چرا معاملمون تا ب تی پی ۱ یا ۲ مبریه میبندیمش ولی وقتی توی ضرر میره هی تحمل میکنیم و استاپ لاس رو تغییر میدیم
چون برای تصمیم گیری به جای منطق از احساسات استفاده میکنن همونطور که چهل و اندی ساله یه سریا هنوز فکر میکنن درست میشه با همون ادما و طرز تفکر
امید واهی که نشئت گرفته از حس درونیه نه منطق موجود
حمل سلاح جرمه وگرنه بابت این نوشته چندتا تیر هوایی حداقل لازمه
انسانها درد ناشی از یک ضرر رو بسیار شدیدتر از لذت ناشی از یک سود معادل تجربه میکنن. یعنی ضرر ۱۰ دلاری، ۱۰ برابر بیشتر از سود ۱۰ دلاری دردناکه. بنابراین، وقتی معاملهای در ضرر هست، ما تمایل داریم اون رو نگه داریم به این امید که شاید قیمت برگرده و ضرر رو جبران کنیم، چون بستن معامله و پذیرش ضرر، درد روانی زیادی داره.
محمد جان الان دیگه تحمل ضررم نداریم چون بالانسی نمونده ![]()
![]()
به نظرم همش به تمرین و تکرار مربوطه چون هنوز با استراتژی خوب کنار نیومدیم باید مثه یه کارمند هر روز بزنی بک تست!
تا جایی که از این حرفه فهمیدم . بکتست و بهینه کردن استراتژی همیشگیه و باید چالش هارو بشناسی و دونه به دونه رفع کنی . هم تجربه بیشتر میشه و هم این که مغز ادم با استراتژی رفیق میشه و بهینه .
با وجود اینکه اینارو میدونم وباید انجام بدم گشادیم نمیذاره بکنم و در حال فراهم کردن نقدینگی بازار هستم
فراهم کردن نقدینگی برای بازار مالی و مخصوصا فارکس به نظرم مراحل آخره . چون همه ماها بدون استثنا به اندازه خودمون باختیم توی این کار ؟
چون تا شروع کردیم چارت و باز کردیم و گفتیم چه راحته ؟ و با چند اصطلاح توی اینیستا و یوتیوب و اپارات فکر کردیم تمومه . بعداز گذشت چند ماه یا سال فهمیدیم داستان چیه .
من خودم ابتدا کل روز پای سیستم بودم و شاید به 40 تا 50 معامله در روز میرسیدم و تهش هیچ . اما الان نهایتا در هفته کاری اگه بانک هالیدی نباشه و کل روز معاملاتی به راه باشه 10 معامله . اما در طول هفته بالای 10 ساعت بکتست .
باخت باید یه جا بند بیاد اینجوری که پیش میره بازار حالا حالا ها نقدینگی میخاد ایا تو الان سوددهی؟
من قبلا یک ساعته یا چهار ساعته میزدم سووده بودم ولی برا پراپ جواب نبود الان اومدم یک دقیقه و مثلا توی روز 1 یا دو پوزیشن بده و بعضی وقتا هم نمیده در روز سوینگ رو میگیرم ولی الات ضرر ده هستم تایم پایین
موافقم باخت باید یه جایی بند بیاد ولی وقتی اماده نباشیم هرچقدر نقدینگی بیاریم میدیم به اونایی که میدونن دارن چیکار میکنن
توی پراپ مگه از نظر استراتژی فرق میکنه؟ روشی که سوده بودی رو دنبال کن خب
مثلا تو یه ماه خوب 5 تا 7 درصد سود میکنم و مثلا یه وقتایی هست میرسه به دو ماه تا بیام برداشت بزنم پراپ پیچیده و رقته برا حساب شخصی بنظرم خداست استراتژی ارشیا عزیز پوره
من شخصا تا الان پراپ نگرفتم . چون همین که اسم پاس کردن چالش میاد و حس میکنم توی یک مسابقه هستم. تاثیر منفی داره روم
چون تو ایران زندگی میکنیم و عادت داریم طبق اقتصاد مریض کشور مدام چند صد درصد ضرر کنیم و مقاومت کنیم .
تو حالت بقا فرو میریم
واقعا همینه . ایران ایران ایران😣
وطنمممممممممم …
ای سقوط پابرجا … ![]()