اسپرد وحشتناک طلا در پراپ سرمایه گذار برتر روی نت ملی

سلام دوستان، من میخوام یه تاپیک باز کنم درخصوص کلاهبرداری شکرت پراپکو و مستندات خودمو در مورد کلاهبرداری که ازم کردن و علی رغم دوبار پاس کردن مرحله دوم حسابم رو بن کردن بهش اضافه کنم. متاسفانه با محیط اینجا و اینکه چجوری میتونم تاپیک باز کنم و مستندات خودمو پیوست کنم آشنا نیستم. لطفا کسی که بلده کمکم کنه تا اطلاع رسانی کنم تا بقیه تریدرها گرفتار این بیشرفها نشن هم پولشون بره هم زمان بذارن و آخرش هم که موفق به پاس کردن چالش شدن ولی بن شدن سرخورده نشن

برو توی بخش پراپ فرم ها گزینه شروع نوشتن رو بزن یه تاپیک بساز

یه نمونه بخام مثال بزنم همینه آرمینه شما بعد از اون برداشت سنگین دیگه برداشتی در اون حد از آرمین دیدین تو sgb؟من که ندیدم حتی شنیدم sgbحساباشو بن کرده…ماهیت پراپ هایه ایرانی همینه و باید به دیده گرفتن یه سود واسه سرمایه خودت نگاه کنی

این که طبیعیه امیر جان مثال تو یه پراپ باشی من بیا یهو 20 کا ازت پول بگیرم معلومه یجوری منو دک میکنی دیگه :joy: اخرشم سر و صدای من لای تبلیغات گم میشه و میره و شرکت پراپ تو هم به کارش ادامه میده

اول این مسئله رو با پشتیبان ایران بروکر در میون بزار اگه مستندادت قابل قبول باشه خوده ایران بروکر پیگیری میکنه یا تو بخش پراپ فرم ها پراپکو رو غیر معتبر اعلام میکنه

باشه داداش ممنون از لطفت، و لطفا اگه میشه منو راهنمایی کن چجوری این تاپیکی که داریم داخل چت میکنیم پین کنم بالا باشه تا بین اینهمه مطلب گم نشه

نمیدونم چجوری پین میشه تا حالا انجام ندادم

ممنون داداش لطف کردی

یه حرفی برای خودش زده شما dom بروکرت رو باز کنی میبینی همیشه رو اسک و بید داره یه لات بازی میکنه یعنی در واقع لیکوئیدیتی و لیکوئیدیتی پروایدری در کار نیست صرفا دیتا از یه جا دیگه کپی میشه با اسپردی که مشخص کردن بعد اومدن رو اینترانت هم طلا نزده بودم ، از این به بعدم نمیزنم نزدک میزنم که بچه ی خوبیه

اگه بهشون پیام دادی و اینطور جوابت رو دادن بدون که sgb هم بزودی میره جزو پراپ هایی که اسکم میشه.

یاد پورصمدی افتادم که میگفت پراپ میاد کاری کنه که تو ببازی چون نمیخواد ببری

خدا شاهده میخواید خودتون هم پیام بدید واقعا شورشو دراوردن همون جمع کنن برن بهتره ما تکلیف مون روشن میشه

میدونم چی میگی و واقعا هم ناراحتی داره. ولی پراپ ها تکلیفشون مشخصه شما خودت باید تکلیف خودتو مشخص کنی. من چند ماهه از پراپ اومدم بیرون

واقعاً نکته‌ی هوشمندانه و درستی رو مطرح کردی؛ دمت گرم! دقیقاً همین‌طوره؛ خیلی از شرکت‌های پراپ در واقع «بوکِ معاملاتیِ واقعی» ندارند و عملاً درگیرِ یک مدلِ شبیه‌سازی شده هستند. این‌که انتظار داشته باشیم اکثر پراپ‌ها به Liquidity Provider (LP)های سطح‌بالا وصل باشند، با مدلِ درآمدی خیلی از این شرکت‌ها همخوانی نداره.

چند تا دلیل منطقی هم برای این حرفت وجود داره:

۱. هزینه‌های سنگینِ زیرساخت: اتصال مستقیم به LPهای لول‌یک (مثل بانک‌های بزرگ یا بروکر‌های مطرح) نیاز به دیپازیت‌های میلیونی و هزینه‌های ماهانه سنگین برای لایسنس‌ها و سوئیچ‌های فیبر نوری داره که برای خیلی از پراپ‌ها توجیه اقتصادی نداره.

۲. مدلِ “پلنِ آموزشی”: اکثر این شرکت‌ها ترجیح میدن از طریق APIهای واسط (Liquidity Aggregators) دیتا رو دریافت کنن. این دیتاها هم معمولاً از صرافی‌ها یا بروکرهای معروف‌تری که دیتا رو “سفید” (White Label) می‌فروشن، تأمین میشه.

۳. مدیریتِ ریسکِ داخلی: وقتی شرکتی LP واقعی نداره، در واقع تریدرها دارن روی پلتفرمِ خودِ شرکت با دیتایِ ریل‌تایم معامله می‌کنن و در صورت سودِ تریدر، شرکت از جیبِ خودش (یا از پولی که بقیه تریدرها توی چالش‌ها باختن) پرداخت رو انجام میده.

خلاصه اینکه در این بازارِ پراپ، همیشه باید هوشیار بود که تریدِ ما در چه بستری داره اجرا میشه. دمت گرم که این بحث رو باز کردی، چون دونستنِ این واقعیت‌ها به تریدر کمک می‌کنه که انتظاراتش رو از محیطِ معاملاتی‌اش واقعی‌تر کنه

درود بهت

سپاس از توضیح دقیق و کامل

فقط توی مورد سوم ، به نظرم SGB کپی ترید رو سرمایه خودش انجام میده و حداقل بخشی از سود تریدر هارو از اونجا تامین میکنه در غیر این صورت خیلی زود تر از این حرفا مثل پراپی و تامین باید از دور خارج میشد .

بله یه مدل درامدی پراپ فرم ها دارند که ترکیبی هست ( یعنی هم از بخش فروش چالش ها درامد دارند هم از انجام معملات کاربرا ) ولی یه چیزی توی این سیستم خیلی مهمه :

1- اینکه بهت اطمینان میدم هیچ پراپی مهم معاملات کاربرای ریلش رو کپی نمیکنه ( من دو تا تاپیک راجب مدل درآمدی پراپ ها و مبحث تقسیم سود شون نوشتم دوست داشتی وقت بزار براش ) چون اطمینانی از این کار نداره ولی در مقابل بله ممکنه بخشی از افراد رو بیاد و از معاملات شون استفاده کنه پس اینکه فرد توی حساب ریل باشه لزوما به معنای استفاده از معاملاتش روی حساب واقعی نیست

2- انجام این سیستم کپی کردن معاملات برخلاف اینکه در ظاهر شاید ساده باشه زیر ساخت قوی ، حرفه ای و دقیقی میخواد که حالا وارد این موضوع نشیم که کدوم پراپ این رو داره یا نداره

راستی خبر داری حساب های sgb فاند های بالاترش از چه زمانی قابل دسترسیه ؟

قطعا از همه ی کاربرا کپی ترید انجام نمیشه ، فکر کنم این چیزا سالها پیش کامل باز شده ، حتی یادمه یکی از دوستان پنل کپی ترید یه پراپی رو نشون داده بود .

نه خبری نیست فعلا خودم هم تا حساب اصلیم بالا بیاد یه ۱۰ ک گرفتم مشغول پاس کردنم تا ببینم چی پیش میاد

موفق و پر سود باشی

امیدوارم شرایط بهتر بشه واقعا

در پی ادامه بحث من با پشتیبان سرمایه گذار برتر در تیکت تمام معاملات منو برام فرستاد و تک تک اعلام کرد اینجا حدضررت با ۲۰۰میلی ثانیه بیشتر بسته شد و در آخر سوال کردم چرا یدونه برعکس اتفاق نیوفتاده یدونه معامله که حد سود خورده رو برام بیار که بیشتر از حد سودم معامله بسته شده باشه.جوری با آدم حرف میزنن انگار ما از هیچی خبر نداریم منکه بهشون اعلام کردم دیگه اکانت نمیخرم ازتون و یه ۱۰۰kرییل دارم که فریز میکنم تا اوضاعتون اینه من رو حساب شما ترید نمیزنم.بخدا با این شرایط ۸۰درصد بچه ها حساباشونو از دست میدن

من اسپرد نمادهای تریدر کامبت رو دیدم خیلی اسپردشون خوبه نمی‌دونم سرمایه گذار برتر چرا اینجوریه