نیاز به راهنمایی دارم منباب این موضوع از دوستان هرکسی که داره فعالیت میکنه داخل دیفای ممنون میشم راهنمایی کنه یه نقشه راه داشته و چالش هایه ابن قضیه بیان کنه
به نظرم بهترین راه و روشی که میشه دید دوره دیفای ارشیا عزیز پوره ینی دیفای رو جوییده الان خو اینترنت نیس دیفای معنی نداره ولی اگه مشکلی داشتی مشکلتو با جزییات بگو تا بتونم کمکت میکنم
سلام رفیق خودمم میخوام با ویدیو هایه عرشیا عزیز پور شروع کنم خوب من الان یه ادم نوب مبتدی اول اینکه کدوم ویدیوش ببینم؟ دوم اینکه مسیر چجوریه یعنی منظورم نقشه راهش مثل ترید بعد اینکه حداقل سرمایه واسه شروع چقدره دوم اینکه ریسک هایی که وجود دارن چین؟ خلاصه مختصر ![]()
![]()
هیچی نمیدونم ازش البته تویه ایردراپ ها یه مقدار اشنایت پیدا کردم لیکویدیتی درست کردن از این قبایل ممنون میشم راهنمایی کنید
کارهای زیادی میشه تو دیفای کرد ولی نیاز به سرمایه زیاد داره اگر که نمیخوای ریسک زیاد و استرس نابودی سرمایتو نکشی و سود منطقی و درست بگیری به نظر من بیشتر از ده هزار تا میخواد حالا خودت برو داخلش بیشتر متوجه میشی
فعالیت توی دیفای سرمایه زیاد میخواد بیشتر به درد سرمایه ای که بیکار افتاده یه گوشه میخوره
ولی بازم تجربه کن باید خودت تصمیم اخرشو بگیری
اطلاعات راجبش من تاحالا ندیدم کسی بتونه بده به جز اون بنده خدا عزیز پور
پلی لیست دیفای از الف تا اخر دیفای پشت سرهم گفته اون خیلی بهتر از من توضیح داده اگر به یوتیوب دسترسی داری جداست اگر نه باید صبر کنی تو نمیتونی مثه ترید اونجا قمار کنی یکم به تحلیل تکنیکال احتیاج داری به نظرم حداقل سرمایه معنی نداره چون باید به میزان سرمایه انتظار سود داشته باشی در مقایسه با ترید ریسکش خیلی کمتره دنیای خیلی بزرگیه از وام گرفتن تا وام دادن و لیکوییدتی پول و… داره اوهههه ریسکش مثلا یکیشش اینه که تو یه کوینی رو میخری میزاری لیکوییدتی مثلا با اتریوم یک دفعه کوین پامپ میکنه و تو همش به اتریوم تبدیل میشه که اگر همون کوین نگه میداشتی بیشتر سود میکردی گفتم ویدیو های ارشیا رو ببینی همه چی دستت میاد
دوره هیچکس رو نبین!!! خودت با ۲۰ دلار روی شبکه سولانا شروع کن چون کارمزدش نسبت به اتریوم کمتره. هرجا به مشکل خوردی یه اسکرین شات بده به چت جی بی تی یا گروک از هرچی استاده بهتره برات توضیح میدن. از وام دهی و وام گیری شروع کن استیک کن تامین نقدینگی کن توی رای گیری ها شرکت کن به همین راحتی…
رفیق سرمایه زیاد که ادم بتونه سودهی کسب کنه میشه ردیف کرد حالا نمیدونم منظور از زیاد از دید شما چقدر ولی واس من برایه شروع خوب ۵هزار دلار ولی بابت راهنمایی دستون درد نکنه
به یوتوب دسترسی دارم برادر حتما نگاهش میکنم یه ویدیو هم این اخریا گذاشته بود با ۲۵ میلیون تومن شروع کنید فعلا اون ببینم بعدش بیرم سراغ همشون
حس میکنم ۲۰ دلار تو فیی برع ولی اینم حرف خوبیه میتونه مثل منتور عمل کنه
سواد تکنیکال داری ، سواد تکنیکال کریپتو داری ، فاندامنتال کریپتو رو میتونی دنبال کنی ، اینا مهمه ، بعد میره سر سرمایه ، و اینکه کجا بزاری کجا نزاری ، ریسک هاشم به نوسانات کریپتو و خود سایت یا اپی که توش داری کار میکنی بستگی داره ، سایت های بزرگ و مطمین رو انتخاب کن و ولت و سید فریزاشو مراقب باش ، ولتی که توش پول زیاد رفت به هر جایی وصل نکن ، داشتیم که خیلی حرفه ای ها حک شدن از راه هایی که میدونستن ،
رفیق الان یه سوال که دارم ارزی که میخری ببری وام بگیری بعدش بیای بری لیکویدتی درست کنی چه نفعی داره ؟ یا میشه کسی مثل من نه ارزی داره نه چیزی همون مقدار ارز ببره لیکویدیتی درست کنه
https://app.aave.com/ این سایت رو برو ببین بعد متوجه میش چیکار باید بکنی . یک کوین ساپلای میکنی بعد بهت سود میده درصدش هم مشخص هست . اگه خواستی میتونی تا حداکثر 75 درصد قیمت دارییت وام بگیری . وام رو هم باید با سود پس بدی که باز هم مشخصه . یه عددی هم داره بنام هلثی فکتور که هر چی بیشتر باشه ریسک از دست دادن داراییت کم تر میشه . در صد ها و نوع کویین ها و مقداری که میتونی وام بگیری تو پلتفرم های مختلف متفاوته . مراقب ولتت باش داداش . پول توش داری هر جا وصل نکن تامام
کارمزد سولانا کمه. برای یادگیریه چند بار اینور و انورش کنه یاد میگیره
مرسی رفیق بابت راهنمایی
وقتی هیچ نداری باید بشینی راز و نیاز کنی اسمش روشه لیکوییدتی باید حتما یه چیز داشته باشی لیکویید کنی وام گرفتن ضامن میخاد که اونم باید یه ارزی بزاری در مقابلش تا 80 درصد قرض بگیری که هر چند بیشتر بگیری باید سود بیشتری بدی