حساب پراپ فیل شد

حاجی دهنش سرویس 9 باره که تو سرمایه گزار برتر حساب ما فیل شد بارها از منفی بک دادم قبل از جنگ به ثبات رسیده بودم ولی بعد از این تایم دوباره رفتم تو ضرر.. اگه یه راهنمایی کنید ممنونتون میشم

1 لایک کرده

من اصلا پراپ تریدر نبودم
اولین پراپ رو گرفتم و پاس شد ۲ درصد ضرر بودم و نت قطع شد
خیلی عجیب بود برام همه میگفتن فلان قدر پراپ گرفتیم تا پاس بشت
دوشنبه که باز شد تا الان ضررم شد ۹ درصد و احتمالا فیل میشه پراپ ریلم اینجوری پیش برم..
درکت میکنم این ماه واقعا چارت عجیبه

توی ترید، دومین معامله، دومین چالش و اصلا دومین نداریم چه برسه به نهمین. هر ترید، هر سود و هر ضرر برای خودش یه رویداد جداگانه ست. در ضمن اگر کمک روانشناسی ترید خواستی مطالبی که از اوایل تاپیک «حل مشکلات روانشناسی» نوشتم رو بخون شاید به دردت بخوره

2 لایک کرده

دیگه همینه رفیق ولی نباید بکشیم کنار امیدوارم همه به حالت نرمال برگردیم

1 لایک کرده

چند ماه فیل کردی ایندفعه

این حساب آخری رو از دی ماه دارم عجیبه نه :grin:

چند کا بود ؟ توام مثل من پاس شدی فیل کردی یا تو مراحل فیل شدی؟

اطلاعات کافی بهمون برای کمک کردن ندادی

اکانتت چقدره؟ کدوم پلن اس جی بی هست؟ وین‌ریتت توی بک تست چقد بوده؟ ویت ریتت توی فوروارد تست دمو چقد بوده؟ چند درصد ریسک‌ میکنی؟ میانگین نرخ انتظاری ریسک به ریواردت چقدره؟ ژورنالت بیشتر کدوم سمت سنگینی میکنه؟ روانشناسی ژورنالت سنگین تره با تکنیکال؟ براساس ژورنالت بیشترین اشتباهاتت بخاطر چیه؟

پاس کردن پراپ یا در کل موفق بودن توی ترید فقط به یک یا دو مؤلفه نیست.

3 لایک کرده

پلن درست و حسابی نداری دادا باعث میشه دور خودت بچرخی.

3 لایک کرده

دروغ چرا 1 کا بود نه تو مرحله بودم تازه قبل از جنگ روانشناسی رو درست کرده بودم داشت میرفتم که یهو شد جنگ و دوری و انتظار که دوباره اینطوری شد لازم بود ولی انگار

1 لایک کرده

دم شما گرم اینطوری نبودم بابا قبل از جنگ این تایمی که نبودم دور بودم اینطوری شدم ولی کم کم داره رفع میشه دم شما گرم

چه لازم به دروغ هست؟
فرق ۱ کا با ۱۰۰ کا چیه؟ تریدر ریسکش رو با درصد تنظیم می‌کنه اگر ۱ کا رو پاس کردی ۱۰۰ ما هم میتونی پاس کنی👍🏿

2 لایک کرده

دمت گرم رفیق اگر خدا بخواد فردا یه حساب دیگه میخرم ولی خب با قوانین کاملا سفت و سخت و جدید نا امید هم نیستم چون میدونم میرسم بهش

تو هم نا امید نباش رفیق گلم تهش زیباست همه چی خدانگهدار :heart:

2 لایک کرده

فکر میکردم مشکل از منه که مثل قبل به چارت تسلط ندارم..

1 لایک کرده

شاید هم تسلطمون روی چارت مثل قبل نیست
شاید صرفا ماه تکنیکالی نیست یا هرچی
امیدوارم درست بشه..