چالش پاس کردن اکانت 10 کا سرمایه گذار برتر

خیلی ایده خوبیه اگر ادامه دار باشه فارغ از سود و ضررها. هم به عنوان یه ژورنال آنلاین، آموزنده هست هم بعدها خاطره میشه

3 لایک کرده

من اصلا کاری به چارت و دلیل معاملاتت و نتیجه ش ندارم. همینو که دارم می بینم، بنظرم اصلا حساب کتابی تو کارت نیست! احساسی داری ترید می زنی داداش!

لات سایز اول یه صدم، بعد یهو یه دهم بعد یهو ۱.۶ بعد بالای۲ لات. دفعه دیگه میای میگی اصلا کی به کیه اینم ۴😆

3 لایک کرده

اره داداش من تازه یه روزه دارم ترید میکنم و هیچی هم بلد نیستم

2 لایک کرده

حجم مهم نیست، مهم رعایت مدیریت سرمایه اس که هر معامله نیم درصد وارد شده

4 لایک کرده

به حرف کسی گوش نکن همه روز خوب و بد دارن

4 لایک کرده

همینکه جرئت داری و روز منفی رو هم می‌ذاری خودش خیلیه… ادامه بده
واقعیت مارکتم همینه ی عده اساتید فک میکنن بازار گل و بلبله هر روزش

9 لایک کرده

عالی هستی پسر . همینجور که جرات داری ضررهاتو میزاری ادامه بده تا انشالله پاس شدنتو هم بزاری اینجا

5 لایک کرده

قربونت داداش :heart: :heart:

2 لایک کرده

من چاکرتم داداش همین انرژی مثبت شما عزیزان هست که کمک میکنه ادامه بدم :heart:

2 لایک کرده

لطف داری محمد جان :heart:
مهم این نیست که همش سود کنیم فوقش از دست میره فقط خواستم همینجا دور هم باشیم

2 لایک کرده

7 لایک کرده

بنظرم برای امروز بسه
یورو ریوارد 12 داد و مثبت 8 ریوارد خالص و 4 درصد سود

6 لایک کرده

شما فقط خروج رو ببین اثر هنری نیس پس چیه ؟:joy:

10 لایک کرده

میدونی بیشتر مردم چاپلوس هستند. یعنی اینجوری بار اومدند اصلا صداقت نمی فهمند یعنی چی! نظرشونم کاملا بی ارزشه چون واقعیت را نمیگن .

( الان یه میکروفون و دوربین بیاری همه اونایی که در حال نالیدن بودند همه یهو خوشحال میشن و شروع میکنن تعریف و تمجید و به به و چهچه کردن) !

شما اگه میخوای زود نبازی، لات سایزت را بیار پایین.

به نظر من تارگت روزانه را بذار روی ۵۰دلار سود. فرض ۵معامله میخوای باز کنی برای رسیدن به تارگت ۵۰دلاری ( یعنی نیم درصد بالانست).

فرض اگه روزی نیم درصد سود بگیری، دو هفته ایی ۵درصد حساب را رشد دادی که کار قابل تحسین برای یه مبتدی که هیچ واسه یه حرفه ایی هم محسوب میشه .پس دست کم نگیر.

لات سایز هم بر حسب اینکه استاپت چند پیپی است محاسبه کن «فقط»رو جفت ارزها ( نه شاخص نه طلا).

مثلا چقدر میخوای ریسک کنی به دلار؟ فرضا ۱۰ دلار

اونو تقسیم کن بر حاصلضرب فاصله استاپت ضربدر ۱۰

مثلا ۱۰دلار میخوام در هر معامله ریسک کنم تا به تارگت ۵۰دلاری برسم، فاصله استاپم مثلا ۱۰ پیپه میشه : ۰.۱ لات.

۲۰ پیپیه میشه ۰.۰۵ لات‌

موفق باشی🖐️

3 لایک کرده

مهدی جان خداقوت

3 لایک کرده

دوستان درست میگن تمرکز روی سیستم خودت باشه شما هر سیستمی رو ببری جلو یه عده از عزیزان هستند که فقط ساز مخالف میزنن و کاری هم نمیشه کرد :man_facepalming:

4 لایک کرده

منم با شما موافقم لات سایز ها جالب نیستن و متاسفانه بنظر میاد مارتینگل میکنن

مهدی جان انتقاد من یا بقیه دوستان از سر کمک کردن و پیشنهاده. ایشالا که موفق باشی ولی بنظرم از اکسپرت مانی منیجمنت گلوری استفاده کن, کل نکاتی که نادر گفت رو خودش برات انجام میده

باز هم هرجور خودت صلاح میدونی مهم اینه که سوده باشی :heart:
@Crocodile

5 لایک کرده

کسی که پراپ برمیداره ب احتمال خیلی بالا اینقد مبتدی نیس که محاسبه لات سایز و ریسک رو ندونه

ی سریا فقط بلدن فاز منفی بدن داش کاریش نمیشه کرد

5 لایک کرده

شکل بیان هم گاهی مناسب نیست بجای اینکه بیان اگر چیزی میدونن رو درست بگن اول از تخریب شروع میکنن!!! وای تو که تریدر نیستی و فلان و بهمان

اگر چیزی داری که میشه ازش استفاده کرد بگو دیگه اون تخریب و کنایه زدن برای چیه

4 لایک کرده

ن خب طرف فک می‌کنه فیزیک کوانتوم رو حل کرده
اینارو بچه کلاس پنجمم میدونه

3 لایک کرده