چشات بی بلا عزیز دل🙏
اندیکاتور واحد دلخواه من برای متاتریدر ۵
Last Update : 5/21/2026 V1.20
SIAB-MY UNIT.ex5 (13.7 کیلوبایت)
واحد من: نمایشگر سود/زیان ارز سفارشی
روانشناسی ارزش واقعی
به عنوان یک معاملهگر، مغز شما برای پردازش تأثیر واقعی سود/زیان انتزاعی دلار/یورو تلاش میکند. شاخص واحد من با نمایش فوری عملکرد شما در ارزی که بیشترین اهمیت را دارد - واحد محلی شما - این شکاف را پر میکند. این وضوح، نویز احساسی را کاهش میدهد و با پیوند دادن مستقیم نوسانات صفحه به قدرت خرید واقعی شما، مدیریت ریسک را بهبود میبخشد.
توضیحات
محاسبه دستی را متوقف کنید! واحد من شاخص ضروری و سبکی است که یک مشکل بزرگ را برای معاملهگران بینالمللی حل میکند: مشاهده عملکرد معاملاتی آنها در ارز محلی و واقعی خود.
این شاخص فوراً کل سود/زیان شناور شما را که از ارز حساب شما (دلار/یورو) به واحد دلخواه شما (تومان، لیر، بات و غیره) تبدیل شده است، با استفاده از یک نرخ ارز سفارشی و تعریف شده توسط کاربر، روی نمودار نمایش میدهد.
ویژگیهای کلیدی
نمایش ارزش واقعی: سود/زیان را فوراً به واحد خود (مثلاً تومان) تبدیل کنید.
ورودی نرخ سفارشی: به راحتی نرخ ارز خود را تنظیم و بهروزرسانی کنید (مثلاً دلار به تومان).
بازخورد بصری: متن واضح با کدگذاری رنگی سبز (سود) یا قرمز (زیان).
کاملاً قابل تنظیم: نماد ارز، رقم اعشار، اندازه فونت و گوشه نمودار خود را انتخاب کنید.
بینهایت کارت درسته
آقا دمت گرم ![]()
کاری که کردید بسیار با ارزش هستش و عضو بله هم شدم
ممنون میشم عکس اندیکاتور ها و کاربردش و به همراه فایل بنویسید تا دوستانی که مثل بنده کم تجربه هستند متوجه شوند ![]()
![]()
درود بر شما
من یک اندیکاتور تغییر تایم فریم نیاز دارم که علاوه بر تایم های پیش فرض متاتریدر، تایم فریم هایی که به صورت دستی ساخته میشن( تایم های آفلاین) رو هم داشته باشه.یه اندیکاتور پیدا کردم، اما امکان اضافه کردن تایم های دیگه توش وجود نداره.اگر توی همین اندیکاتور، بشه هر تایمی که به صورت آفلاین ساخته میشه رو به صورت دلخواه اضافه کرد عالی میشه.سپاس
Time Frame Changer.ex4 (40.5 کیلوبایت)
هر کدومو مشکل داشتید بفرمایید توضیحات اندیکاتورها رم مینویسم
براتون بررسی میکنم
خیلی کارتوندرسته…خیلی عالی بود.یک اندیکاتوری من لازم دارم اگر لطف کنید برام اکی کنید ممنون میشم.فزدا براتون میفرستم …
بررسی کردم براتون بهترین گزینه همون تایم فریم چنجر هست منم بنویسم همینو میتونم بنویسم با یکم دکمه های خشگل تر تایمهای دیگه فقط بصورت افلاین اضافه میشه و امکان اضافه کردن اینکه لایو براتون با یه کلیک باز شه وجود نداره برای همین منظور فقط یه راه حل دارید از سایت اف ایکس بلو کمک بگیری و ران کنی متا 4 رو یا هم بهترین کار مهاجرت به متا 5 هست
اگر تایم ها به صورت آفلاین هم اضافه بشه.مشکلی نیست.یعنی مثلا تایم H3 که چارت آفلاینش به صورت یه برگه جدا ساخته شده، توی این اندیکاتور بشه اضافه کرد.بعدش اگر این اندیکاتور رو توی تایم H1 اجرا کنم با انتخاب تایم H3 به برگه H3 بره.توی خود اندیکاتور اگر چارت آفلاین H8 ساخته شده باشه، با انتخاب تایم H8 توی چارت H1 به برگه H8 میره. ممنونم ازت.
باید یه چارت پایه باز باشه و خوب برای این کار خودت دستی باید انجام بدی و متا 4 اجازه این کارو بصورت اتوماتیک نمیده والا کاری نداشت انجام دادنش
میشه اندیکاتوری درست کرد ک وقتی معامله باز میکنی بتونی چندتا تو داشته باشی مثل طپانچه. Tp1. Tp2. Tp3 بعد وقتی هدف tp1 زد معامله بسته نشه بجاش tp1به استاپ لاس تبدیل بشه اگر برگشت قیمت tp1به استاپ لاس تبدیل بشه همینطور طپانچه. و tp3
ممنون میشم واضح تر توضیح بدید و بصورت اکادمیک منظورتونو از تپانچه نمیفهمم
وقتی ی معامله باز میکنیم معمولا وقتی قیمت بtpمیرسه معامله بسته میشه اگه بشه چند تا tp داشته باشیم tp اولی قیمت ردش کرد معامله بسته نشه بجاش به استاپ لاس تبدیل بشه tp1 اگه قیمت دوباره بهش برخورد کرد معامله ببنده واگر م رفت قیمت بالا ب tp2. خورد مثل قبل بtp2میرسه به استاپ لاس تبدیل بشه
خوب برای اینکار از تریلینگ استاپ خود متاتریدر استفاده کنید بزارید با یه فاصله مشخص پشت قیمت حرکت کنه یا هم بصورت دستی تی پی یک رو رد کرد بیار بزار استاپ رو به تی پی یک
ولی اصولش اینه تی پی دو رو رد کرد بیاری بزاری تی پی یک تی پی سه رو رد کرد بزاری تی پی دو و الا اخر البته روش فراکتالم خوبه یا هم با ای تی ار خوب روشهای زیادی برای مدیریت ریسک هست یا هم پارتیشال گیری مثلا تی پی 1 رسید چند درصدشو ببندی تی پی دو هم همینطور و الی ماشالله البته بهترین روش پارتیشال گیری + حرکت پله ای استاپ پشت قیمت هست
نسخه جدید انگار باگ داره
باعث میشه چارت هی پلک بزنه انگار
خود اندیکاتورم هی میره و میاد
پاک کردم دوباره ران کردم اوکی شد
سلام وقت بخیر . ایا میشه کاری کرد که خود چارت کندلای ۳۰ ثانیه بسازن توی متا۵ ؟؟ یعنی تایم فریم ۳۰ ثانیه اضافه بشه و بشه رو خود همون چارت معامله کرد . ممنون
نه متاسفانه پایه متاتریدر برا تایم فریم 1 دقیقه می باشد ولی فکر کنم سی تریدر بشه انجام داد