای مالی و بحث ترید باشین و تلاش مداوم داشته باشین بین 2 تا 4 سال زمان میبره که به بحث تکنیکال بازار مسلط بشین و بعد از اون با اطمینان معامله کنین. اگر هم که عجله دارین و نمیخواین این تایم طولانی رو صرف یادگیری کنین بنظرم همون خرید فیزیکی و هولد رو انجام بدین چون بی مهابا وارد معامله گری شدن مساوی با از دست دادن سرمایه فعلیتون هست.
امیدوارم ساده و مفید گفته باشم . باز دوستان دیگه حتما بهتر از من میدونن و بیشتر کمک میکنن ![]()
موفق و پر سود باشی
چرا مادر!
۱۵کاراکتر
من جای بچه ایشون محسوب میشم
در حال حاضر میخوام ۱۰٪ از سرمایم رو وارد بازار مجازی کنم فقط برای یادگیری و بقیه رو همون فیزیکی نگه دارم.
ولی یکی بهم بگه کجا و چجوری باید آموزش ببینم
تا قبل از اینکه بازار رو درک نکردین نیازی نیست سرمایه واقعی بیارین. اگر دقت کنین بیشتر دوستانی که اینجا حضور دارن و خود بنده صحبت از دو سه سال و حتی بیشتر میکنیم چون دنبال هر نوع آموزش و سبک معاملاتی برین اون آموزش کامل نیست و حتی ممکنه اون سبک معاملاتی اصلا واسه شما مناسب نباشه و همین پیدا کردن اینکه شما با چه سبک معاملاتی راحتترین چیزیه که باید خودتون با دیدن چارت و تست کردن اندیکاتورها و ایده گرفتن از همین مشاهداتون بهش برسین.
بعنوان کسی که چند سال وقتمو گذاشتم پای اینکار فقط میتونم راهنمایی کنم که مسیرتون کوتاهتر بشه اونم اینه که اگه سراغ اندیکاتورها و سبکهای معاملاتی رفتین بدونین که هیچکدومشون کامل نیستن و اکثرا بازار رو تک بعدی می بینن. اگه بخواین موفق بشین باید چارت رو مولتی تایم فریم و فراکتالی ببینین و تنها راز موفقیت همینه. تنها اندیکاتوری که این شرایط رو داره ایچیموکو هست که اونم باید ازش ایده گرفت. به هر حال مسیر یکم طولانی هست و شما هم در ابتدای شروع ولی با تلاش و وقت گذاشتن میشه فهمیدش.
سپاس از راهنماییتون🙏 اما تنها سوالی که میمونه اینه که این آموزشهارو از کجا باید ببینم؟
خواهش میکنم.
مبحث فراکتالی دیدن خیلی آموزش خاصی نداره و بیشتر خلاقیت خود تریدر هست که استراتژی بر مبنای فراکتال رو میسازه.
موجهای سینوسی رو اگر دیده باشین با فرکانس های کم تا زیاد شکل متفاوتی دارن فرکانس پایین موج ریز و فرکانس هر چی بالاتر بره موج بزرگتر میشه، بازار هم همین شکلیه یعنی موج ریز داریم و متوسط تا بزرگ که بازار مدام در حال تغییر از یک خط به خط دیگست و این انتقالشم اصلا به ترتیب نیست واسه همینه که بیشتر استراتژیها درصد موفقیتشون کم میشه. این سبک یکم پیچیده هست و شاید برای شما که تازه شروع کردین خیلی نامفهوم باشه . اما مسیر درست تشخیص حرکتهای بازار همینه چون بیشتر استراتژی ها فقط تحلیل یک چرخه و موج رو می بینن که این جوابگو نیست.
خواهش میکنم، اصلاً عجله نکنید.
اگر با سایتها و ابزارها آشنایی ندارید، بهتره از مسیر خیلی ساده شروع کنید، نه از آموزشهای پیچیده.
بهنظرم این ترتیب برای شما مناسبتره:
۱. اول متاتریدر را فقط برای دیدن نمودار و تمرین بشناسید؛ لازم نیست از همان اول معامله واقعی کنید.
۲. بعد مفاهیم پایه را یاد بگیرید:
روند یعنی چی، حمایت و مقاومت یعنی چی، کندلها چه اطلاعاتی میدهند، تایمفریمها چه فرقی دارند، و حد ضرر و حد سود چرا مهماند.
۳. بعد برای نقره فقط یک روش ساده انتخاب کنید. مثلاً فعلاً فقط تمرین کنید قیمت را در روند ببینید و نقاط حمایت و مقاومت را علامت بزنید. دنبال چند تا استراتژی همزمان نروید.
۴. حتماً با دمو یا حجم خیلی کم تمرین کنید. هدف اول سود گرفتن نیست؛ هدف اینه که یاد بگیرید تصمیمهایتان را چطور میگیرید.
۵. از همان اول یک دفترچه یا فایل ساده داشته باشید و بعد از هر معامله بنویسید:
چرا وارد شدم؟
کجا باید خارج میشدم؟
طبق پلنم عمل کردم یا نه؟
اشتباه اصلیام چی بود؟
برای شروع، لازم نیست همه چیز را یکجا یاد بگیرید.
اگر بخواهم ساده بگم، اول این ۵ کلمه را یاد بگیرید:
روند، حمایت، مقاومت، حد ضرر، مدیریت ریسک.
وقتی اینها برایتان روشن شد، تازه نوبت تمرین نوسانگیری میرسد.
اگر بگویید با موبایل کار میکنید یا کامپیوتر، و اینکه نقره را در متاتریدر میبینید یا سایت/برنامه دیگری، بهتر میشود مرحله بعد را دقیقتر گفت.
واقعا سپاسگزارم بالاخره ینفر واضح جواب منو داد..![]()
من هم گوشی دارم هم لپ تاپ. با کدوم باید کار کنم شما بگید.
و اینکه من تو سایت قیمتها رو میبینم و گاهی برلی خرید و فروش از بازار.
مطمعنا با لب تاب از همه نظر راحتتری .
وسعت دیدت به نمودار خیلی تاثیر مثبتی داری. و تو تحلیل خیلی بهت کمک میکنه . ![]()
خواهش میکنم، خوشحالم اگر کمی مسیر براتون روشنتر شده.
بهنظرم برای یادگیری، لپتاپ بهتره.
موبایل برای نگاه کردن سریع به قیمت خوبه، ولی برای یاد گرفتن نمودار، کشیدن خط روند، دیدن تایمفریمها و تمرین، لپتاپ خیلی راحتتر و دقیقتره.
اگر الان قیمت نقره را در سایت میبینید و گاهی از بازار خرید و فروش میکنید، اول باید مشخص کنید هدفتون چیه:
۱. یادگیری تحلیل قیمت نقره
۲. خرید و فروش فیزیکی/بازاری
۳. یا نوسانگیری روی نمودار و متاتریدر
اینها شبیه هم هستند، ولی دقیقاً یکی نیستند.
پیشنهاد من برای شروع:
اول روی لپتاپ یک برنامه یا پلتفرم نموداری داشته باشید و فقط قیمت نقره را تمرین کنید. فعلاً هدف معامله نباشه؛ فقط ببینید قیمت چطور حرکت میکند.
برای شروع این کارها را تمرین کنید:
۱. روی نمودار مشخص کنید قیمت الان صعودی است، نزولی است یا رنج
۲. جاهایی را علامت بزنید که قیمت قبلاً برگشته؛ اینها میشوند حمایت و مقاومت
۳. ببینید در تایمفریمهای مختلف، مثلاً روزانه و چهارساعته، تصویر قیمت فرق میکند یا نه
۴. بعد از هر بار نگاه کردن به نمودار، بنویسید: «اگر قرار بود معامله کنم، کجا وارد میشدم و چرا؟»
۵. بعداً بررسی کنید که آیا تصمیم فرضیتان درست بوده یا نه
فعلاً بهنظرم اصلاً عجله نکنید برای معامله واقعی یا نوسانگیری جدی.
اول فقط چشمتان به نمودار عادت کند.
موبایل را بگذارید برای دیدن قیمت.
لپتاپ را بگذارید برای یادگیری و تمرین.
اگر خواستید، از همین هفته فقط یک تمرین ساده انجام بدید:
روی نمودار نقره، سه حمایت و سه مقاومت مهم را پیدا کنید و ببینید قیمت به آنها چه واکنشی نشان داده.
واقعا سپاسگزارم توضیحاتتون خیلی کمک کننده بود.![]()
![]()
درود من با این سایت اصلا آشنا نیستم میتونید دایرکت برام پیام بفرستید🙏 من خیلی تلاش کردم ولی نشد