Sgb فاز ریل و از دست دادن نصف دراودان کلی

سلام دوستان تاحالا شده با کلی زحمت پراپتون رو پاس کنید ولی روی فاز REAL دقیقا جایی که باید ثمره تلاش هاتو ببینی بری تو ضرر اونم 5 درصد!

من بخاطر غرور این اتفاق برام افتاد. چون فاز دو رو با 3 معامله موفق پشت هم و طی 3 روز پاس کرده بودمو فکر میکردم دیگه چیزی جلودارم نیست.

تاحالا اکانت هاتون رو از ضرر برگردوندین؟ چقدر و چجوری.
روانشناسیتون تغییری داشته موقع ضرر؟

3 لایک کرده

سلام کاکو چیزی زیاد خاص نیست ؛(

سعی کن بهش فکر نکنی الان مارکت هفته تموم

اول سعی کن کلا الان قید چارت بزنی ، نه به دارداونت فکر کن نه به ضرر نه به سودت از الان تا دوشنبه آینده فکر کن اصلا ترید نیست و برو دنبال سرگرمی دیگه یکشنبه بیا چک کن خوب ۵ درصد دیگه دادشته باشی بیشن کاری که براش ساختی خودت رو انجام بده اکه لات ۰.۰۶ میرفتی برای شروع برگشتند اعتماد بنفس با لات ۰.۰۱ برو چندتا موقیت بگیر کم کن لات متغیر پله ای بیار بالا جوری که حس خیلی خفتی بهت نده ها بعد دوتا تپی! به اینم فکر نکن حساب ریل شده یا چون پاس کردن حساب برای من حدقل ۲ ساعت تا ۶ ساعت زمان میبره برای ربات ام ۴ تا ۷ روز ،

چیزی نیست که تفاوتی ایجاد کنه در‌ نالژت مثال زدم که بدونی کاری خاص نیست و نباید حس عجیب بگیری اینم‌که بردی ۵ درصد ضرر چیزی زیاد نبردی من ۹ درصد بردم ۱۰۰ دلار داشتم دیلی لوز کاکو پس پولبک زدم با تمرکز بر هیچی (خنثی)

2 لایک کرده

آقای احمدی من یاد گرفتم که نیم ساعت قبل از شروع تایم معاملاتی استراتژیم پشت میزم باشم و یه روتین نیم ساعته ی روانشناسی رو هر روز بدون استثنا انجام میدم. یکی از مواردش پرسیدن چند سوال و جواب دادن کتبی به اونهاست. یکی از سوالهام از خودم اینه: آیا من از لحاظ احساسی به سود/ ضرر قبلیم هنوز وابسته هستم؟

این سوال و سوالات دیگر رو جواب میدم و بعدش یه تمرین ۵ دقیقه ای برای کالیبره کردن ذهنم انجام میدم.

در ترید هر معامله ای یک معامله ی منحصر به فرد هست و نباید نتیجه ی اون در ترید بعدی روتون تاثیری داشته باشه.

5 لایک کرده

فوق العاده هست. هر موقع تایم ازاد داشتید این سوالات روانشناسی رو به صورت یک تاپیک در این سایت به اشتراک بزارید. تشکر

4 لایک کرده

ممنون توی این تایپیک روانشناسیی ها رو گاهی مینویسم

کمک بدون چشمداشت برای انتقال تجربیات حل مشکلات روانشناسی ترید (در حد فرصت)

3 لایک کرده

نگران نباش اول راه هستی!

هنوز فرصت زیادی برای از دست دادن سود و اصل سرمایت داری!

باید به از دست دادن سرمایه عادت کنی.

2 لایک کرده

بله برای من دوبار اتفاق افتاده و برای اکثر تریدر ها اتفاق میفته

2 لایک کرده