دقیقا نیچ کار کنین
یه استراتژی رو فقط انتخاب کنین تو اون حرفه ای باشین فقط با همون معامله کنین
ترجیحا هم تک نماد باشین
مدام هم دنبال یادگیری سبک جدید نباشین
کاری هم نداشته باشین کی با چی سود میکنه یا امروز کی سود کرد یا ضرر
دقیقا نیچ کار کنین
یه استراتژی رو فقط انتخاب کنین تو اون حرفه ای باشین فقط با همون معامله کنین
ترجیحا هم تک نماد باشین
مدام هم دنبال یادگیری سبک جدید نباشین
کاری هم نداشته باشین کی با چی سود میکنه یا امروز کی سود کرد یا ضرر
دختر تریدر تک نماد سود ده ندیده بودیم ![]()
گل گفتی
۸۰ درصد سایکولوژی با همین رویکرد حل میشه
یه مدت فاصله بگیر ذهنت اشباه شده در مورد هرچیزی که میخوای یا فکر میکنی برات مشکله با هوش مصنوعی صحبت کن و حلش کن شاید یه مسئله که اصلا ربطی به ترید نداره ترمزت را کشیده باشه اینجوری مشکلت بدون نیاز به کسی حل میشه و اینم همینجوری میگم یه ریل تو اینستا میدیدم تریدره تو دوره بایدن ترید میزد tp میشد و منطقی حرکت میکرد و تو دوره ترامپ هی بالا پایین میشد و آخرش استاپ میزد دنیا فعلا بهم ریخته که رو اعصاب آدمایی که تو این بازارن تاثیر داره درست میشه حداقلش اینه که ما داریم آزاد میشیم
الان قشنگ واضح نگاه کن یه موقع ندید بدید باقی نمونی …
به نظرم بعد از ۷ سال تجربه دیگه نباید با چند ماه سختی سریع نتیجه بگیری که بازار عوض شده یا سبک دیگه جواب نمیده
من جای تو بودم فعلا سبک جدید شروع نمیکردم و میرفتم دقیق بررسی میکردم از کجا عملکردم افت کرده و چه چیزی نسبت به سال های سودده تغییر کرده
شاید مشکل خود استراتژی نباشه شاید فقط شرایط بازاری که توش کار میکنی با چیزی که سیستم برای اون ساخته شده فرق کرده
یه مدت فقط آمار بگیر و مقایسه کن بعد تصمیم بگیر
گاهی لازم نیست سیستم رو عوض کنی فقط باید بفهمی الان کجای بازار ایستادی قال امیر اقا
سلام
آقا صابر من از روز اولی که با ترید آشنا شدم به یک دلیل فقط و فقط چسبیدم به فهم ایچی
حالا اون دلیل چیه عرض میکنم
پیشینه ی خالق ایچی رو که میخوندم متوجه شدم بیشتر از سه دهه زمان صرف این متد شده و بطور ناخودآگاه اینطور بهم القا شد که خالق زمان و زحمت زیادی صرفش کرده و اگر این بررسی و کشف اعداد منجر به نقصی میشد که قابل رفع نبود اون بنده خدا اینهمه زمان صرف متدش نمیکرد
حالا امروز که براین اصل ذهنمو پختم و خودمو قانع کردم که فقط ایچی رو دنبال کنم بعد از سالها هر روز بیشتر به این درک میرسم که خالق چقدر دقیق پیش رفته و باگ هاشو برطرف کرده و غول بزرگی رو خلق کرده که گول اتفاقات بازار رو نمیخوره و اگر ما جایی اشتباه میکنیم علتش نوع درک و فهم ماست وگرنه اون حجت رو بر بازار تمام کرده .
و این درک نیاز به تجربه زیادی داره که من خودم همچنان شاگرد سبکش هستم
اینها رو گفتم که به اینجا برسم که سبک ایچی دقیقا منطبق بر زمان هست مهمترین عنصرش رو زمان میدونه سپس متغیرهای دیگه
این اصل انطباق زمان در قیمت امروزه برای من تمام قد پذیرفته شده ست و غیر از این امکان نداره .
سبک شما رو نمیدونم ولی من با تجربه و درک خودم به این رسیدم که بدون درنظر گرفتن زمان هر سبکی هم باشید امکان نداره تحلیل درستی ارائه بدید .
حالا شما چطور زمان رو فاکتور میگیرید و توصیه به در نظر نگرفتنش دارید خیلی برام عجیبه .
یادمه روزی امامی نژاد هم اومد و حرفی شبیه به این رو زد که زمان عنصر بی اثره
بعد از اون بود که با خودم گفتم این آدم هنوز اول راه هم نیست .
هر چیزی تو ذهنش پرورش داده منتج به نتیجه نشده که تو چارتش از چیزی حدود ۱۵ تا ۳۰ اندیکاتور مختلف خودشو شلوغ کرده و مدعیه پیشگویی صد درصدی هم هست که تهش دیدیم اشتباه گزارش میداد .در حالیکه اکثر اندیکاتورهای مصرفیش برپایه ی زمان خودنمایی میکردن .
قصد جسارت ندارم ولی فک نمیکنم زمان رو بشه فاکتور گرفت و بی توجه بود .
این جمله رو افراد با تجربه قبول که نخواهند کرد و مبتدی رو هم به اشتباه بزرگی گرفتار خواهد کرد .
درجا زدنهای زیادی رخ خواهد داد .
موفق و پایدار باشید .
چیزی که توصیف کردی لزوما به معنی تمام شدن ترید نیست
بعد از ۷ سال تجربه وقتی کسی میگه قبلا دوره های سودده داشته ولی الان چیزی که روی چارت میبینه با چیزی که سال ها برایش ساخته فرق کرده باید به حرفش جدی نگاه کرد
چون ممکنه مشکل از این نباشه که تو دیگه بازار رو بلد نیستی بلکه ممکنه فرض هایی که استراتژی های قبلیت روی اونها ساخته شدن دیگه مثل گذشته پایدار نباشن
مثلا اگر قبلا شکست ساختار معمولا ادامه حرکت میداد ولی الان شکست های بیشتری فیک میشن باید این تغییر رو اندازه گیری کرد نه اینکه صرفا تلاش کنی با اندیکاتور یا ابزار جدید خودت رو باهاش وفق بدی
به نظرم بعد از ۷ سال اینکه الان احساس میکنی بازار با قبل فرق کرده کاملا قابل درکه و شاید لازم باشه به جای اینکه بخوای همون روش های قبلی رو به زور روی بازار جدید اجرا کنی یه مدت دوباره همه چیز رو تست کنی
ممکنه چیزی که قبلا برات مزیت بوده الان دیگه اون کارایی رو نداشته باشه
من اگر جای تو بودم یه مدت حجم رو خیلی کم میکردم و فقط روی پیدا کردن رفتارهای جدید بازار و بک تست تمرکز میکردم تا دوباره دستم بیاد بازار الان با چه منطقی حرکت میکنه
به نظرم مهم ترین چیز اینه که تو این دوره سرمایه و اعتماد به نفست رو حفظ کنی تا وقتی دوباره ستاپ هایی که بهشون اعتماد داری رو پیدا کنی
به نظرم حرفتون قابل تامله مخصوصا اینکه زمان فقط یه عدد روی چارت نیست و میتونه بخشی از رفتار بازار رو توضیح بده
البته فکر میکنم اختلاف دیدگاه اینجاست که بعضیا زمان رو به عنوان یکی از فاکتورها میبینن و بعضیا وزن خیلی بیشتری براش قائلن
در نهایت مهم اینه هر کسی روشی که انتخاب کرده با بک تست و تجربه خودش بهش رسیده باشه و بتونه باهاش به یک درک پایدار از بازار برسه