ابزار خفن معرفی کنین یا پلتفرم تحلیل خفن

لطفا ابزار رایگان یا پولی و جایی که تحلیل بده معرفی کنین بهم
خارجی باشه یا ایرانی فرقی نمیکنه
بیشتر دنبال سورس خارجیم
مثل کیتکو یا الیوت ویو اینجور چیزا

سیگنالم بده خوبه چون تل.گرام که بستس

من همین الان فراز چارت رو چک کردم . میدونید سایت تریدینگ ویو برای معرفی این اسکم دولتی که با دسترسی به ۱ اکانت حرفه ای یا پریمیم داره اقدام به باز فروش اون با استفاده از عدم اگاهی عمومی و حتی داشتن دسترسی به برنامه ی اختصاصی این شرکت میکنه جایزه دریافت کنید از طرف تریدینگ ویو ؟

یکی به این برادران بگه تریدینگ ویو اگر تریدینگ ویو شد برای معرفی زبان برنانه نویسی خودش بتام پاین اسکریپت بود ، ظلم به مردم اخه چقدر ؟ چه گناهی کردیم این جبر جغرافیایی پدرمون رو در اورده ؟ هم ایران تریدینگ ویو رو فیلتر کرده هم تریدینگ ویو ایرانو . شک نکنید اگر تا حالا تریدینگ ویو وصل نشده مبخوان ببینن این شبهه تریدینگ ویو های ایرانی چه فید بکی میگیره .

فراز و تمام سایبری هایی که دارن حرفشو میندازن وسط در بهترین حالت با جمع کردن ۴ تا ایده در حال فروش ۴ تا اندیکاتوره .

کاسبی تحریم به تریدینگ ویو هم رسید ، والله مسخرست

خوب فراز نه
اگه قرار باشه از سایت خارجی استفاده کنین که بخواین حتی به خاطر اکانتش 100 دلارم بدین
جایی مدنظرتون هست؟

ترجیحم حقیقتا این نیست تا زمانی که در ایران هستم . با فراز مکاتباای رو شروع کردم و در حال بررسی فیزیبیلیتی و امکان انجام اضافه کردن استراتژی کروکوبات هستم ، من پیشنهاد رو دادم تا ببینیم چه می شود . من میتونم تضمین کنم به قول امریکایی ها تو ۱ هفته به یه شامپانزه یه زبان جدید یاد بدم ، زبان روش بر اساس کروکوبات بر اساس قرارداد تضمینی عدم وجود ۱ روز ضرر ده الی ابد .

اگر این عزیزان قادر باشند امکان دسترسی به برنامه ی اختصاصی تریدیتگ ویو رو با همین تعرفه ها برای ایران فراهم کنند و در کنارش بتونن اکسپرت مدیریت ترید و کانکتور تریدینگ ویو به متا رو هم اضافه کنن این فراز که میبینید روزی مشکل اقتصادی مردم ایران رو برطرف خوهاد کرد .

فراز عالیه

فراز اگه سیساست کارش رو درست نکنه شک ندارم کلا حذفه به هودشون هم گفتم . تریدینگ ویو چارت رایگان با ۲ تا اندیکاتور را به همه میده این دوساان از اونجا دارن سرویس میگیرن چون اینترنت نداربم ف صت رو مناسب دیدن به کاسبان تحریم اضافه شن . مارت رایگان اون دو هم پولی. رده ،