چالش پاس کردن اکانت 10 کا سرمایه گذار برتر

نبابا من خودم یه دور دوره یه بنده خدایی رو دیدم (اسم نمیارم ولی پرایس اکشن کلاسیک رو از البروکس کپی کرده ناقص درس میده الکی هم معروف شده) زارت رفتم پراپ خریدم, پروندم :joy: :joy:

2 لایک کرده

مرسی بابت راهنماییتون

حتما بهش عمل میکنم

4 لایک کرده

رفقای عزیز من کلا بدون گلوری ترید نمیکنم و هر پوزیشنم رو با 0.5% ریسک باز می‌کنم و برای هر ستاپی که تشکیل میشه 1% در نظر میگیرم و اگر پایین تر بیاد ورود دومم فعال میشه

کل کاری که میکنم همینه

راستی وین ریتمم 35% ایناس و خب طبیعیه استاپ زیاد ببینید

8 لایک کرده

درود

خیلی عجیبه دوستان جدی دارن روش مدیریت سرمایه یادت میدن و به لات سایز گیر میدن ! یه نگاه به چارت خودتون بکنید متوجه میشید لات به نسبت استاپ با مدیریت سرمایه اوکی بوده همه که نباید لات سایرشون فیکس باشه ! اکسپرت مدیریت سرمایه رو برا همین جاها ساختن عزیزان ! دمت گرم عزیز پر سود باشی . نقدینگی کاری ؟ ریوارد بالا وین پایین ؟ محدودیت ترید روزانه داری برا به هم نریختن روانت ؟ اینارو پرسیدم جواب برای دوستان تازه وارد به درد میخوره وقتی تاپیکتو میخونن .

7 لایک کرده

موفق باشی جگر جان

1 لایک کرده

دمت گرم شاید این عزیزان کلا روش تریدشون حوریه که لات فیکس می‌زنن و واسه همین حجم های من عجیب بوده واسشون

واقعا نمی‌دونم اسم ستاپمو چی بزارم تو چه سبکی قرار میگیره چون از هرکدوم یه چیزی آوردم توش و کلا یه چیز منحصر به فرد هست

آره ریوارد 4 الی 12 میگیرم

وینم هم حداکثر میاد رو 40% ولی همون 35% هست

محدودیت خاصی هم ندارم بگم بخاطر دیلی دراودان مجبورم بعد از 4% ضرر کردن ببندم وگرنه خودم هرچند تا استاپم بخورم خیلی تاثیر آنچنانی ندارد روم تا 15 16 استاپ پشت سرهم داشتم که اکانت بعدش پاس شد

برای بهم نریختن هم تکنیک خاصی ندارم فقط به استراتژیم ایمان دارم واسه همین ناراحت نمیشم

5 لایک کرده

داداش مانی منیجمنت مهمه که استاپ ها ثابت هستن و نشون میده ایشون مدیریت مالی منظمی ترتیپ داده

4 لایک کرده

من همون اولش گفتم که اصلا کاری به نتیجه معاملاتش ندارم. فقط از روی دامنه تغییرات لات سایز ( ۰/۰۱ لات رو یورو تا بالای ۲لات رو شاخص) گفتم داری احساسی ترید میزنی.

همین الان بالای ۲درصد درادان داده. حسابو از منفی ۲۰۷ دلار به بالای ۴۰۰دلار رسونده! ظرف چند ساعت! خب این یعنی به خطر انداختن سرمایه!!!

همین حساب پراپ دست من باشه من فقط روزی ۵۰دلار حسابو رشد میدم تا آخر ماه هم ۱۰درصد تو سودم بدون هیـــــــــــــچ استرسی.

مگه موفق ترین تریدرها ظرف یه ماه حسابو چقدر رشد میدند؟

1 لایک کرده

فدات بشم دورت بگردم عزیز من

0.01 رو یورو برای پر کردن روز معاملاتی هستش اگه با پراپ کار کرده باشید مطمعنا اینو میدونید

اینکه از 225 دلار ضرر شده 400 دلار سود بخاطر گرفتن ریوارد 12 هست

حالا شما دوست داری روزی نیم درصد بگیری من رو یه پوزیشن 6% سود میگیرم بسته به شخصیت و تارگا استراتژی هست وگرنه هیچ جای دنیا ننوشته کسی که سود نیم درصدی میگیره تریدر بهتریه یا اونی که نیم درصد گرفته

اینا رو مبتدی ترین کسی که وارد بازار شده هم می‌دونه شما چرا دوست داری من بجای چهارتا چیز بدرد بخور بیام واسه شما ابتدایی ترین چیز هارو توضیح بدم

شما هم خیلی دوست داری با همون نیم درصد یه اکانت بگیرید پاس کنید کمتر منو حرصم بدین :heart:

3 لایک کرده

شما کارت درسته، بهترین ها را برات آرزو میکنم :rose:

1 لایک کرده

از نظرم نیم درصد معنی نداره و نمیشه پاس کرد ولی 4 درصد شما هم بی معنی هست
بهتره ریسکتون روبهتر مدیریت کنید تا در یک روز بد به هر دلیل نصف درادان کلی اکانتت نره
با احترام و ارزوی موفقیت

2 لایک کرده

موندم واقعا تا حالا پراپ کار کردین یا نه اصلا چند ساله ترید میکنید؟

2 درصد نصف دراودان کلیه ؟:rofl: حداقل حرف میزنید برسی کنید ببینید چیز مسخره ای گفتید یا نه

1 لایک کرده

7 ساله

پراپ تریدر نیستم اما اخرین پراپی که قبل از قطع اینترنت پاس کردم هست.
.
بله 4 درصد رو میانگین بگیرید تقریبا نصف درادان کلی هست و نسبت به این حرفتون عرض میکنم
(محدودیت خاصی هم ندارم بگم بخاطر دیلی دراودان مجبورم بعد از ۴% ضرر کردن ببندم)
عذر میخوام که حرف مسخره ای زدم اخه فکر نمیکردم انقدر کند ذهن باشی که حرف خودت رو نقض کنی.

1 لایک کرده

4 درصد میشه 30% از درای کلی و با توجه به اینکه در ترید نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچید برای من 8 درصد تو درا بودن هیچی هست چون دوتا تیپی بخورم برمیگرده و اکانت میره تو سود ولی برای کسی که ریوارد 1 یا 2 میگیره بخواد همینو جبران کنه باید 4 الی 8 تریدش تیپی بشه پشت سر هم

امیدوارم منظورمو رسونده باشم

1 لایک کرده

یه سول این گلوری رو با متاتریدر گوشی کاری میکنی؟ یا فقط نسخه پی سی

1 لایک کرده

اکسپرت رو فقط میشه در نسخه پی‌سی استفاده کرد

1 لایک کرده

حرص نخور داداش :joy:

ایرانی هستیم و آشنا با فرهنگمون که عادت به پیچیدن یک نسخه برای همه مدلا داریم

شما وینت 30 40 درصده به جاش ریوارد بالا میگیری و جبران میشه

تعداد استاپات بیشتر به چشم میاد و دوستان صاحب نظر میشن اصولن :grimacing:

وقتی تو هر بار پوزیشن یک درصد بیشتر ورود نمیکنی و برنامه داری براش خب جای ایراد گرفتن نداره

حالا ممکنه برای من یا یه شخص دیگه زیاد باشه دو درصد در روز خوردن (که واقعن اینطور نیست عزیزان :joy:)

کارتو بکن موفق باشی :handshake:t3:

3 لایک کرده

متی بچه مردم رو از راه بدر نکن!
چها درصد در روز ضرر کردن فاجعه‌ست اینو عادی نکنید که با دلار ۲۰۰ تومنی تاوان بدید

4 لایک کرده

قربونت آدم چیز فهم

همین دیگه من با همین استراتژی و روزی 4% حداکثر ضرر کردن بالای 10 اکانت پاس کردم چندین بار ازشون برداشت زدم

ولی دوستان اصرار دارن باید آدم بجای روزی 4% سود کردن 0.5% سود کنه :joy:

2 لایک کرده

ایشاالله با موفقیت پاس کنی و برداشت بزنی دوست عزیز

1 لایک کرده