من از چند تا پراپ از قبل قطعی نت چالش داشتم الان روی ۵ کا سرمایه کذار برتر فقط دارم میزنم ۱۰۰ دلار برای ۱۰ درصد تارگت اول می خواستم ولی استراتژیم دو بار در این هفته یک درصد ضرر داده چوون تقصیر خودم نبوده واقعا ناراحت نیستم. ناراحت نباش روحیه ات رو نبند به ترید، هر اتفاقی که روی چارت بیفته یه دیتاست نه کمتر نه بیشتر درسته ضررش عواقب داره ولی واقعیتش یک دیتاست نه بیشتر نه کمتر. چرا باید ندونستن علت ضرر کلافه ات کنه، باور کن ته ته این بازار، هر چقدر هم بدونیم شیر یا خط هست اکثر استراتژی ها در بلند مدت ۵۰ به ۵۰ هستن ولی بعضی ها در یک ماه این طوری هستن بعضی ها در بک تست ۱۰ یا ۲۰ ساله. الان هم این همه وابسته نتیجه ترید نباشاگر استارتژیت رو درست اجرا کردی که کردی ضرر رو قبول کن
شاید ترست از این هست که در آینده هم شاید استراتژیت ضرر کنه. اگر این طوری هست و بک تستت مثلا یک ساله هست بک تست چهار سال بگیر ببین چطوریه، فکر می کنم در بک تست ۴ سال تا ۵ سال یه استارتژی هر ادایی که داره رو برات رو می کنه. بک تست ۴ ساله بگیر از ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵ با فراز بگیری خیلی راحتتره.
جالبه دو روز پیش من تی پی رو ۳۵ سنت اتفاقی زیادتر گذاشته بودم دقیقا از لب تارگت برگشت سر به سرم رو زد البته من همیشه نصف حجم رو در یک به یک میبندم و بعد سر به سر می کنم. این جور چیزا چرا باید اعصابمون رو خرد کنه وقتی که کار و بارمون همینه یه فیلمی بود اسمش این بود: «مرگ کسب و کار من است!» واقعا روز ی چند بار مردن و زنده شدن کسب و کار ماست اگر عمیقا این رو درک کنیم دیگه حالمون بد نمیشه زیاد
حد سودت رو خب باید میزاشتی برابر شدو پایینی، چون مشخصه خب اون یه نقدینگیه و میتونه برگرده و استاپت رو جوری میزاشتی که تیپی اونجا بشه همون ریواردی ک میخواستی ،تیپی گذاری مث استاپ گذاری باید فکر شده باشه و جای درست قرار بدیم