اسپرد وحشتناک طلا در پراپ سرمایه گذار برتر روی نت ملی

دوست عزیز کل دنیا به هم ریخته هست و اسپرد بالا و اسلیپیج رو همه بروکر های دنیا بالا رفته بهتره با احتیاط وارد پوزیشن بشید این چند هفته پیش رو را

6صبح به وقت بروکره ها میشه 9.30صبح ایران این اسپرد برای اسکلپ وحشت ناکه ریوارد نصف استاپ میشه و اینکه سشن فرانکفورت یک ساعت قبل لندنه من شروع لندن جمع کردم رفتم

من فقط نزدک میزنم. اسپرد سرمایه گذار تا الان روی نزدک از اسپرد سه تا پراپ دیگه که ازشون چالش دارم بهتره بهترین اسپرد نزدک رو به ترتیب این پراپهای من دارن سرمایه گذار برتر- پراپکو- رابین سود. (کامبت هم حسا بدارم ولی دسترسی ندارم بهش)

یه نکته دیگه بگم قبل از قطعی اینترنت من یه ویدیو توی یوتیوب (از تریدر خارجی) دیدم که توضیح می داد از اول سال ۲۰۲۶ «ارزش اسمی» طلا تقریبا دو برابر شده و توصیه می کرد که حجمهاتون رو باید نصف کنید و نمی تونید با حجمهای قبلی معاملاتتون رو انجام بدید متاسفانه منبعش رو دسترسی ندارم پیدا کنم بذارم. حالا این که چقدر این اسپردها مال این افزایش ارزش اسمی طلا هست و چقدرش مال پراپها هست واقعا بدون نت بین الملل نمیشه مقایسه کرد الان ول یکسی به نت بین الملل اگر دسترسی داشته باشه می تونه بروکرهای معتبر رو بررسی و مقایسه کنه با هر پراپ یا بروکر دیگه ای

والا امروزهمش که میدیدم 38 پوینت بود

کمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خو از 65 پوینت که خیلی بهتره بعد من نمیخام طرفداری کنم ولی داخل تایم لندن و نیویورک بخصوص همپوشانیشون که خیلی خوبه.

سلام به همه برای منم خط قیمتی با کندل ها اصلا همخونی نداره! توی چند روزی که دوباره رو نت ملی شروع کردن تست کردم یا همین مشکلو داشتم یا چارت متوقف میشد..
با این اوضاع تصورم اینه شاید هفته اول دوم مشکل داشته باشن و بتونن توی روزای بعد این مشکلاتو رفع کنن، ببینیم چیکار میکنن…

منظور از ۳۸ پونت یعنی از نیم دلار هم کمتر؟؟

داخل بروکر آ مارکت اسپرد طلا نیم دلاربود قبل جنگ

الان نمیدونم

احتمالا این کار برنامه جدید SGB هست و دلیل بذل و بخشش اخیرش قراره از این افزایش اسپرد جبران بشه.

با این اسپرد وحشتناک در اسکلپ یک دقیقه ، عملا کسی که با ریسک به ریوارد 1 وارد پوزیشن میشه ، اگر استاپ بشه 1.5 واحد ضرر میکنه و اگر ریوارد 1 بسته بشه فقط 0.5 درصد سود تهش میمونه.

دوستان روز خوش

متاسفانه یا خوشبختانه این موضوعی که دوستان میگن ( همین که توی sl مشکل وجود داره ) الان تقریبا توی تمام پراپ هایی که اومدن روی نت ملی این دسته مشکلات هست اما خوبه که پیگیر باشند این موضوع رفع بشه بنطرم چون همین اختلاف sl ممکنه باعث رد شدن حساب بشه

نظر جالبیه اینم ولی خب همه یه افزایش اسپرد رو داشتند باز اگر توی تایم خبر و نیویورک و این زمان های پایداری داشته باشه اسپرد ( خیلی واید نشه ) باز شاید بشه یه کاریش کرد که بازم راجب بچه هایی که اسکلپ میکنند خیلی درست گفتی این یکم جریان رو حساس میکنه

امارکت حساب زیرو اسپردش زیر ۲۰پیپته خودم تو بروکر امارکت کار میکردم با کمیسیون هر لات ۲۰دلار.حتما حسابی غیر از زیرو تو امارکت داشتی که اسپردت ۵۰پیپت بوده دوست عزیز

اره حتما

چون اولین حسابی که داشتم داخل همین بروکر همین مقداری بود که میگید

جوابهای SGB به موضوع اسلیپیج همیشه همینقدر غیر منطقی و احمقانه هست. فکر میکنه ما ۲ ماه هست تریدر شدیم و چیزی حالیمون نیست.

یکبار به پشتیبانش خیلی فشار آوردم که به من با این سابقه ، حداقل از این حرفای احمقانه نزن .

تهش مجبور شد اعتراف کنه که این اسلیپیج عمدی هست و فقط برای بازی با روان تریدر و از دست دادن اکانت طراحی شده و دلیلش اینه که اگر بخواد مثل بروکرهای عادی باشه ، تریدرهای سودده زیاد میشن و مثل خیلی از پراپها باید جمع کنه .

سرعت پایین در باز و بسته شدن پوزیشن ها و اسلیپیج عمدی و تابلو ، کار خودشون هست که روی متاتریدر تنظیم کردن و حالا بعد از جنگ این اسپرد وحشتناک هم بهش اضافه شده ….

امروزم رو طلا استاپ تنظیم کردم ۱۰۰دلار معامله رو رو ۱۴۲دلار ضرر بست بعدش دیگه چارت طلارو حذف کردم رو متاتریدرم😂دوتا معامله رو داوجونز زدم خوب بود مثل طلا نیس فکر کنم با بروکر سرمایه گذار برتر نمیشه طلا ترید کرد.و یه نکته هم بگم وقتی وارد معامله میشم وقتی ۱به۱ رو میده من رو آر ۱ ریسک فری میکنم ریسک فریم بود ۱۰۰+دلار معامله رو رو ۶۳+بست واقعا دیگه تهه نامردیه این کارا

دمت گرم که انقدر صریح و بی‌پرده حرفت رو زدی. حقیقتاً اون چیزی که گفتی، اصلاً عجیب نیست و اتفاقاً دقیقاً همون نقطه‌ی تاریکِ این کسب‌وکاره که خیلی‌ها سعی می‌کنن نادیده‌اش بگیرن. وقتی مدل درآمدی یک پراپ‌فرم کلاً بر پایه «فروش چالش» می‌چرخه ( تقریبا تمام پراپ های ایرانی )، اون‌وقت تریدر سودده نه تنها براشون شریکِ تجاری نیست، بلکه می‌شه یه «هزینه اضافه»؛ چون شرکت مجبوره از جیب خودش بهش پول بده.

واقعیت اینه که خیلی از این مجموعه‌ها برای اینکه مدل بیزینسی‌شون از هم نپاشه، مجبورن نرخ شکست رو بالا نگه دارن. اسلیپیج‌های عجیب، تاخیر توی اجرای دستورات و اون اسپرد‌های غیرمنطقی که گفتی، دقیقاً ابزارهای اون‌ها برای بازی با روان تریدر و مدیریت این نرخ شکسته. وقتی شرکت می‌بینه اگر منصفانه بازی کنه باید دکانش رو تخته کنه، متأسفانه دست به چنین کارهای غیرحرفه‌ای می‌زنه. این حرف شما اصلاً گلایه شخصی نیست، بلکه دقیقاً همون رویِ سکه‌ایه که خیلی بهش توجه نمیشه

اینکه این رو شفاف کردی، خیلی ارزشمنده. متأسفانه این صنعت بدون رگولاتوری درست، فعلاً همین شرایط رو داره و تا وقتی نفهمن که بقای واقعی‌شون در گرو «تسهیم سود واقعی» نه «بازی با چالش»، همین آش و همین کاسه‌ست

دقیقا با حرفت موافقم الان ماشالا خیلی تریدرا حرفه ای شدن خیلی سخت اکانت از دست میدن قبلنا اینجوری نبود خود من تو تامین سرمایه از یک حساب۱۵هزار دلاری ۶بار برداشت داشتم و حسابو از دست ندادم که از این ۶تاش ۵تارو سودشو زدن آخری خورد به جمع کردنشون و مثل من خیلی زیاد بودن تو تامین سرمایه و همینا دلیل اسکم شدن تامین سرمایه بود…ولی من نظرم اینه هر تریدر باید یک بار برداشت سنگین بزنه از یه پراپ بعدش با اون پول واسه خودش کار کنه.برنامه ریزی خودم اینه بتونم رو اکانت۱۰۰هزار دلاری یه سود سنگین بکشم از sgbبعدش دیگه بیخیالش میشم

اخه موردی که هست اکثرا اون برداشت سنگینه مزه میکنه دیگه سخت میان بیرون از این سیستم امیر جان

اسمشون روشه تامین سرمایه تریدرها یعنی باید یه پولی بکشی به عنوان سرمایه واسه خودت روش حساب کنی

این اواخر با پشتیبان هایه تامین سرمایه که حرف میزدم کاملا رو من شناخت داشتن باهام دوبار مصاحبه کرده بودن دیگه آخرا مستقیم بهم گفتن سودتو نمیدیم😂حتی موقع جمع کردنشون که هم اکانت داشتم هم سوده آخره منو نزده بودن ایمیل منو نداده بودن به sgbتا از طرح حمایتی استفاده کنم